Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar çatlatma iğnesinden sonra sancı olurmu ilk yapılanda böyle bişey olmamıştı ama cumartesi günü yaptırdığımızdab beri sancı var
canım vallahi geçen ay bende vuruldum pek ağrım olmadı çok az vardı yani
yaa seni umutlandırmak istemem ama çok ağrısı olaan arkadaşlardan hep hamile haberi aldık inşallah sende hamilesindir canım benim

slm kızlar ben geldim alkisalkisalkis
hoşgeldin nasılsın canım benim

iyiyim canım yaa nasıl olalım habire cene yapıyorum

anladım ama bizi burda yanlız bırakma düzenli olarak gir kız

selam güzelim..merhaba..işler biraz yoğun oluyor p.tesi günleri..ama buralardayım ben..hihoyyyt hihoyyyt

SLM HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
SLM CANIM NASILSIN BAKALIM

CANIM BEN SANA ŞUAN VEREMİYORUM VERECEĞİM ANDA SANADA REP VERECEĞİM CANIM BENİM alkisalkisalkis

iyiyiiiiiiiiim kızlaaaaaar bomba gibiyim sizler nasılsınız dilnur hosgeldin escales bebişimiz nasıl gııııııııı

merhaba kızlar anca girdim bide geçmişi okuyayım dedim tabi tamamını okuyamadım yine yoruldum:)))nasılsınız bakalım ben çok telaşlıyım kardeşimin kep töreni var hazırlık yapıyoruz alışveriş yapıyoruz işten izin alıyorum koşturuyoruz canım benim lise bitti kocaman kız oldu artık üniversiteli oldu işte oda benim bebeğim kızlar onun bu mutlu günün görmek beni heyecanlandırıyor bide bir süslüyüz bi görseniz hani bebeğim yok değil yani onu bebkliğinden beri ben büyütüüm annesi sayılırım yani ona annemizin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz ay çok heyecanlı bişey ya perşembeyi iple çekiyoruz süslü kokanamla ben bunları niye anlattım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar sadece doğurmakla anne olunmuyor kendi bebeğimiz olmadanda evlat sevgisini tadabiliriz ben düşük yaptığımda inanın

VALLA AYNEN ÖYLE CANIM BENDE ADET OLMUYORUM GENE DİYE GİTRTİM BEBEK İSTEDİĞİMİZİ GEÇEN AYDA GEÇTİ BU AYDA GEÇTİ DİYE GİTMİŞTİM BEBİŞİM ÇIKTI AÇIĞA ALLAH ÖYLE BİR ANDA VERİYORKİ FARKINDA BİLE OLMUYOR İNSAN VALLA
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
ay kızlarrr yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel gözlerim doldu ya allah sizlerden razı olsun sizleri çok seviyorum gerçekten ya hepinizi tektek kucaklamak istiyorum:1hug:
KIZ BENDE SNİ SEVİYOR VE KOCAMAN NOKTAMLA BİRLİKTE KUCAKLAMAK İSTİYORUZ GEL KIZ KUCAKLIYALIM SENİ NOKTAMLA Şeniz:1hug:hihoyyytŞeniz:1hug:

valla canım fırsat oldukça burdayım zaten genelde sabahları müsait oluyor onuda kimsecikler olmuyor burda

hoş geldin tatlım

iyiyiiiiiiiiim kızlaaaaaar bomba gibiyim sizler nasılsınız dilnur hosgeldin escales bebişimiz nasıl gııııııııı

selam güzelim..hoşeldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt

hoşbuldum canlarım ben iyiyim sizler nasılsınız Şeniz

ayla cım ben biyerde okumuştum çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurta çatlama döneminde sancı olurmuş değerlendir derim bu günleri:jeyyar:yerimseniben
canım dr demişti zaten bugünler boş geçmiyor inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür
SLM HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
iyiyim canım sen nasılsın
SLM CANIM NASILSIN BAKALIM

CANIM BEN SANA ŞUAN VEREMİYORUM VERECEĞİM ANDA SANADA REP VERECEĞİM CANIM BENİM alkisalkisalkis

mesela ben rahim filmi çekilrken dr dediki sancın olursa ne mutlu kanlların açık demektir harbiden sancım oldu çok şükür kanallarım süveyş kanalı gibi açıktı ha sırnaşık şey:roflol:

mesela ben rahim filmi çekilrken dr dediki sancın olursa ne mutlu kanlların açık demektir harbiden sancım oldu çok şükür kanallarım süveyş kanalı gibi açıktı ha sırnaşık şey:roflol:

o konuda haklısın canım benim ben de erkek kardeşimin yemin törenini iple çekmiştim evlendim kardeşim askere gitti o ara işe girdim iş yerimle bile konuştum ben kardeşimin yemin törenine gideceğim diye eşimde sağolsun yeni evli olduğumuz halde kardeşimin yanına tokata gönderdi inanın kardeşler bambaşka oluyor bir tanede kız kardeşim var o ise ayrı hepimizin arası 2 yaş farkı var ama aynı yaşta gibiyiz ne olursa olsun herşeyim onlar benim kardeşim değilde canlarım gibiler ay dur kız içimdeki sevdaları iyice açığa çıkardın zaten duygusalım bu aralar valla oturup ağlarım heee
merhaba kısslaar ben geldim a.s.
slm canım nasılsın bakem
escalesim aynen ya bende veremiyorum bebiş yaa((
he he ikimizde aynıyız canım

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA NASILSIN BAKALIM

KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…