Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

abyosun, ALİN, iltercakir

günaydın kızlar. nasılsınız?
günaydın canım nasılsın
başladınmı rejime söyle bakalım raporunu ver hııııımmmmklava::roflol::roflol:
canım meyveleri yazacaktım sana ama detalı olarak bir yerde yazıyordu bulamadım şimdi aklımda kaldığı gibi yazayım özelden

DAHA YENİ MAMA YEDİM ALIŞTIMRYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ NORMALDE KAHVALTI YAPMAM BEN CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İNŞALLAH CANIM BENİM BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER YÜCE YARADANIM.

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız
HOŞGELDİN CANIM
Günaydın kızlar nasılsınız?
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN
erkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM
abyosun, ALİN, iltercakir

günaydın kızlar. nasılsınız?

OH OH SENDEMİ GELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKEM HEEE:ecrin_bebek:

ıyiyim şükürler olsun escales sen nasılsın?ılk başlarda pek hamile gibi hissetmemen normal ama zamanla içindeki o minicik şey büyüdükçe bize o güzel yavrunu anlatacaksın hep burda.Hep gidip ultrasonda onu görmek isteyeceksin.Ben bile heyecanlanıyorum aslında senin adına... Rabbim evladını sana bağışlasın inş. canım....

yarasın canım bebişine yarasın
canım çok çay kahve içme kola vs şeyler hiç kullanma meyve suyu iç bol bol

abyosun, ALıN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız

canım başladım. sabah az yedim. meyveleri bekliyorum. ona göre alışveriş yapcam.
iyiyim canım çok şükr. sabah birsürü ütü vardı onları yaptım rahatım.
günaydın güzelim..iyiyim sağol..sen nasılsın..?hihoyyyt hihoyyyt
saol cnm. sen nasılsın?

ya kızlar bişey sorcam? haziran 22 de tatile gitme durumumuz var. bu ay yumurta olmadığı için büyük bi ihtimal adet olmıcakmışım ve farlutal içicem. ancak yumurta kontrolüm tatile denk gelirde gidemezsem doktora die endişeleniyorum. sizce bu ay hiç mi doktora gitmesem.ya da tatil bu yumurta oluşum durumunu etkiler mi sizce?

angel_eda,bebis,megryann,ugurumuz,yeb hepiniz hg.

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. görüşmek üzere..

yazdım özelden canım ordan bakarsın
güzelim bence sen şimdi dr hiç gitme boş yere para harcama bari tatilden döndüğünde başlarsın olmazmışimdi adetin gemezse test yaptıktan sonra farlutal kullan adetin gelsin sonra yumurtlama takibini tatilden gelince yaptır bence ama bu arada tatilde iken eğer yapabilirsen incir kürüne felan başla ben böyle düşünüyorum ama tabii karar senin canım

HİÇ DEME GİTSİN CANIM BNENİM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR ANLATAMAM SANA BİR KALP ATIŞINI HAYIRLISIYLA DUYSAM İNAN O KADAR HEYECANLIYIM Kİ ANLATAMAM SANA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HAREKETLERİNİ DE HİSSEDERİM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM SİZLEREDE BU TADI BU MUTLULUĞU YAŞATSIN CANLARIM

yarasın canım bebişine yarasın
canım çok çay kahve içme kola vs şeyler hiç kullanma meyve suyu iç bol bol
İÇMİYORUM CANIM KAHVE ZATEN HİÇ İÇMEM İŞTE ÇAYI BAYAĞA KESMEM LAZIM ÇAYI İÇENLERDENİM SABAHLARI SÜT İÇİYORUM AKŞAM YATARKENDE PEYNİR YOĞURT YUMURTA AKLINA NE GELİYORSA BEBİŞİME YARAR ŞEYLERİ YEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN PORTAKAL FALAN ALACVAĞIM EVDE KALMADI BEN PORTAKAL TÜRÜ ŞEYLERİ YİYEMİYORUM SUYUNU SIKIP O ŞEKİLDE İÇEBİLİYORUM CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE ONLARI İÇİYORUM İNŞALLAH BEBİŞİME YARAR ŞEYLER YİYORDURUM
abyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız

ŞÜKÜR İYİYİM CANIM BENİM PEK O KONULARDA BİLGİM YOK CANIM BİLGİM OLSAYDI YARDIMCI OLURDUM CANIM SANA :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…