Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

YOK KUZUM NE BİLEYİM TAKINTIDA YAPMIYORUM NE ZAMAN OLURSA NE KANDA NE İDRARDA ÇIKIYO YANİ HAYIR BAŞKA Bİ TEST YOKKİ YAPAYIM :roflol: :roflol: HEPSİNİ GEÇTİM GÜNLERİM ŞAŞTI ONA YANARIM :1rolleyes: :1rolleyes: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba kızlar şöyle bi dolaşırken yazdıklarınızı okudum.moralim bugün sıfır.iğne vurulmştum ayın 28inde kan tahliline gidecektim ama belim öyl ağrıyorki hastalanacağım yine her zamanki gibi.öyle üzülüyorum ki az önce camdan dışarı bakarken bizim balkondaki barbekü içerisinde iki tane güvercin yumurtası gördüm.dün yoktu bugün gelip bırakmış ve hayvanbile yumurtalarının başından bir dakika ayrılmıyor saatlerce onu izleyip ağladım.rabbim verdi mi veriyor işte.herşey onun elinde.ben ve benim gibilere Allahım bebeklerimizi en kısa almayı nasip etsin.artık ümitsizliğe düşüyorum.....hoşçakalın..........

merhaba güzelim..hoşgeldin..nasılsın?
yok anam yok ne hastalandım nede bebek var valla şaştım kaldım biras daha bekliycem bakalım -tatlicadiarzu- yasakkelime
bekle tabi..ama bi kan testi yaptırsan iyi olmaz mı
:Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..çok zor bir durum gerçekten..yaa biz 6 kardeşiz annem en küçük kardeşimi 41 yaşında doğurdu..ben 34 yaşıma geldim 1 tane çıkaramadım yaaaa..diğer kardeşlerimin ve ablamlarında çocukaları var.hiç sorun olmadı..nedir bu anlamadım..bide doğurganlık anneye çeker derler yaa...:uhm:

mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
hoşgeldin üzülme canım ya :teselli:

slm canım hoşgeldin :1hug:

sumoş bence daha erken değilmi test yapmışın ama hani diyolarya geç döllenme olmuş olamazmı belkide öyledir sen kandan baktır içinde rahat etsin bizde rahat edelim senle beraber bizde stres ediyoz çatladıktan sonra ne belli hemen o gün döllendiği demi ama eğer yoksada üzülme bu günlerinin tadını çıkarmaya bak valla ben öyle yapıyorum :teselli: :lepi:

dur kız ağlama şimdi aman diyeyim annesi ağlıyor diye bebişte ağlıcak sevmicek sonra belenay teyzesinikaydirigubbakcemile3

canım aynı durumdayız desene benimde adetim ayın 28i bende iğne vuruldum 15.günüydü bugün test yaptım malasef negatif

allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak güzelim..üzülsekte üzülmesekte..dua etmekten ve çalışmaktan başka çare yok..çalışmaya devam

YOK KUZUM YAPTIRDIM ONUDA GEÇMİŞTE YAZMIŞTIM OKUMADIN SANIRIM NEGATİF ÇIKTI BOŞ ÇIKTI YANİ sengözlerimebaksanab :sm_confused:

banada yumurtalamadan sonra lekeler ara ara gelmişti ağrılarım vardı bende hamileyimdiyodum.çünkü senin söylediğini duymuştum.Ama malesef öyle olmadı hastalandım olmadı bu ayda ( ama inş. mercanın tutar

SumoŞ bende Öyle oldum ama ben hamıŞmıŞım adetım geÇtıkten taa 20 gÜn sonra gÖsterdı kendını ıdrar testındeÇıkmamıŞtı ama okadar stres yapmıŞtımkı ÖĞrendıĞımın 2. GÜnÜ dÜŞÜk yaptım malesef

canım iyi olmaya çalışıyorum.BUgün adet oldum kısmet artık çok stres yapmıcam bi daha

sağol canım benim allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın birde güzel hayırlı bebişlerle mutluluğuna mutluluk katsın işallah

erken mi değilmi bilmiyorum canım olsaydı çıkardı zaten diye düşünüyorum ve bu saatten sonrada artık yaşayan ölü gibi olurum okadar umutlanmıştımki bu ay olur diyodum kesin malasef olmadı bu ayda her ay gibi olmadı adetime 3gün var daha ama olsaydı kesin çıkardı moralim çok bozuk neden diyorum hep neden

osmaniye mesajın için sağol canım
önemli diil bitanem

kız allah iyiliğini versin emi bugün iyi günündesin hee
espiriler havada masallah

amin hayırlısı olsun hepimiz için

geçen ayın 27 sinde oldum normalde 4 gün önce geliyordu günümden bugün 25 i hala birşey yok inş.gelmez ama karnım ara ağrıyor adet olacağım galiba

Bengısu cnm yaa ÜÜzlme dıcem ama bende senın gıbıyım her ay dr dÖnÜŞÜ ıŞ yerıne aĞlayarak gırıyorum. KÖpek ve yavrusu gÖrsem aĞlayasım gelıyor. GÖrÜmcem 7 ay Önce 2. BebeĞıne doĞum yaptı doĞumhanenın kapısında onu bekledım kızıyla bırlıkte Çıktıkları an ıÇımden bıŞey sÖkÜldÜ sankı. Çok kÖtÜ yaa. Offffff offfffffffff

&ayla&, abyosun, ANTALYA0707, belenay, bengisu_nisa, chen+, ESCALES, huzeyfe, k.a.y.r.a., mercanayse, nilaykisir, osmaniye80, SELIN_OZCAN, sumos23

herkese merhaba kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile2

çok heyecanlıyım delikafadulden herşey bugün belli olacak bakalım doktor ne diyecek :Saruboceq: umarım kötü değildir sonuçlarımız dualarınızı bekliyorum sonucu yazarım akşamleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…