Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne güzel canım yaa keşke bende öyle kafamdan silip atabilsem inş olur canım bu ay madem stres yapmamışın inş olur

herkese selam;
ohhhhhh be çok şükür gelebildim...kızlar maşallahınız var,hızınıza yetişmek ne mümkündelikafadulden

bana öyle bişey ver medi kabızlıktan dolayı ıkınınca sağ yumurtamı hissediyorum o yumurtam büyümüştü zaten ıkındığım zaman kasıklarımda şimşek çakıyo

hımm anladım canım senin ne kadar büyümüştü yumurta bide kaçtane vardı canım

bende iyiyim canım halimi görüyon işte vakit azldıkça bende bi heyecan korku başlıyor

ben bu ay tedeviyi takmadım kendimi rahim filmine empoze ettim tutucak mı tutmayacak mı diye stres yapmadım sadece şu gazlardan kurtulmak istiyorum hem ablamda gelmişti gezip tozduk tayinimiz batmana çıktı bide onun telaşı bi bakıma sanki hamişliğe ara verdim

ewt ewt haftaya yaptırırım ama ooo çoookkk umut ettimi geçen hafta bitti gittim pek umutsuzum yoktur diye olsa belirti olur tabi test yapana kadar yormam kendimi nolur nolmaz ..... ay bencede allah vermek istediğinde eşimizin o zevk şeysi suyu anla işte onda bile olur yaaa ayağını kaldır yumurtlama gününü hesapla yok bilmemne veren hertürlü verir valla ben soğan suyunu yaptım bişey değişmedi inciri yapmakta istemedimmm

yaa hiç birşey hissetmiyorumki adet olacakmışım gibi karnımda hafif ağrılar oluyo sonra geçiyo başka bir şey hissetmiyorum off ya bu ayda olmazsa yine çok üzülecem

benim akıntım evelsi gün felaketti şimdi fazla yok neden acaba yoksa tutmadımı çok korkuyorum aslında tutmadı diye
güzelim sıkma kendini bukadar rahat ol bakayım stres yapma hiç birşeyden korkma güçlü ol sadecde dua et olacağına inan yeter olmazsada çok üzülme stres yapma her hayır gibi görünen şeyde bir şer her şergibi görünendede bir hayır vardır elleb ondada bir hayır vardır de lütfen canım

şşttt pist ben geldim yine
sessizdeniz hoşgeldin canım nasılsın ikizler nasıl annesi
bircan sende hoşgeldin cnm sen nasılsın beniş nasıl
canım kusura bakma ogün net sürekli gidip geldi vevap yazamadım,
nasıl olalım bulantılarla yuvarlanıp gidiyoruz işte-tatlicadiarzu-
her kokudan midem bulanıyo..bi tuhafım ya-tatlicadiarzu-
bende iyiyim canım halimi görüyon işte vakit azldıkça bende bi heyecan korku başlıyor
sumoşcum Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah hamişsindir:Saruboceq:

ya arkadaşlar burası çok küçük bi yer her gün bişey varmı sorularından bıktım eşimin arkadaşlarının bebeğine boynu bükük bakmasından bıktım kaynanamla oturuyorum ona laf anlatmaktan bıktım kocamın anlayışsızlığından bıktım ayrılalım evimiz barkımız ayrı olsun diyorum çok kavga ettiğim için ailem varda biraz susuyorsun tek evde olsak her günümüz kavgayla geçer dedi belki 1buçuk aydır sıkıyorum kendimi susuyorum alttan alıyorum cuma günü patladım ama dayanamadım demediğim laf hakaret kalmadı tabi oda bana en son boğazıma yapıştı eltim ayırdı gece sarılıp özürdiledi aileside çok anlayışsız her zaman oğulları haklı sesimizi kolu komşu herkes duymuş kaynanamlar ogün yoktu evde komşular ertesi gün söylemiş tabi sizin evden bağırış geliyordu diye tabi çektiler beni kenara işte her zamanki gibi sen suçlusun sen kabahatlisin bi kerede oğlumuz suçlu dedikleri olmadı kimse beni anlamıyor çocuk özlemi çekiyorum 1 gurbetteyim anam babam kardeşim eşim dostum kimse yanımda değil 2 hastalığım beni iyice üzüyor 3 kaynanamla birliğim hergün görümcemde tepemde 4 onlarla kavga ediyorum sinirimi akşam eşimden alıyorum5 oda benim halimi anlamıyor 6 dedi evi ayıramam sen böyleyken o evde mutlu değilim kaldıramıyorum kaynanamın laflarını huzurlu değilim ama o anlamıyor psikatriye götür diyorum burası küçük yer duyulur diyor götürmüyor 6aydır annemi babamı görmedim hasretim içim acıyor çocuğum olmuyor ya neden bütün aksilikler bende neden ya

günaydııınnnnnn
SLM CANIM NASILSIN BAKALIM
Canım benim Allah razı olsun senden iyi dileklerini dualarını kabul etsin inş.
AMİN CANIM AMİN

CANIM BU ŞEKİLDE DAVRANMAM HEM BEBEĞİNİ OLMASINI HEMDE AİLENİN MUTLULUĞUNU BÜTÜNÜYLE ETKİLER İYİ YAPMIYORSUN CANIM SEN BÜTÜN PSİKOLOJİNİ HARAP EDİCEK DURUMA GETİRİYORSUN ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE CANIM
herkese günaydınn bebis sendemi çatlatma iğnesi vuruldun bende vuruldum benim 15.gün bugün
GÜNAYDIUN CANIM NASILSIN BAKALIM

iyi ya ne güzel inş tutmuştur ben öyle yapamadım yine aklımdan hiç çıkmadı benim stresten kesin tutmadı belkide

Canım her ne kadar takma desemde yapamıyoruz ne yazıkki.İster istemez aklımıza düşüyor.Hayatımızı ona endekslemeden yaşayabilsek belki sürpriz oluverir.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.Bende düşük sonrası regl olmayı bekliyorum hala.Eğer bu haftada olmazsam bir doktora gideceğim muayeneye.Ters bir şeyler yoktur umarım...

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum escaless sen nasılsın noktan nasıl bak noktana söyle gitsin bi arkadaşına baksın gelmişmi diyeekaydirigubbakcemile3 kız kafayımı yedim ne ama gitsin baksın bi

cnm lütfen biraz skin ol işte eşin accık anlaşşışlı olsa seni şöle 1 hafta bi tatile götürse kafanız dinlense güzel olur

ahh canım düşükmü oldun senin geçmiş olsun bitanem inş allah en yakın zamnda yerini doldurur

abyosun angeleda bebis chen escales iklimtuana ilter mgryann mrb kızlarr ne haber nasıl gidiyo
merhaba güzelim..sağol..biz iyiyiz sen nasılsın?
benim akıntım evelsi gün felaketti şimdi fazla yok neden acaba yoksa tutmadımı çok korkuyorum aslında tutmadı diye
hemen umudunu kaybetme güzelim..
bak şimdi çocuğum olsaydı ekmek aldırırdım evde ekmek yok kahvaltı yapamıyom acıktım ama giyin bakkala git ooooo
canım allah o günleri de göstersin tez vakitte..
selam canlarım nasılsınız bakalımmm eb çalışıyorum işte yoğunum herzamanki gibi hepinizi öpüyorummm
ay..bizimde işler yoğun..
herkese selam;
ohhhhhh be çok şükür gelebildim...kızlar maşallahınız var,hızınıza yetişmek ne mümkündelikafadulden
selam gülyüzlüm..hoşgeldin..nasılsın?hihoyyyt

seni çok iyi anlıyorum cnm ama yaa sesini çıkarmadan tedaviye devam et yada ayrıl bi yerde seninde durumun önemli çok yıpranmıssınn sennn ne diyim allah yardım etsin.. annen nerde oturuyoo çokmu uzak

selam canlarım nasılsınız bakalımmm eb çalışıyorum işte yoğunum herzamanki gibi hepinizi öpüyorummm
hoş geldin canım nasılsın
ne güzel canım yaa keşke bende öyle kafamdan silip atabilsem inş olur canım bu ay madem stres yapmamışın inş olur
yaparsın canım sende ben bir gün evde ağlıyordum yine bebek için ki bu ay ben 2 çatlatma iynemi vuulacaktım klomenimi bil kullnadım ama okadar çok stres yuapıyordum herşeye ağlar oldum eşimde kızdı bana dediki arkadaşımın bebeği sakat oldu öyle olsa dahamı iyi yeter artık allaha duat sadece ikide bir ağlayıp durma dedi benden ondan sonra kafam dank dedi takmıyorum yani sağlıklısını versin verecekse
herkese selam;
merhaba hoş geldin güzelim nasılsın

olacaksa her türlüğ olur canım allah yeterki ol desim ben elimden geleni yaptım yapmayada devam ediyorum bende bu ay inciri yapacam bakalım hayırlısı ama daha var adetime önümüzdeki ayın 14 gibi gelir en geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…