güzelim sıkma kendini bukadar rahat ol bakayım stres yapma hiç birşeyden korkma güçlü ol sadecde dua et olacağına inan yeter olmazsada çok üzülme stres yapma her hayır gibi görünen şeyde bir şer her şergibi görünendede bir hayır vardır elleb ondada bir hayır vardır de lütfen canım
SumoŞum dur sÖylÜyeyİmde bİr baksın belkİ arkadaŞını gÖrÜr bİzİm nokta
iyi ya ne güzel inş tutmuştur ben öyle yapamadım yine aklımdan hiç çıkmadı benim stresten kesin tutmadı belkide
kesin kararım var ama hamiş kalmayana kadar memlekete ğitmeyeceğim bin sene geçsede ğitmeyeceğim kayınvalidemle karşılaşmak istemiyorumsenağlama
ay gidiyimde ekmek alıp kahvaltı yapim gene gelirim öpüyorum sizleriii
ahh canım düşükmü oldun senin geçmiş olsun bitanem inş allah en yakın zamnda yerini doldurur
anım hoş geldin ikizlerin nasıllar özletiyorsun kendinicanım kusura bakma ogün net sürekli gidip geldi vevap yazamadım,
nasıl olalım bulantılarla yuvarlanıp gidiyoruz işte-tatlicadiarzu-
her kokudan midem bulanıyo..bi tuhafım ya-tatlicadiarzu-
sumoşcum Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah hamişsindir:Saruboceq:
canım bak sana ne diyecem bebek konusunu kafana takma o allah ona ol demeden olaz bekle sabırlı ol sadece dua et eşine karşı daha anlayışlı olmaya çalışya arkadaşlar burası çok küçük bi yer her gün bişey varmı sorularından bıktım eşimin arkadaşlarının bebeğine boynu bükük bakmasından bıktım kaynanamla oturuyorum ona laf anlatmaktan bıktım kocamın anlayışsızlığından bıktım ayrılalım evimiz barkımız ayrı olsun diyorum çok kavga ettiğim için ailem varda biraz susuyorsun tek evde olsak her günümüz kavgayla geçer dedi belki 1buçuk aydır sıkıyorum kendimi susuyorum alttan alıyorum cuma günü patladım ama dayanamadım demediğim laf hakaret kalmadı tabi oda bana en son boğazıma yapıştı eltim ayırdı gece sarılıp özürdiledi aileside çok anlayışsız her zaman oğulları haklı sesimizi kolu komşu herkes duymuş kaynanamlar ogün yoktu evde komşular ertesi gün söylemiş tabi sizin evden bağırış geliyordu diye tabi çektiler beni kenara işte her zamanki gibi sen suçlusun sen kabahatlisin bi kerede oğlumuz suçlu dedikleri olmadı kimse beni anlamıyor çocuk özlemi çekiyorum 1 gurbetteyim anam babam kardeşim eşim dostum kimse yanımda değil 2 hastalığım beni iyice üzüyor 3 kaynanamla birliğim hergün görümcemde tepemde 4 onlarla kavga ediyorum sinirimi akşam eşimden alıyorum5 oda benim halimi anlamıyor 6 dedi evi ayıramam sen böyleyken o evde mutlu değilim kaldıramıyorum kaynanamın laflarını huzurlu değilim ama o anlamıyor psikatriye götür diyorum burası küçük yer duyulur diyor götürmüyor 6aydır annemi babamı görmedim hasretim içim acıyor çocuğum olmuyor ya neden bütün aksilikler bende neden ya
kesin kararım var ama hamiş kalmayana kadar memlekete ğitmeyeceğim bin sene geçsede ğitmeyeceğim kayınvalidemle karşılaşmak istemiyorumsenağlama
canım ben öyle bana sorduklarında direk olmuyor allah vermiyor diyorum allah bilir vereceği zamanı diyorum hiç birşey diyemiyorlar birdahada sormuyorlar sadece dr gittinmi diyorlar gittim diyorum gidiyorum diyorum geçiyorum hiç seslerini çıkarmıyorlar aksine teselli ediyorlar şimdi tıp çok ilerledi felan diyecanım bende kaç aydır ondan gitmiyorum annemlere ama çok özledim bu ayda yeğenimin sünneti var mecburen gitcem bende hiç gitmek istemiyorum herkes soracak şimdi niye yok bilmem ne of bide onların laflarını çekecem şimdiden onun stresi başladı bende
herkese slm kızlar
vildan çitos hakça beryal dilnur nilüfer nerdesiniz yaaaa ben geliyom siz yoksunuz çok ösledim valla sizle muhabbeti
sessizdeniz nasılsın??bebişlerin nasıl canım cinsiyetleri belli oldu mu çok sevindim ikiz olduğuna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?