Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnurum iyim canım accık ümit accık korku yaşıyorz işte kaydirigubbakcemile3

evet gittim. bütün tahliller temiz hiç bir engel yok diyor doktor. profösör varmış bi tane klinik şefi dr ona yönlendirdi ona gideceğim reglimden sonra
inşallah yakında sende hamiş kalırsın güzelim..doktor bizede bir problem yok dedi..ama bizimde olmuyor..her ay umutla bekliyorum..bu ay 4 gün geçince çok umutlanmıştım..malesef bu öğleden sonra umudum bir sonraki aya kaldı

bide burda tavuklar yumurtlama döneminde gıdaklıyolarya ona bizim tavuk gurukladı diyolar bende bazen asabileşip çok konuşuyorum eşimde bana hadi gızım hadi senin guruklama vaktin gelmiş bana sarıyon diyo yaaa ama ben bu odunu çokk seviyoommmm

mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama

antalya bizdede sorun yok ama olmuo 2 senedir inşallah tez zamanda hamiş olursun

ya kızlar beryali özledik demi çabucak dönse yaaa

&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum

hg canım iyilik senden nbr hihoyyyt

ben biraz üzgünüm güzelim...4 günün sonunda adet oldum malesef çok umutlanmıştım bu kadar gün geçince.bebişim gelmemiş bu ay da..ve müthiş ağrım var..

hoşgeldin aramıza..nasılsın..
olsun canım ya napalım hayırlısı olsun önümüzdeki ay inşallah gelir meleğin :Saruboceq:
bende beklemedeyim bakalım soğana başlıcam bende yarın gelecekse gelsin adetim

sumoş benim bildiğim kadarıyla kan testinde çıkıyo erken dönemde hem stres yapma lütfen varsa bile çok etkilenip düşük olabiliyo

senin 4 gün benim 20 gün geçti ve ilk kan tahlilimde hamile olabilirsin dedi dr. beta hcg n yüksek dedi
1 kere daha test yaptırdık 0,52 çıktı sonrasını sen düşün ağladım günlerce. anneler gününde görümcemin 3 yaşında kızı var aradı benim annem güzel annemi söyledi telefonda bana ağlamak içim çıktı resmen ( çok kötü ya rabbim kimseye yaşatmasın

yok anam yok ne hastalandım nede bebek var valla şaştım kaldım biras daha bekliycem bakalım -tatlicadiarzu- yasakkelime

&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
hg canım
mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
hg canım daha adetine varmış ümitsizliğe kapılma

meraba kızlar nasılsınız ama iyi görünüyosunuz iyi mercananayşe yerleşme leklenmesi döllenmeden 6 gün sonra oluyo ben daha yeni araştırmıştum bu konuyu bence hamilesin canım içime öyle doğdu hayırlı haberlerini duymak ümidiyle :ecrin_bebek:

sumoş benim bildiğim kadarıyla kan testinde çıkıyo erken dönemde hem stres yapma lütfen varsa bile çok etkilenip düşük olabiliyo

canım keşke olsa of yaaa inan varya okadr umutsuzumki artık hiç bi şekilde umudum kalmadı artık istemiyorum bu ay sondu diyodum öyle olacak galiba artık hiç bi şekilde bebek istemiyorum çok yıprandım çünkü çok umutsuzum yaaa senağlamasenağlamasenağlama

AY ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ KOCİŞİNE ODUN DİYENİDE SENDE DUYUYORUM HANİ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok anam yok ne hastalandım nede bebek var valla şaştım kaldım biras daha bekliycem bakalım -tatlicadiarzu- yasakkelime

canım hosgeldin ne kadar gecikti benim bi seferinde öyle olmustu 20 gün gecikkti ne kanda çıkmıstı nede adet olmustum dr psikolojjik demişti kendimi hamileliğe o kadar cok hazırlamışsınki dedi psikolojik olarak demişti umarım öyle bişey değildir ve hamilesindir

bebişimmm o benim kız orda hani bana öle diyoya sizde ayyy ne kaba demişsinizde bende cevap vermiş gibi olayım diye öle yazdım kız o benim 14 senelik aşkım yoksa dermiyim onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…