Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

chen,canımcım senin hayatın roman olur,film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor yaşadıkların...çok zor allah kolaylık versin...yapacak tek bir şey var...evden ayrılmanız,durumunuz ney bilmiyorum ama,ne sen onları değiştirebilirsin,ne de onlar düzelebelir

iltercim,muhasebe bürosundamı çalışıyorsun???

kızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa

chen durumun çok zor canım ama eşinde daha büyük hata var nedemek aynı evde olsak öldürürz birbirimizi öle şeymi olurmuş ama aslında erkek çocuklarını böyle yetiştireren ailelerde suç ne diyeyeim allah yardımcın olsun canım benim

bugün okadar kötüyümkü sabah sarıldım eşime ağladım kızlar eşimi seviyorum nasıl ayrılayım ama ayrılmasamda olmuyor ben ist yetişmiş özgür bi kızdımburda herşeye laf ediyorlar kaldıramıyorum sabredemiyorum ama eşimide kaybetmek istemiyorum ama buna mecbur bırakıyorlar gözlerim şişti ya akşam onada söyleidm en doğrusu bu galiba dedi beni sevmiyormu acaba bilemiyorum sevse arkamda olurdu dimi ya kafam çok karısık neden allahım ya neden neden bana bunların hepsi neden ya inanın içimden bi bineyı çık at kendini diyen bi ses var herşeyden herkesden kurtulurum böylece

kızlar ben geldimm moralim çok ama çok bozuk off yaaa test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk ben hiç anne olamayacam biliyorum offfff

sumos lütfen üzülme canım bahk hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ama desteklerimizle üzülmüyoruz lütfen sende canını sıkma olcak alahım hepimize vercek inşallahhhh öpüyorum sen canım kardeşimm:1hug:

Gerçekten katılıyorum bu yoruma.Senin yazdıklarını okudukça sinirden kasıldım.Ya kızacaksın bana belki ama bazen 'yeter' deyip hayatından çıkarmak gerek sana huzursuzluk veren şeyleri.Sabret diyemiyorum ne yazıkki.Eğer susmaya devam edersen bu davranışların sonu gelmeyecek sen sustukça kendilerini hep haklı görecekler.Önceden insanlar sukunetin manasını anlardı ama şimdi ne yazıkki cevap vermedikçe suçluda ondan susuyor diye düşünüp daha fazla üzerine geliniyor insanın.Kimse için olumsuz fikirler verdiğim olmamıştır ama bence artık susma her şeyi göze al ve konuş eşinle.Yoksa canın daha çok yanmaya devam edecek.Bunların sonu gelmeyecek.Eşin zaten seni seviyorsa yanına gelir,seni anlamaya çalışır.Senin için hayırlısı olsun canım.Ama namaz işine üzüldüm.Ne olursa olsun Rabbimden uzaklaşma.

Allahü Teala şöyle buyurur 'Kul, bana bir karış yaklaşırsa,ben ona bir arşın yaklaşırım;bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım.Yürüyerek bana gelirse koşarak ona gelirim.(Buhari)
Neden diye sorma.Bunları hepsi birer sınav bizim için.Allah yardımcın olsun canım.

KIZLAR SıZE ÇOK GÜZEL BıR SÖZ

BıRGÜN DÜNYAYA AıT BıR DERDıN OLURSA RABBıNE DÖNÜP BENıM BÜYÜK BıR DERDıM VAR DEME..
DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK BıR RABBıM VAR DE...:Saruboceq:

Bu arada şimdilik çıkıyorum ben kızlar.Allah izin verirse yarın görüşürüz inş.Kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun.Öpüyorum sizi

kızlar merhaba ben geldim..ama moralim çok bozuk 4 günün sonunda az önce adet oldum..bu ay da olmadı anlıyacağınız..umuda devam..

iltercim,muhasebe bürosundamı çalışıyorsun???
hayır canım ben otelde çalışıyorum otel muhasebesi yani

kızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa
az çok az oluyor canım

kızlar ben geldimm moralim çok ama çok bozuk off yaaa test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk ben hiç anne olamayacam biliyorum offfff
canım neden hemen yaptın yaaa dur bakalım belki teste çıkmamıştır bir kaç gün bekle adetin 1 hafta gelmezse ozaman kan testi yaptır ok mi canım üzme kendini sakın hakımda hayırlısı olsun de

yaa neden hep böyle oluyo nden neden
sakın neden deme sakın allaha karşı gelme isyan etme hepimiz aynıyız lütfen sadece büyük bir sınav bu sabır dile ya hiç çoçukğun olmıyacak olsa ozaman ne yarsın bunları düşün ve şükret beterin beteri var unutma

çok güzel harika bir söz bu toprağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…