Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

abyosumun canın sağolsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah benimnde bu ay umudum yok içimde hiç ama adet olunca çatlatma iğnesi olcamya önümüzdeki aya çok umutluyum:teselli:

üzülme birtanem biliyorum demesi çok kolay ama lütfen güçlü ol şükret en azından birdahaki aya diye umudun var ok mi
ne yapalım güzleim..herşey allahtan..inşallah önümüzdeki aya bebişim gelir
abyosumun canın sağolsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah benimnde bu ay umudum yok içimde hiç ama adet olunca çatlatma iğnesi olcamya önümüzdeki aya çok umutluyum:teselli:
inşallah güzelim..önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir bize..umudum he zaman var..allah bir gün yollayacak bebişimi bana

şimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:

inşallah canım hepimizin dilekleri bu yönde ben inanıyorumki biz burada birbrimizi motive ediyoruz ve buda çok önemli kimseyle konuşamadıklarımızı burda konuşunca bi nebze olsun kafamız dağılıyo e buda bebişlerimize zemin hazırlıyo sizi çoookkkkkkk seviyorum:1hug:

chenn repin için sağol bebişmmm inşallah o kaynananla görümcenin başına kırmızı rep yağarda bizde kurtuluruz:1hug:

ne yapalım güzleim..herşey allahtan..inşallah önümüzdeki aya bebişim gelir

inşallah güzelim..önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir bize..umudum he zaman var..allah bir gün yollayacak bebişimi bana
inşallah unutma en azından bizim umudumuz var ya olmayanlar ne yapsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bunada şükür

şimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:
hadi hayırlısı kuşum inşallah gelmezde hamilesindir seninde halayını cekeriz
slm lar nasılsınız
salm canım hoş geldin

kızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar

hb tatlım
kızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
ben gezintiye çıkmıştım ama döndüm nasılsın canım

valla canım bilmiyorumki azcık bi pembe akıntım geldi adet döneminde değilim arkadaşlar öyle dedi:) inşallahh öyledir bakalım

escales canım sen hamilemiydin ..kıs kusura bakma ya ben duymadım ya da benim kafa dondukaydirigubbakcemile3
EVET TATLI KUŞUM SEN BAYAĞA ZAMANDAN BERİ GİRMEDİĞİNDEN GÖRMEMİŞTİRSİN CANIM BENİM OLSUN ŞUAN 4 HAFTA +5 GÜNLÜĞÜZ CANIM BENİM
CANIM SIKMA SEN MORALİNİ BAK NE GÜZEL EŞİN SENİN YANINDA OLMUŞ İNŞALLAH BEBİŞİN GELİRDE HERKESTE ÇENESİNİ KAPAR SEN EŞİNLE KENDİNİN MUTLULUĞUNA BAK CANIM EĞER SİZ MUTLUYSANIZ UMURSAMAYIN GİTSİN

CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA SENİN DURUMUN BAYAĞA BİR ZOR AMA SESSİZ KALMA EĞER EŞİN SENİ SEVİYORSA SENİDE BİR YERDE EZDİRMEMESİ LAZIM EŞİNİNDE BİR ŞEKİLDE YANINDA OLMASI LAZIM BELKİ EŞİNİ ÇOK SEVİYORDURSUN AMA EŞİNİNDE BİR ÖLÇÜDE SENİN OSEVGİNE KARŞILIK VERMESİ LAZIM Kİ BU EVLİLİK YÜRÜSÜN SIKMA CANINI GÜZELİM AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ALLAHA SIĞIN CANIM BENİM İNAN O ZAMANLAR HUZUR BULURSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM BENİM EŞİNLE BİR ŞEKİLDE SAKİN BİR ÜSLUPLA KONUŞ ANLAT SIKINTINI EĞER SENİN O TAVRINA KARŞILIK VERMİYORSADA BEBİŞİNİZİN OLMASI SİZE BİR MUTLULUK GETİRMİYECEK DAHA ÇOK HUZURSUZLUK YAŞATACAKTIR CANIM SENİ ÜZMEK VEYA BUNALTMAK İSTEMEM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAYAĞA BİR SOR DURUMUN VAR ŞUAN SENİN

kızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa
KANAMA VEYA LEKELENMELER

Bazı kadınlarda hafif bir kırmızı, pembe yeya kırmızımsı kahverengi lekelenme görülebilir. Bu normal bir işarettir ve döllenmeden yaklaşık altı gün sonra döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmakta olduğunu gösterir. Ancak hamilelik kanaması ya da lekelenmesi ile birlikte ağrı hissedilmesi dış gebelik belirtisi olabileceğinden derhal doktora başvurulması gereklidir.
CANIM BİR YERDEN BULDUM OKU İSTERSEN
KENDİ KENDİNE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜP İYİCE UMUTSUZLUĞA SOKMA CANIM SEN ÖLÜNCE HERŞEYDEN KURTULMUŞMU OLACAKSIN HAYIR SADECE ÖLÜMÜN GELECEK DAHA SONRASINIDA DÜŞÜN CANIM ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR BUNU SAKIN HA SAKIN UNUTMA

neyse ya ben çıkıyorum bu ayda olmadı işte of yaaa
MORALİNİ BOZMA CANIM BENİM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BEBİŞİNİ ALIRSIN KUCAĞINA CANIM BENİM
kızlar merhaba ben geldim..ama moralim çok bozuk 4 günün sonunda az önce adet oldum..bu ay da olmadı anlıyacağınız..umuda devam..
KIYAMAM BEN YA SIKMAYIN CANINIZI İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN OLUR CANIM
İNŞALLAH OLUR CANIM BENİM

CANIM YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR CANIM BENİM kaydirigubbakcemile3

ıNŞALLAHHHHH HıÇ Bı SANCIM FELANDA YOK OF ALLAHIMMM ıNŞALLAHHHalkisalkisalkis

valla canım bilmiyorumki azcık bi pembe akıntım geldi adet döneminde değilim arkadaşlar öyle dedi:) inşallahh öyledir bakalım

canım yerleşme kanı gebelik olmadan olmaz yani gebeliğin belli olmadan olmaz diye biliyorum ben 10 haftamda falan olmuştu ama bezay akıntının içinde hafif kahve rengi bi bulanık bi renkli doktorum olur yerleşme kanaması diye kanama derken öyle pembe kırmızı falan değil hafif bulanık bi kahve her ihtimale karşı bikaçtane progestan vermişti doktorum onu içmiştim şuan çok şükür bişey yok ben çok korkmuştum o yüzden seni üzmek istemem ama hani daha 4 5 haftalık yani daha yen gebeliklerde olmaz yerleşme kanı zaten o anda bebek daha embriyo cenin olur biraz büyümeye başladığı zaman yerleşme olur canım ümit ederim ki inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…