canım yaa neden dedin öyle yaaa deme öyle boşanıcam felan diye bak çok stres yapmışsın sen bebek olayını kendine yapma bukadar yaaa sen üzülüyorsun hasta olursun yapma böyle ne olur yaaabugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk
bugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk
günaydın canımmm hoş geldin nasılsın
bugün rüyamda hamile kalmıştım sabah kalktığımda elimi göbeğime koydum ama hiç bişey yoktu ağladım gene bu arada bayanlar cuma günü yaramı yaktırdım doktorum dediki yarayla çocuğun olmamasının alakası yok dedi bi kaç arkadaşla konuştum yaramızı yaktırdık hamile kaldık bilmiyorum ne olacak zaten hersey kötü gidiyor hayatımda sonunda eşimle kavgada ettik hemde ağır bi kavga dün dedim boşanıcam senden diye ama çok canım acıyor çokkk
günaydın güzelim..nasılsın?hihoyyytgünaydııınnnnnn
günaydın sumos nasıl hissediyorsun kendini varmı birşey nezaman test yapacaksın kızz merak ediyordum bende seniherkese günaydınn bebis sendemi çatlatma iğnesi vuruldun bende vuruldum benim 15.gün bugün
herkese günaydınn bebis sendemi çatlatma iğnesi vuruldun bende vuruldum benim 15.gün bugün
günaydın güzelim..nasılsın?hihoyyyt
günaydın sumos nasıl hissediyorsun kendini varmı birşey nezaman test yapacaksın kızz merak ediyordum bende seni
abyosun angeleda bebis chen escales iklimtuana ilter mgryann mrb kızlarr ne haber nasıl gidiyo
mrb canım olur kız neden olmasın yeterki kafada bitirr:CüvCüv:yaa hiç birşey hissetmiyorumki adet olacakmışım gibi karnımda hafif ağrılar oluyo sonra geçiyo başka bir şey hissetmiyorum off ya bu ayda olmazsa yine çok üzülecem
evet canım ovitrelle vuruldum 2.siydi ve rahim duvarı için hap verdi ama sanki evrim değiştiriyor vücudum hiç böyle kötü olmamıştım midem ve bağısaklarım kükreyen volkan gibi mütiş gaz var sanki dünyanın bütün gazları bende kalbim ağrıyor okadarki sancılı kabızlık ta var acıktığım halda masaya oturunca lokmam ağzımda büyüyor yiyemiyorum akıntım su gibi kasıklarım da ağrıyor senağlama
abyosun angeleda bebis chen escales iklimtuana ilter mgryann mrb kızlarr ne haber nasıl gidiyo
kız bekle ozaman birazdaha hemen test yapıpta üzülme boşver g,ben eçen ay erkenden yaptım yaptıktan 3 gün sonra geldi dedim 3 daha bekleseydim 3 daha umutla yaşardım inşallah sen güzel haberler getirsinde halay çekeriz güzelimgünaydın cnm hb nası oluyum işte bugün kan testi vermem lazım ama daha erken adet 3 gün falan geçti bi hafta beklesem daha iyi olur belki sonra kimyasal bilmemne yıpranırımm... sen nasılsın kederli gördüm seni üzme kendini yaaa amann
aynen canımm ya bende de gaz ve kabızlık felaket var sonra karnım ağrıyo progestanmı verdi düşük önleyici
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?