kızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa
chen,canımcım senin hayatın roman olur,film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor yaşadıkların...çok zor allah kolaylık versin...yapacak tek bir şey var...evden ayrılmanız,durumunuz ney bilmiyorum ama,ne sen onları değiştirebilirsin,ne de onlar düzelebelir
KIZLAR SİZE ÇOK GÜZEL BİR SÖZ
BİRGÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME..
DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE...:Saruboceq:
hayır canım ben otelde çalışıyorum otel muhasebesi yaniiltercim,muhasebe bürosundamı çalışıyorsun???
az çok az oluyor canımkızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa
canım neden hemen yaptın yaaa dur bakalım belki teste çıkmamıştır bir kaç gün bekle adetin 1 hafta gelmezse ozaman kan testi yaptır ok mi canım üzme kendini sakın hakımda hayırlısı olsun dekızlar ben geldimm moralim çok ama çok bozuk off yaaa test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk ben hiç anne olamayacam biliyorum offfff
sakın neden deme sakın allaha karşı gelme isyan etme hepimiz aynıyız lütfen sadece büyük bir sınav bu sabır dile ya hiç çoçukğun olmıyacak olsa ozaman ne yarsın bunları düşün ve şükret beterin beteri var unutmayaa neden hep böyle oluyo nden neden
çok güzel harika bir söz bu toprağımmmKIZLAR SİZE ÇOK GÜZEL BİR SÖZ
BİRGÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME..
DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?