canım inşallah adet olmamışsındır:uhm:şimdi tuvalete gittim hiçbi leke yok ama sabah hani beyaz akıntı varya o şekilde ama pembemsi olarak geldi offff kagam karıştı ya:bbo:
merhaba hoş geldin tatlım nasılsınkızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
nasılsın aylacım görünmüyorsun nezamndır geziyorsun demekhb tatlım
ben gezintiye çıkmıştım ama döndüm nasılsın canım
gerksiz ya bosver neyse senden ne haber canıminsallh adet değildirnolduki
merhaba hoş geldin tatlım nasılsın
nasılsın aylacım görünmüyorsun nezamndır geziyorsun demek
canım baya bi süre okuyup çıktım yazılanları evde net yok iş yerindede eşimden fırsat kalmıyor bu gün işleri vardı fırsat bu diyerek attım kendimi burayamerhaba hoş geldin tatlım nasılsın
nasılsın aylacım görünmüyorsun nezamndır geziyorsun demek
merve85 yukarda sana yazdım canım alıntı yaptım ama alınmamış galiba
abyosun bilmiyorumki canım kafam allak pullak oldudelikafadulden
inşallah canım Allah umutlarımızı boş çıkarmasın tek dileğim bu zatenvalla canım adetede razıyım çatlatma iğnesinden çok ümitliyim inşallah allah umutlarımı boş çıkarmazhihoyyyt
iyiyim canım yaa nasıl olalım habire cene yapıyorumgerksiz ya bosver neyse senden ne haber canıminsallh adet değildir
iyiyim tatlım sen nasılsın
anladım ama bizi burda yanlız bırakma düzenli olarak gir kızcanım baya bi süre okuyup çıktım yazılanları evde net yok iş yerindede eşimden fırsat kalmıyor bu gün işleri vardı fırsat bu diyerek attım kendimi buraya
selam güzelim..merhaba..işler biraz yoğun oluyor p.tesi günleri..ama buralardayım ben..hihoyyyt hihoyyytkızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
valla canım fırsat oldukça burdayım zaten genelde sabahları müsait oluyor onuda kimsecikler olmuyor burdaiyiyim canım yaa nasıl olalım habire cene yapıyorum
anladım ama bizi burda yanlız bırakma düzenli olarak gir kız
hoş geldin tatlımslm kızlar ben geldim alkisalkisalkis
SLM HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIMslm lar nasılsınız
SLM CANIM NASILSIN BAKALIMkızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
CANIM BEN SANA ŞUAN VEREMİYORUM VERECEĞİM ANDA SANADA REP VERECEĞİM CANIM BENİM alkisalkisalkisdilnurcum rep için teşekkürler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?