inşallah yakında sende hamiş kalırsın güzelim..doktor bizede bir problem yok dedi..ama bizimde olmuyor..her ay umutla bekliyorum..bu ay 4 gün geçince çok umutlanmıştım..malesef bu öğleden sonra umudum bir sonraki aya kaldıevet gittim. bütün tahliller temiz hiç bir engel yok diyor doktor. profösör varmış bi tane klinik şefi dr ona yönlendirdi ona gideceğim reglimden sonra
&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
olsun canım ya napalım hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah gelir meleğin :Saruboceq:ben biraz üzgünüm güzelim...4 günün sonunda adet oldum malesef çok umutlanmıştım bu kadar gün geçince.bebişim gelmemiş bu ay da..ve müthiş ağrım var..
hoşgeldin aramıza..nasılsın..
inşallah yakında sende hamiş kalırsın güzelim..doktor bizede bir problem yok dedi..ama bizimde olmuyor..her ay umutla bekliyorum..bu ay 4 gün geçince çok umutlanmıştım..malesef bu öğleden sonra umudum bir sonraki aya kaldı
&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
selam güzelim..hoşgeldin..ben öğleden sonra pek hoş gelmdim.4 günün sonunda adet oldum malesef..sen nasılsın güzelim..umarım sen hamişsindir bu ay :Saruboceq: benim umudum önümüzdeki aya kaldı senağlama
kaydirigubbakcemile3he valla benim kociko benle dalga geçiyo ege şivesiyle diyoki len garııı 9 garının yediğini yiyon 1 garının çıkardığını çıkaramıyon :roflol: :mymeka:
hg canım&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
hg canım daha adetine varmış ümitsizliğe kapılmamrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
sumoş benim bildiğim kadarıyla kan testinde çıkıyo erken dönemde hem stres yapma lütfen varsa bile çok etkilenip düşük olabiliyo
bide burda tavuklar yumurtlama döneminde gıdaklıyolarya ona bizim tavuk gurukladı diyolar bende bazen asabileşip çok konuşuyorum eşimde bana hadi gızım hadi senin guruklama vaktin gelmiş bana sarıyon diyo yaaa ama ben bu odunu çokk seviyoommmm
yok anam yok ne hastalandım nede bebek var valla şaştım kaldım biras daha bekliycem bakalım -tatlicadiarzu- yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?