canım hosgeldin ne kadar gecikti benim bi seferinde öyle olmustu 20 gün gecikkti ne kanda çıkmıstı nede adet olmustum dr psikolojjik demişti kendimi hamileliğe o kadar cok hazırlamışsınki dedi psikolojik olarak demişti umarım öyle bişey değildir ve hamilesindir
merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın?merhaba cnmmm
bekle tabi..ama bi kan testi yaptırsan iyi olmaz mıyok anam yok ne hastalandım nede bebek var valla şaştım kaldım biras daha bekliycem bakalım -tatlicadiarzu- yasakkelime
:Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..çok zor bir durum gerçekten..yaa biz 6 kardeşiz annem en küçük kardeşimi 41 yaşında doğurdu..ben 34 yaşıma geldim 1 tane çıkaramadım yaaaa..diğer kardeşlerimin ve ablamlarında çocukaları var.hiç sorun olmadı..nedir bu anlamadım..bide doğurganlık anneye çeker derler yaa...:uhm:senin 4 gün benim 20 gün geçti ve ilk kan tahlilimde hamile olabilirsin dedi dr. beta hcg n yüksek dedi
1 kere daha test yaptırdık 0,52 çıktısonrasını sen düşün ağladım günlerce. anneler gününde görümcemin 3 yaşında kızı var aradı benim annem güzel annemi söyledi telefonda bana ağlamak içim çıktı resmen ( çok kötü ya rabbim kimseye yaşatmasın
hoşgeldin üzülme canım ya :teselli:mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
slm canım hoşgeldin :1hug:meraba kızlar nasılsınız ama iyi görünüyosunuz iyi mercananayşe yerleşme leklenmesi döllenmeden 6 gün sonra oluyo ben daha yeni araştırmıştum bu konuyu bence hamilesin canım içime öyle doğdu hayırlı haberlerini duymak ümidiyle :ecrin_bebek:
dur kız ağlama şimdi aman diyeyim annesi ağlıyor diye bebişte ağlıcak sevmicek sonra belenay teyzesinikaydirigubbakcemile3o konuda haklısın canım benim ben de erkek kardeşimin yemin törenini iple çekmiştim evlendim kardeşim askere gitti o ara işe girdim iş yerimle bile konuştum ben kardeşimin yemin törenine gideceğim diye eşimde sağolsun yeni evli olduğumuz halde kardeşimin yanına tokata gönderdi inanın kardeşler bambaşka oluyor bir tanede kız kardeşim var o ise ayrı hepimizin arası 2 yaş farkı var ama aynı yaşta gibiyiz ne olursa olsun herşeyim onlar benim kardeşim değilde canlarım gibiler ay dur kız içimdeki sevdaları iyice açığa çıkardın zaten duygusalım bu aralar valla oturup ağlarım heee
slm canım nasılsın bakem
he he ikimizde aynıyız canım
merhaba kızlar şöyle bi dolaşırken yazdıklarınızı okudum.moralim bugün sıfır.iğne vurulmştum ayın 28inde kan tahliline gidecektim ama belim öyl ağrıyorki hastalanacağım yine her zamanki gibi.öyle üzülüyorum ki az önce camdan dışarı bakarken bizim balkondaki barbekü içerisinde iki tane güvercin yumurtası gördüm.dün yoktu bugün gelip bırakmış ve hayvanbile yumurtalarının başından bir dakika ayrılmıyor saatlerce onu izleyip ağladım.rabbim verdi mi veriyor işte.herşey onun elinde.ben ve benim gibilere Allahım bebeklerimizi en kısa almayı nasip etsin.artık ümitsizliğe düşüyorum.....hoşçakalın..........
allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak güzelim..üzülsekte üzülmesekte..dua etmekten ve çalışmaktan başka çare yok..çalışmaya devammerhaba kızlar şöyle bi dolaşırken yazdıklarınızı okudum.moralim bugün sıfır.iğne vurulmştum ayın 28inde kan tahliline gidecektim ama belim öyl ağrıyorki hastalanacağım yine her zamanki gibi.öyle üzülüyorum ki az önce camdan dışarı bakarken bizim balkondaki barbekü içerisinde iki tane güvercin yumurtası gördüm.dün yoktu bugün gelip bırakmış ve hayvanbile yumurtalarının başından bir dakika ayrılmıyor saatlerce onu izleyip ağladım.rabbim verdi mi veriyor işte.herşey onun elinde.ben ve benim gibilere Allahım bebeklerimizi en kısa almayı nasip etsin.artık ümitsizliğe düşüyorum.....hoşçakalın..........
merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın?
bekle tabi..ama bi kan testi yaptırsan iyi olmaz mı
:Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..çok zor bir durum gerçekten..yaa biz 6 kardeşiz annem en küçük kardeşimi 41 yaşında doğurdu..ben 34 yaşıma geldim 1 tane çıkaramadım yaaaa..diğer kardeşlerimin ve ablamlarında çocukaları var.hiç sorun olmadı..nedir bu anlamadım..bide doğurganlık anneye çeker derler yaa...:uhm:
meraba kızlar nasılsınız ama iyi görünüyosunuz iyi mercananayşe yerleşme leklenmesi döllenmeden 6 gün sonra oluyo ben daha yeni araştırmıştum bu konuyu bence hamilesin canım içime öyle doğdu hayırlı haberlerini duymak ümidiyle :ecrin_bebek:
merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın?
bekle tabi..ama bi kan testi yaptırsan iyi olmaz mı
:Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..çok zor bir durum gerçekten..yaa biz 6 kardeşiz annem en küçük kardeşimi 41 yaşında doğurdu..ben 34 yaşıma geldim 1 tane çıkaramadım yaaaa..diğer kardeşlerimin ve ablamlarında çocukaları var.hiç sorun olmadı..nedir bu anlamadım..bide doğurganlık anneye çeker derler yaa...:uhm:
Duygularını çok iyi anlıyorum ablacım bende evin en büyük çocuğu olarak aynı sen gibi hissediyorum hele en küçük kardeşim canımın parçası onlar benim canları yansa canım yanar zaten ablaların hep böyle anaç bir yönü vardır
inşallah daha nice mutlulukları birlikte yaşarsınız ablacım başarılaryla seni mutlu etmeye devam etsin :lepi:Şeniz
sumoş bence daha erken değilmi test yapmışın ama hani diyolarya geç döllenme olmuş olamazmı belkide öyledir sen kandan baktır içinde rahat etsin bizde rahat edelim senle beraber bizde stres ediyoz çatladıktan sonra ne belli hemen o gün döllendiği demi ama eğer yoksada üzülme bu günlerinin tadını çıkarmaya bak valla ben öyle yapıyorum :teselli: :lepi:
önemli diil bitanemosmaniye mesajın için sağol canım
YOK KUZUM NE BİLEYİM TAKINTIDA YAPMIYORUM NE ZAMAN OLURSA NE KANDA NE İDRARDA ÇIKIYO YANİ HAYIR BAŞKA Bİ TEST YOKKİ YAPAYIM :roflol: :roflol: HEPSİNİ GEÇTİM GÜNLERİM ŞAŞTI ONA YANARIM :1rolleyes: :1rolleyes: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba kızlar şöyle bi dolaşırken yazdıklarınızı okudum.moralim bugün sıfır.iğne vurulmştum ayın 28inde kan tahliline gidecektim ama belim öyl ağrıyorki hastalanacağım yine her zamanki gibi.öyle üzülüyorum ki az önce camdan dışarı bakarken bizim balkondaki barbekü içerisinde iki tane güvercin yumurtası gördüm.dün yoktu bugün gelip bırakmış ve hayvanbile yumurtalarının başından bir dakika ayrılmıyor saatlerce onu izleyip ağladım.rabbim verdi mi veriyor işte.herşey onun elinde.ben ve benim gibilere Allahım bebeklerimizi en kısa almayı nasip etsin.artık ümitsizliğe düşüyorum.....hoşçakalın..........
SumoŞ bende Öyle oldum ama ben hamİŞmİŞİm adetİm geÇtİkten taa 20 gÜn sonra gÖsterdİ kendİnİ İdrar testİndeÇıkmamıŞtı ama okadar stres yapmıŞtımkİ ÖĞrendİĞİmİn 2. GÜnÜ dÜŞÜk yaptım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?