Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım yaa neden dedin öyle yaaa deme öyle boşanıcam felan diye bak çok stres yapmışsın sen bebek olayını kendine yapma bukadar yaaa sen üzülüyorsun hasta olursun yapma böyle ne olur yaaa

canım benim neden öyle yapıyosun eşine çocuk olmuyo diye hıncımızı onlardanmı çıkaracaz bende hep öyle yapardım ama artık anladımki benim en büyük destekçim eşimmiş sende öyle yapma canım bak eşinle mutlu olursan hiç birşey umruna gelmiyo vallahi öyle yap

günaydın canımmm hoş geldin nasılsın

günaydın cnm hb nası oluyum işte bugün kan testi vermem lazım ama daha erken adet 3 gün falan geçti bi hafta beklesem daha iyi olur belki sonra kimyasal bilmemne yıpranırımm... sen nasılsın kederli gördüm seni üzme kendini yaaa amann

Canım çok geçmiş olsun.Bende yarayla çocuk olayının bir ilişkisi olmadığını düşünüyorum.İnşAllah yakın zamanda sende hamilelik haberini verirsin canım.Rüyalarına kadar girmesi psikoljik olarak etkiliyor elbbette insanı.Ama bilki bunların hepsi birer sınav bizim için.Rabbime hep dua et en iyi dinleyen görendir o.Eşinide kırmamaya çalış canım.Onlarıda düşün bütün enerjilerini bizden alıyorlar nerdeyse.Hayata bizimle daha olumlu bakıyorlar.Hayalleri bizimleyken daha anlamlı.Barışırsınız merak etme,şu an zaten sende üzgünsün bu duruma.Tekrar geçmiş olsun.Her şey bizler için umudunu kaybetme sakın.

abyosun angeleda bebis chen escales iklimtuana ilter mgryann mrb kızlarr ne haber nasıl gidiyo

herkese günaydınn bebis sendemi çatlatma iğnesi vuruldun bende vuruldum benim 15.gün bugün

evet canım ovitrelle vuruldum 2.siydi ve rahim duvarı için hap verdi ama sanki evrim değiştiriyor vücudum hiç böyle kötü olmamıştım midem ve bağısaklarım kükreyen volkan gibi mütiş gaz var sanki dünyanın bütün gazları bende kalbim ağrıyor okadarki sancılı kabızlık ta var acıktığım halda masaya oturunca lokmam ağzımda büyüyor yiyemiyorum akıntım su gibi kasıklarım da ağrıyor senağlama

günaydın sumos nasıl hissediyorsun kendini varmı birşey nezaman test yapacaksın kızz merak ediyordum bende seni

yaa hiç birşey hissetmiyorumki adet olacakmışım gibi karnımda hafif ağrılar oluyo sonra geçiyo başka bir şey hissetmiyorum off ya bu ayda olmazsa yine çok üzülecem

yaa hiç birşey hissetmiyorumki adet olacakmışım gibi karnımda hafif ağrılar oluyo sonra geçiyo başka bir şey hissetmiyorum off ya bu ayda olmazsa yine çok üzülecem
mrb canım olur kız neden olmasın yeterki kafada bitirr:CüvCüv:

aynen canımm ya bende de gaz ve kabızlık felaket var sonra karnım ağrıyo progestanmı verdi düşük önleyici

kız bekle ozaman birazdaha hemen test yapıpta üzülme boşver g,ben eçen ay erkenden yaptım yaptıktan 3 gün sonra geldi dedim 3 daha bekleseydim 3 daha umutla yaşardım inşallah sen güzel haberler getirsinde halay çekeriz güzelim
kız ben takmıyorum artık kafaya bu ay hiç düşünmüyorum bile şansımı bile zorlamıyorum gün hesaplamıyorum nezaman ilişkiye girecem diye düşünmüyorum yastık felan koymuyorum bıraktım artık yakasını yeter 1 yıl oldu her ay aynı şey bu ay zaten eşim iyide bir ders verdi güzelce bir konuşma yaptı onu için hiç düşünmüyorum artık allah verirse olur ben sadece ona dua edicem birde doğal yolları deniyecem bu aydan sonra

benim akıntım evelsi gün felaketti şimdi fazla yok neden acaba yoksa tutmadımı çok korkuyorum aslında tutmadı diye

bak şimdi çocuğum olsaydı ekmek aldırırdım evde ekmek yok kahvaltı yapamıyom acıktım ama giyin bakkala git ooooo

aynen canımm ya bende de gaz ve kabızlık felaket var sonra karnım ağrıyo progestanmı verdi düşük önleyici

bana öyle bişey ver medi kabızlıktan dolayı ıkınınca sağ yumurtamı hissediyorum o yumurtam büyümüştü zaten ıkındığım zaman kasıklarımda şimşek çakıyo

selam canlarım nasılsınız bakalımmm eb çalışıyorum işte yoğunum herzamanki gibi hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…