slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
nilayy belenayyy hoşgeldiniz bacılarrrra.s.
ben biraz üzgünüm güzelim...4 günün sonunda adet oldum malesef çok umutlanmıştım bu kadar gün geçince.bebişim gelmemiş bu ay da..ve müthiş ağrım var..hoşbuldum canlarım ben iyiyim sizler nasılsınız Şeniz
hoşgeldin aramıza..nasılsın..slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
o konuda haklısın canım benim ben de erkek kardeşimin yemin törenini iple çekmiştim evlendim kardeşim askere gitti o ara işe girdim iş yerimle bile konuştum ben kardeşimin yemin törenine gideceğim diye eşimde sağolsun yeni evli olduğumuz halde kardeşimin yanına tokata gönderdi inanın kardeşler bambaşka oluyor bir tanede kız kardeşim var o ise ayrı hepimizin arası 2 yaş farkı var ama aynı yaşta gibiyiz ne olursa olsun herşeyim onlar benim kardeşim değilde canlarım gibiler ay dur kız içimdeki sevdaları iyice açığa çıkardın zaten duygusalım bu aralar valla oturup ağlarım heee
slm canım nasılsın bakem
he he ikimizde aynıyız canım
canım vallahi geçen ay bende vuruldum pek ağrım olmadı çok az vardı yani
yaa seni umutlandırmak istemem ama çok ağrısı olaan arkadaşlardan hep hamile haberi aldık inşallah sende hamilesindir canım benim
hoşgeldin nasılsın canım benim
canım bende dereyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum perşembe bi daha çağırdı bakalım inşallah hayırlı haberler oluraylaa inşallahh hamişsindir bebiş yaaaa:CüvCüv:
he valla benim kociko benle dalga geçiyo ege şivesiyle diyoki len garııı 9 garının yediğini yiyon 1 garının çıkardığını çıkaramıyon :roflol: :mymeka:
doktora gittin mi hiç..slm kızlar. bende 3 yıllık evliyim ve hala hamiş kalamadım. tüm hızla çalışmalara devam ediyorum :)
he valla benim kociko benle dalga geçiyo ege şivesiyle diyoki len garııı 9 garının yediğini yiyon 1 garının çıkardığını çıkaramıyon :roflol: :mymeka:
doktora gittin mi hiç..
selam güzelim..hoşgeldin..ben öğleden sonra pek hoş gelmdim.4 günün sonunda adet oldum malesef..sen nasılsın güzelim..umarım sen hamişsindir bu ay :Saruboceq: benim umudum önümüzdeki aya kaldı senağlama&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
hahaaaa. bizim orada yolun kenarında hep bi at duruyodu o yavrulamış. kocişimde diyo şu at bile yavruladı sende hala tık yok diyo. annenler günde 3-4 yumurta verir dedilerdi diyo:)))
Duygularını çok iyi anlıyorum ablacım bende evin en büyük çocuğu olarak aynı sen gibi hissediyorum hele en küçük kardeşim canımın parçası onlar benim canları yansa canım yanar zaten ablaların hep böyle anaç bir yönü vardırmerhaba kızlar anca girdim bide geçmişi okuyayım dedim tabi tamamını okuyamadım yine yoruldum:)))nasılsınız bakalım ben çok telaşlıyım kardeşimin kep töreni var hazırlık yapıyoruz alışveriş yapıyoruz işten izin alıyorum koşturuyoruz canım benim lise bitti kocaman kız oldu artık üniversiteli oldu işte oda benim bebeğim kızlar onun bu mutlu günün görmek beni heyecanlandırıyor bide bir süslüyüz bi görseniz hani bebeğim yok değil yani onu bebkliğinden beri ben büyütüüm annesi sayılırım yani ona annemizin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz ay çok heyecanlı bişey ya perşembeyi iple çekiyoruz süslü kokanamla ben bunları niye anlattım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar sadece doğurmakla anne olunmuyor kendi bebeğimiz olmadanda evlat sevgisini tadabiliriz ben düşük yaptığımda inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?