Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales cim bi denk gelipte hayırlı olsun diyemedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım

kızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
merhaba hoş geldin tatlım nasılsın

hb tatlım

ben gezintiye çıkmıştım ama döndüm nasılsın canım
nasılsın aylacım görünmüyorsun nezamndır geziyorsun demek

hayırlısı canım ya ben dedimya zaten bu ay ümidim yok adet olca diye bekliyorum çatlatma iğnesi olmak için allah ne hayırlısıysa onu yazın alnımıza sonuçta kaderimizde oolanı yaşıyoruz hepimizin hakkında hayırlkısı çok öpüyorum seni

merve85 yukarda sana yazdım canım alıntı yaptım ama alınmamış galiba

abyosun bilmiyorumki canım kafam allak pullak oldudelikafadulden

valla canım adetede razıyım çatlatma iğnesinden çok ümitliyim inşallah allah umutlarımı boş çıkarmazhihoyyyt

kızlar çatlatma iğnesinden sonra sancı olurmu ilk yapılanda böyle bişey olmamıştı ama cumartesi günü yaptırdığımızdab beri sancı var

merve85 yukarda sana yazdım canım alıntı yaptım ama alınmamış galiba

abyosun bilmiyorumki canım kafam allak pullak oldudelikafadulden

canım eğer kanamanın devamı gelmezse bence hemen kanda test yaptır kesin sonuç alırsın değerlerin düşükte olsa en azından umut olur escales ve ben gibi benimde değerlerim çok küçüktü lk öğrendiğimde gerçi bende tesadüfen kanda gebelik çıktı başka bişey içn olmuştum neyse canım inşallah gebesindir sen yinede umudunu yitirme allahtan dualarımız seninle inşallah olursun :Saruboceq::Saruboceq:

gerksiz ya bosver neyse senden ne haber canıminsallh adet değildir

iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim canım yaa nasıl olalım habire cene yapıyorum

canım baya bi süre okuyup çıktım yazılanları evde net yok iş yerindede eşimden fırsat kalmıyor bu gün işleri vardı fırsat bu diyerek attım kendimi buraya
anladım ama bizi burda yanlız bırakma düzenli olarak gir kız

kızlaaaaar ne haber ben de iş yapıcam bi ugrayayım dedim &ayla&, abyosun dil_nur+, ESCALES+, merve_85, sulezehra nerelerdesiniz kızlaaaaaaar
selam güzelim..merhaba..işler biraz yoğun oluyor p.tesi günleri..ama buralardayım ben..hihoyyyt hihoyyyt

ay kızlarrr yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel gözlerim doldu ya allah sizlerden razı olsun sizleri çok seviyorum gerçekten ya hepinizi tektek kucaklamak istiyorum:1hug:

ayla cım ben biyerde okumuştum çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurta çatlama döneminde sancı olurmuş değerlendir derim bu günleri:jeyyar:yerimseniben

slm lar nasılsınız
SLM HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
SLM CANIM NASILSIN BAKALIM

dilnurcum rep için teşekkürler canımmm
CANIM BEN SANA ŞUAN VEREMİYORUM VERECEĞİM ANDA SANADA REP VERECEĞİM CANIM BENİM alkisalkisalkis

ayla cım ben biyerde okumuştum çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurta çatlama döneminde sancı olurmuş değerlendir derim bu günleri:jeyyar:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…