Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım çok zor bir şey bu duyguyu allah hiç kimsye yaşatmasın hep dua ediyorum yaşadığım acı okadar ağır geliyoki hani derler ya allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş ben bu yükü taşaıyamıyorum artık çok yoruldum tükendim

önemli diil bitanem

kız allah iyiliğini versin emi bugün iyi günündesin hee
espiriler havada masallah

amin hayırlısı olsun hepimiz için

bacım daha napim ya deli numarası yapıyorum işte ahhhh ahhhh aman çocukta olur büyür sıkıntıları başlar evlenir oooohhhhhooooo rabbim olmıycak hiçbişeyi vermez kullarına

geçen ayın 27 sinde oldum normalde 4 gün önce geliyordu günümden bugün 25 i hala birşey yok inş.gelmez ama karnım ara ağrıyor adet olacağım galiba
canım inşallah hamlesinidr..bende geçen ayın 26 da olmuştum..bu ay 22 de olmam lazımdı..4 gün sonra yani bu öğlen ağrı ve sancıyla adet oldum malesef..öyleki adetim çok düzenlidir..1 gün geçse hamileyim diyebilecek kadar..ama vucudumuz bizi şaşırtıyor malesef..biraz daha bekle..ben çok üzüldüm bugün

kızlar merhaba ben de çocuk isteyenlerdenim ama daha 2 ay oldu başarısız şimdilik ama bugün morakim bozuldu sanki hiç olmıcak gibi.allah hepimize yardım etsin

eşimi aradım saatlerce ağladım neden dedim neden biz bukadar bekliyoruz artık çocuk felan yapmak istemiyorum benim için kapandı bu konu temelli dedim oda beni teselli etemk için çabalıyo ama nerdeee çok mutsuzum kızlar ben inanıyorumki hiç bir zman anne olamayacam

h g tatlım inşallah herşey gönlünüze göre gelişir canım

EBRAR42 inşallahhhhhh hayırlı haberlerle gelirsinn. rabbim sanada bir melek nasip eder inşallah. darısı başımıza kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr (AMİN)

kıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes umutsuzlaga kapılmıııııııışşşşşşşşşşş ne oluyo yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramıza hadiiiiiiii neseeeeeeeeeeeeeelenin bakeeeeeeeeeem haydiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaa eglence var topikte hüzün yoooook

bana deme ne olur benim için herşey bitti artık senağlama

merhaba güzelim..dualarımız seninle güzel haberlerle gel..:Saruboceq: :Saruboceq:

meraba ebrar adını çok seviyorum kızım olursa adını ebrar koymayı düşünüyorum senin sonuçlar neyle alakalı bebiş sonucumu yoksa bebeğe hazırlık sonuçlarımı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…