sanda günaydın canımmmerkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s
merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın güzelim..hihoyyytselam kızlar hayırlı günler nasılsınız
günaydın.hoşgeldin güzelim..hihoyyytnasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canım nasılsınabyosun, ALİN, iltercakir
günaydın kızlar. nasılsınız?
DAHA YENİ MAMA YEDİM ALIŞTIMRYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ NORMALDE KAHVALTI YAPMAM BEN CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İNŞALLAH CANIM BENİM BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER YÜCE YARADANIM.sende hoş geldin tatlım bizde seni çok seviyoruz
canım inşallah arkadaşının duaları kabul olur inşallah vesile oluruz bizlerde
iyiyiz canım sen nasılsın
merak etme canım benim kalp atışlarınıda duyacaksın sen bebişine iyi bak yeter
HOŞGELDİN CANIMselam kızlar hayırlı günler nasılsınız
HOŞGELDİN CANIM NASILSINGünaydın kızlar nasılsınız?
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIMerkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s
abyosun, ALİN, iltercakir
merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın güzelim..hihoyyyt
günaydın.hoşgeldin güzelim..hihoyyytnasılsın?
günaydın güzelim..iyiyim sağol..sen nasılsın..?hihoyyyt hihoyyytabyosun, ALİN, iltercakir
yarasın canım bebişine yarasınDAHA YENİ MAMA YEDİM ALIŞTIMRYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ NORMALDE KAHVALTI YAPMAM BEN CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İNŞALLAH CANIM BENİM BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER YÜCE YARADANIM.
HOŞGELDİN CANIM
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM
OH OH SENDEMİ GELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKEM HEEE:ecrin_bebek:
canım başladım. sabah az yedim. meyveleri bekliyorum. ona göre alışveriş yapcam.günaydın canım nasılsın
başladınmı rejime söyle bakalım raporunu ver hııııımmmmklava::roflol::roflol:
canım meyveleri yazacaktım sana ama detalı olarak bir yerde yazıyordu bulamadım şimdi aklımda kaldığı gibi yazayım özelden
iyiyim canım çok şükr. sabah birsürü ütü vardı onları yaptım rahatım.DAHA YENİ MAMA YEDİM ALIŞTIMRYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ NORMALDE KAHVALTI YAPMAM BEN CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İNŞALLAH CANIM BENİM BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER YÜCE YARADANIM.
HOŞGELDİN CANIM
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN
HOŞGELDİN TATLIM NASILSIN BAKALIM
OH OH SENDEMİ GELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKEM HEEE:ecrin_bebek:
saol cnm. sen nasılsın?günaydın güzelim..iyiyim sağol..sen nasılsın..?hihoyyyt hihoyyyt
yazdım özelden canım ordan bakarsıncanım başladım. sabah az yedim. meyveleri bekliyorum. ona göre alışveriş yapcam.
iyiyim canım çok şükr. sabah birsürü ütü vardı onları yaptım rahatım.
saol cnm. sen nasılsın?
ya kızlar bişey sorcam? haziran 22 de tatile gitme durumumuz var. bu ay yumurta olmadığı için büyük bi ihtimal adet olmıcakmışım ve farlutal içicem. ancak yumurta kontrolüm tatile denk gelirde gidemezsem doktora die endişeleniyorum. sizce bu ay hiç mi doktora gitmesem.ya da tatil bu yumurta oluşum durumunu etkiler mi sizce?
güle güle canım sende kendine ve bebişine iyi bak görürşüz canım :a015:angel_eda,bebis,megryann,ugurumuz,yeb hepiniz hg.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. görüşmek üzere..
sanada günaydın canım hoş geldin nasılsınabyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız
HİÇ DEME GİTSİN CANIM BNENİM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR ANLATAMAM SANA BİR KALP ATIŞINI HAYIRLISIYLA DUYSAM İNAN O KADAR HEYECANLIYIM Kİ ANLATAMAM SANA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HAREKETLERİNİ DE HİSSEDERİM CANIM BENİM ALLAHTAN DİLEĞİM SİZLEREDE BU TADI BU MUTLULUĞU YAŞATSIN CANLARIMİyiyim şükürler olsun escales sen nasılsın?İlk başlarda pek hamile gibi hissetmemen normal ama zamanla içindeki o minicik şey büyüdükçe bize o güzel yavrunu anlatacaksın hep burda.Hep gidip ultrasonda onu görmek isteyeceksin.Ben bile heyecanlanıyorum aslında senin adına... Rabbim evladını sana bağışlasın inş. canım....
İÇMİYORUM CANIM KAHVE ZATEN HİÇ İÇMEM İŞTE ÇAYI BAYAĞA KESMEM LAZIM ÇAYI İÇENLERDENİM SABAHLARI SÜT İÇİYORUM AKŞAM YATARKENDE PEYNİR YOĞURT YUMURTA AKLINA NE GELİYORSA BEBİŞİME YARAR ŞEYLERİ YEMEYE ÇALIŞIYORUM BUGÜN PORTAKAL FALAN ALACVAĞIM EVDE KALMADI BEN PORTAKAL TÜRÜ ŞEYLERİ YİYEMİYORUM SUYUNU SIKIP O ŞEKİLDE İÇEBİLİYORUM CANIM ELİMDEN GELDİĞİNCE ONLARI İÇİYORUM İNŞALLAH BEBİŞİME YARAR ŞEYLER YİYORDURUMyarasın canım bebişine yarasın
canım çok çay kahve içme kola vs şeyler hiç kullanma meyve suyu iç bol bol
abyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız
canım başladım. sabah az yedim. meyveleri bekliyorum. ona göre alışveriş yapcam.
iyiyim canım çok şükr. sabah birsürü ütü vardı onları yaptım rahatım.
saol cnm. sen nasılsın?
ya kızlar bişey sorcam? haziran 22 de tatile gitme durumumuz var. bu ay yumurta olmadığı için büyük bi ihtimal adet olmıcakmışım ve farlutal içicem. ancak yumurta kontrolüm tatile denk gelirde gidemezsem doktora die endişeleniyorum. sizce bu ay hiç mi doktora gitmesem.ya da tatil bu yumurta oluşum durumunu etkiler mi sizce?
abyosun, ALİN, angel_eda, ESCALES, iltercakir, megryann, UGURUMUZ, yeb2004 günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?