Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim Allah yardımcın olsun
ama böyle durumlarda her zaman kötüyü düşünüp şükretmek lazım ,biliyorum dışardan söylemesi kolay gelir bize sen yaşadığın için belki bunlar teselli olmazmış gibi gözükebilir,ama en ufak şeyde bile şükretmek her derdin ilacı..
Sadece Rabbine sığın ve en ufak tartışmada olumsuzlukta abdest alıp şükür namazı kıl,göreceksin Allahın izniyle her şey yoluna girecek,canım seni tanımadığım için bu yazdıklarıma nasıl tepki verceğini bilmiyorum, ama inan en ufak şeyde bile bu bana çok iyi gelir ve çevremde herkese tavsiye ederim.bende bunu çok değerli bir abladan duymuştum,en ufak şeyde derde tasaya düşüp dertleniyodum ama bunları uygulayınca içim huzur doldu...
şükür ve sabır her şeyin üstesinden gelir,senin için dua edicem,inşallah bu yaşadıklarında da bir hayır vardır...
Rabbim kimselere geçim zorluğu vermesin...
sesizdenizzz hoşgeldin kızz gördüm seni ikizler napıyo bakalım üzüyolarmı seni
hb canım yok teyzesi üzmüyolar da her şeyden midemiz bulanıyo,içim dışıma çkıyo-tatlicadiarzu-

Hu huu kızlarrrr benden sabah accık leke geldİ ama adet dÖnemİm deĞİl sİzce neden olabİlİrkİ
canım belki yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı ama bekle birazdaha çok umut yapıp sonra üzülmek yok ok mi
neyse bugün kimse beni sevmiyooo cevap vermiyoo ben sadece okuyayım barisenağlama
kız sen beni deli edecem cevap yazıyorum yaa ben anca yetişiyorum kuşummm aşk olsun toprağım yaaaa
abyosun,ben iyiyim canım,sen nasılsın,

ilterçakır;hoşbolduk canım,iyiyim,sizlerle güzel vakit geçiriyorum,ama biraz sonra güne gideceğim...sen nasılsın??????
tşkler canım iyiyim allah şükür iş yerindeyim iş yapmıyorum size yazıorum işten atmazlarsa beni iyi

Ya bakın aslında bu stres ve baskı altında bebek olacaksada olmuyor.Benim eltimin Türkiyede kaldığı 8 yıl boyunca bebeği olmamış.Daha doğrusu sürekli düşük yapmış.Her yere gidip araştırmışlar ama sonuç hüsran.Tabbi birazda burdaki insanların baskısıyla stres yapıp olmamış olabilir.Ne zamanki Yurt dışına yerleştiler ard arda 3 tane kızı oldu nerdeyse 1-2 seneyle hemde.Yani bana kalırsa ilk önce etraftan gelen baskılara kulaklarımızı tıkayıp 'hayırlısı'deyip geçelim.Rabbim kime ne zaman neyi vereceğini daha iyi biliyor.Bizim şu an elimizden gelen sadece dua etmek ve bizi sorularıyla rahatsız edenlerle mümkün olduğunca az görüşmek.En doğru zamanı Rabbim biliyor.Her şeyden önce çocuklarımız hayırlı ve sağlıklı olsun.

escales canım sen hamilemiydin ..kıs kusura bakma ya ben duymadım ya da benim kafa dondukaydirigubbakcemile3

Canım nedenki?Rahatsızmı ediyorlar seni çocuk çocuk diye.

evliliğimin 2 ayında tembel dediler batman gitmeden yolda memlekete uğrayalım dedim eşime gitmeyelim dedi annemler üstüne çok varacaklar dedi kayın validem enson 3 ay önce aradı sülalenizde kısır ver mıdedi sinirden evet dedim benim diyince olay çıktı eşim annesini beni aramam yasağı koydu cep no değiştirdi direk aşkitomu arıyorlar ne cevap verdiğini bilmiyorum

iyiyim canım sağol,Allah razı olsun
canım daha belli olmaz sanırım daha 9+2 olduk
belli olsun sıcak haberleri yetiştircem inşallahkaydirigubbakcemile3
canım sn nasılsın senin bebiş büyümüştür Allah sağlık sıhhat versin inşallah:Saruboceq:

allah herkesin yardımcısı olsun ya

Yaa yuh diyeceğim artık.Nasıl öyle güm güm diye konuşurlar insanın yüzüne anlamıyorum.Boşver en iyisini yapmışsınız eşin ailesini iyi tanıdığı için aranıza bir set gibi girmiş seni incitmemeleri için.Yoksa gerçekten benim diyenin bile psikolojisi bozulur bu laflara.Rabbim herkesin yüreğini biliyor inan.Gün gelir devran döner her şey değişir.Sen Allaha hep dua et yeterki.

bende iyiyim canım sağol bebişim büyüdü maşallah 6.ayın içindeyim kızımla tepişip duruyos akşama kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendine çok dikkat et canım hareketlenince insan çok tuhaf oluyo bide senin ikiz o mutluluğu iki kat yaşıcaksın canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

rabbim çıkmazda olan kullarının yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum kendinize çok ii bakın hamişler bebişlere ii bakın
bütün isteyenlere rabbim tez zamanda bu duyguları yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

ailem istanbulda ben tokattayım belki bana kızıcaksınız belki tersliceksiniz ama bu kadar şanslızlıklar olumsuzluklar inanınki dini düşüncelerimi bile değiştirmeye başladı önceden namazımı kaçırmıyorken değişti şimdi bu başta yatsılar zor geldi sonra sabah namazları eşimide alıştırmıştım ne güzel
ama bıraktık ikimizde çünkü bizi bu hale sokan kayınvalidem ve kayınpederim kızlar benim halim gerçekten çok kötü ya gece yattımı yattı diyorlar kocamla bi baş başa kalamıyorum ayıptır söylemesi sabah eşimle birlikte olucaz kapıya geliyorlar kalkın kalkın inanın 2defa bütün gün abdestsiz dolaşmak zorunda kaldım banyo yapmam lazım dedim evde kaynım ev görümcem var eltim var kaynanam bağırdı şu işinizi gece yapın
gece yatak odamızın ışığını görse pat giriyor odamıza kilit taktırdık en son bu sefer odanıza teröristmi giriyor diye basbas bağırdı anne oda mahremdir iç çamaşırım olur kocamla sarılmış olurum dedim orası senin olduğu kadar benim oğlumunda odası dedi siz sarılın birbbirinize ben memnun olurum dedi kadın utanmasa bizi izlicek eşime yalvarıyorki beraber banyo yapalım sırtını keseleyeyim banyoya girdiğimizi görünce elinde havluyla koşuyor eşimin sırtına havlu koyuyor yemin ederim yalan konuşmuyorum iftira atmıyor allaha inanmıyan kafirler gibi olayım ama böyle bu tür şeyler sonucu bende eşime yükleniyorum tabi ne yapayım hersey herkes üstüme geliyor sabredemiyorum inanınki sabredilcek gibi değil eltim var bide baş belası hep beni kıskanıyor elti olarak o büyük yaşca ben bana büyüklük taslıyor herşeyimi kıskanıyor benden kilolu kiloma laf edip duruyor yani benim anında o evden çıkmam lazımdı ama gecen ki kavga sonucu eşim değişti biz bi evde olsak öldürürüz birbirimizi şu anda birileri varda susuyoruz dedi halbuki kavgalar onların yüzünden çıkıyor ama anlatamıyorum akıl verin bana gerçekten çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…