üzülme birtanem biliyorum demesi çok kolay ama lütfen güçlü ol şükret en azından birdahaki aya diye umudun var ok mikızlar merhaba ben geldim..ama moralim çok bozuk 4 günün sonunda az önce adet oldum..bu ay da olmadı anlıyacağınız..umuda devam..
ben buradayım güzelim.. senağlama senağlamaKİmse yok galİba bugÜn
ne yapalım güzleim..herşey allahtan..inşallah önümüzdeki aya bebişim gelirüzülme birtanem biliyorum demesi çok kolay ama lütfen güçlü ol şükret en azından birdahaki aya diye umudun var ok mi
inşallah güzelim..önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir bize..umudum he zaman var..allah bir gün yollayacak bebişimi banaabyosumun canın sağolsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah benimnde bu ay umudum yok içimde hiç ama adet olunca çatlatma iğnesi olcamya önümüzdeki aya çok umutluyum:teselli:
inşallah unutma en azından bizim umudumuz var ya olmayanlar ne yapsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bunada şükürne yapalım güzleim..herşey allahtan..inşallah önümüzdeki aya bebişim gelir
inşallah güzelim..önümüzdeki ay bebişlerimiz gelir bize..umudum he zaman var..allah bir gün yollayacak bebişimi bana
hadi hayırlısı kuşum inşallah gelmezde hamilesindir seninde halayını cekerizşimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:
salm canım hoş geldinslm lar nasılsınız
şimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:
hb tatlıminşallah unutma en azından bizim umudumuz var ya olmayanlar ne yapsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bunada şükür
hadi hayırlısı kuşum inşallah gelmezde hamilesindir seninde halayını cekeriz
salm canım hoş geldin
ben gezintiye çıkmıştım ama döndüm nasılsın canımkızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
EVET TATLI KUŞUM SEN BAYAĞA ZAMANDAN BERİ GİRMEDİĞİNDEN GÖRMEMİŞTİRSİN CANIM BENİM OLSUN ŞUAN 4 HAFTA +5 GÜNLÜĞÜZ CANIM BENİMescales canım sen hamilemiydin ..kıs kusura bakma ya ben duymadım ya da benim kafa dondukaydirigubbakcemile3
CANIM SIKMA SEN MORALİNİ BAK NE GÜZEL EŞİN SENİN YANINDA OLMUŞ İNŞALLAH BEBİŞİN GELİRDE HERKESTE ÇENESİNİ KAPAR SEN EŞİNLE KENDİNİN MUTLULUĞUNA BAK CANIM EĞER SİZ MUTLUYSANIZ UMURSAMAYIN GİTSİNevliliğimin 2 ayında tembel dediler batman gitmeden yolda memlekete uğrayalım dedim eşime gitmeyelim dedi annemler üstüne çok varacaklar dedi kayın validem enson 3 ay önce aradı sülalenizde kısır ver mıdedi sinirden evet dedim benim diyince olay çıktı eşim annesini beni aramam yasağı koydu cep no değiştirdi direk aşkitomu arıyorlar ne cevap verdiğini bilmiyorum
CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA SENİN DURUMUN BAYAĞA BİR ZOR AMA SESSİZ KALMA EĞER EŞİN SENİ SEVİYORSA SENİDE BİR YERDE EZDİRMEMESİ LAZIM EŞİNİNDE BİR ŞEKİLDE YANINDA OLMASI LAZIM BELKİ EŞİNİ ÇOK SEVİYORDURSUN AMA EŞİNİNDE BİR ÖLÇÜDE SENİN OSEVGİNE KARŞILIK VERMESİ LAZIM Kİ BU EVLİLİK YÜRÜSÜN SIKMA CANINI GÜZELİM AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ALLAHA SIĞIN CANIM BENİM İNAN O ZAMANLAR HUZUR BULURSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM BENİM EŞİNLE BİR ŞEKİLDE SAKİN BİR ÜSLUPLA KONUŞ ANLAT SIKINTINI EĞER SENİN O TAVRINA KARŞILIK VERMİYORSADA BEBİŞİNİZİN OLMASI SİZE BİR MUTLULUK GETİRMİYECEK DAHA ÇOK HUZURSUZLUK YAŞATACAKTIR CANIM SENİ ÜZMEK VEYA BUNALTMAK İSTEMEM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAYAĞA BİR SOR DURUMUN VAR ŞUAN SENİNailem istanbulda ben tokattayım belki bana kızıcaksınız belki tersliceksiniz ama bu kadar şanslızlıklar olumsuzluklar inanınki dini düşüncelerimi bile değiştirmeye başladı önceden namazımı kaçırmıyorken değişti şimdi bu başta yatsılar zor geldi sonra sabah namazları eşimide alıştırmıştım ne güzel
ama bıraktık ikimizde çünkü bizi bu hale sokan kayınvalidem ve kayınpederim kızlar benim halim gerçekten çok kötü ya gece yattımı yattı diyorlar kocamla bi baş başa kalamıyorum ayıptır söylemesi sabah eşimle birlikte olucaz kapıya geliyorlar kalkın kalkın inanın 2defa bütün gün abdestsiz dolaşmak zorunda kaldım banyo yapmam lazım dedim evde kaynım ev görümcem var eltim var kaynanam bağırdı şu işinizi gece yapın
gece yatak odamızın ışığını görse pat giriyor odamıza kilit taktırdık en son bu sefer odanıza teröristmi giriyor diye basbas bağırdı anne oda mahremdir iç çamaşırım olur kocamla sarılmış olurum dedim orası senin olduğu kadar benim oğlumunda odası dedi siz sarılın birbbirinize ben memnun olurum dedi kadın utanmasa bizi izlicek eşime yalvarıyorki beraber banyo yapalım sırtını keseleyeyim banyoya girdiğimizi görünce elinde havluyla koşuyor eşimin sırtına havlu koyuyor yemin ederim yalan konuşmuyorum iftira atmıyor allaha inanmıyan kafirler gibi olayım ama böyle bu tür şeyler sonucu bende eşime yükleniyorum tabi ne yapayım hersey herkes üstüme geliyor sabredemiyorum inanınki sabredilcek gibi değil eltim var bide baş belası hep beni kıskanıyor elti olarak o büyük yaşca ben bana büyüklük taslıyor herşeyimi kıskanıyor benden kilolu kiloma laf edip duruyor yani benim anında o evden çıkmam lazımdı ama gecen ki kavga sonucu eşim değişti biz bi evde olsak öldürürüz birbirimizi şu anda birileri varda susuyoruz dedi halbuki kavgalar onların yüzünden çıkıyor ama anlatamıyorum akıl verin bana gerçekten çıldırıcam
KANAMA VEYA LEKELENMELERkızlar yerleşme kanamsı nasıl oluyo yoğunmu azmı( hiç bişi bilmiyorum ilkkez duydum canlarım nolur yardımcı olun bilginiz varsa
KENDİ KENDİNE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜP İYİCE UMUTSUZLUĞA SOKMA CANIM SEN ÖLÜNCE HERŞEYDEN KURTULMUŞMU OLACAKSIN HAYIR SADECE ÖLÜMÜN GELECEK DAHA SONRASINIDA DÜŞÜN CANIM ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR BUNU SAKIN HA SAKIN UNUTMAbugün okadar kötüyümkü sabah sarıldım eşime ağladım kızlar eşimi seviyorum nasıl ayrılayım ama ayrılmasamda olmuyor ben ist yetişmiş özgür bi kızdımburda herşeye laf ediyorlar kaldıramıyorum sabredemiyorum ama eşimide kaybetmek istemiyorum ama buna mecbur bırakıyorlar gözlerim şişti ya akşam onada söyleidm en doğrusu bu galiba dedi beni sevmiyormu acaba bilemiyorum sevse arkamda olurdu dimi ya kafam çok karısık neden allahım ya neden neden bana bunların hepsi neden ya inanın içimden bi bineyı çık at kendini diyen bi ses var herşeyden herkesden kurtulurum böylece
MORALİNİ BOZMA CANIM BENİM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BEBİŞİNİ ALIRSIN KUCAĞINA CANIM BENİMneyse ya ben çıkıyorum bu ayda olmadı işte of yaaa
KIYAMAM BEN YA SIKMAYIN CANINIZI İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN OLUR CANIMkızlar merhaba ben geldim..ama moralim çok bozuk 4 günün sonunda az önce adet oldum..bu ay da olmadı anlıyacağınız..umuda devam..
İNŞALLAH OLUR CANIM BENİMabyosumun canın sağolsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah benimnde bu ay umudum yok içimde hiç ama adet olunca çatlatma iğnesi olcamya önümüzdeki aya çok umutluyum:teselli:
şimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:
hosgeldin canım iyiyim sen nasılsınhb tatlım
ben gezintiye çıkmıştım ama döndüm nasılsın canım
hoşgeldin osmaniye80 nasılsınnn
valla canım bilmiyorumki azcık bi pembe akıntım geldi adet döneminde değilim arkadaşlar öyle dedi:) inşallahh öyledir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?