S
sessizdeniz
Ziyaretçi
canım benim Allah yardımcın olsunya arkadaşlar burası çok küçük bi yer her gün bişey varmı sorularından bıktım eşimin arkadaşlarının bebeğine boynu bükük bakmasından bıktım kaynanamla oturuyorum ona laf anlatmaktan bıktım kocamın anlayışsızlığından bıktım ayrılalım evimiz barkımız ayrı olsun diyorum çok kavga ettiğim için ailem varda biraz susuyorsun tek evde olsak her günümüz kavgayla geçer dedi belki 1buçuk aydır sıkıyorum kendimi susuyorum alttan alıyorum cuma günü patladım ama dayanamadım demediğim laf hakaret kalmadı tabi oda bana en son boğazıma yapıştı eltim ayırdı gece sarılıp özürdiledi aileside çok anlayışsız her zaman oğulları haklı sesimizi kolu komşu herkes duymuş kaynanamlar ogün yoktu evde komşular ertesi gün söylemiş tabi sizin evden bağırış geliyordu diye tabi çektiler beni kenara işte her zamanki gibi sen suçlusun sen kabahatlisin bi kerede oğlumuz suçlu dedikleri olmadı kimse beni anlamıyor çocuk özlemi çekiyorum 1 gurbetteyim anam babam kardeşim eşim dostum kimse yanımda değil 2 hastalığım beni iyice üzüyor 3 kaynanamla birliğim hergün görümcemde tepemde 4 onlarla kavga ediyorum sinirimi akşam eşimden alıyorum5 oda benim halimi anlamıyor 6 dedi evi ayıramam sen böyleyken o evde mutlu değilim kaldıramıyorum kaynanamın laflarını huzurlu değilim ama o anlamıyor psikatriye götür diyorum burası küçük yer duyulur diyor götürmüyor 6aydır annemi babamı görmedim hasretim içim acıyor çocuğum olmuyor ya neden bütün aksilikler bende neden ya
ama böyle durumlarda her zaman kötüyü düşünüp şükretmek lazım ,biliyorum dışardan söylemesi kolay gelir bize sen yaşadığın için belki bunlar teselli olmazmış gibi gözükebilir,ama en ufak şeyde bile şükretmek her derdin ilacı..
Sadece Rabbine sığın ve en ufak tartışmada olumsuzlukta abdest alıp şükür namazı kıl,göreceksin Allahın izniyle her şey yoluna girecek,canım seni tanımadığım için bu yazdıklarıma nasıl tepki verceğini bilmiyorum, ama inan en ufak şeyde bile bu bana çok iyi gelir ve çevremde herkese tavsiye ederim.bende bunu çok değerli bir abladan duymuştum,en ufak şeyde derde tasaya düşüp dertleniyodum ama bunları uygulayınca içim huzur doldu...
şükür ve sabır her şeyin üstesinden gelir,senin için dua edicem,inşallah bu yaşadıklarında da bir hayır vardır...
Rabbim kimselere geçim zorluğu vermesin...
hb canım yok teyzesi üzmüyolar da her şeyden midemiz bulanıyo,içim dışıma çkıyo-tatlicadiarzu-sesizdenizzz hoşgeldin kızz gördüm seni ikizler napıyo bakalım üzüyolarmı seni