SumoŞ bende Öyle oldum ama ben hamİŞmİŞİm adetİm geÇtİkten taa 20 gÜn sonra gÖsterdİ kendİnİ İdrar testİndeÇıkmamıŞtı ama okadar stres yapmıŞtımkİ ÖĞrendİĞİmİn 2. GÜnÜ dÜŞÜk yaptım malesef
canım aynı durumdayız desene benimde adetim ayın 28i bende iğne vuruldum 15.günüydü bugün test yaptım malasef negatif
önemli diil bitanem
kız allah iyiliğini versin emi bugün iyi günündesin hee
espiriler havada masallah
amin hayırlısı olsun hepimiz için
allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak güzelim..üzülsekte üzülmesekte..dua etmekten ve çalışmaktan başka çare yok..çalışmaya devam
canım inşallah hamlesinidr..bende geçen ayın 26 da olmuştum..bu ay 22 de olmam lazımdı..4 gün sonra yani bu öğlen ağrı ve sancıyla adet oldum malesef..öyleki adetim çok düzenlidir..1 gün geçse hamileyim diyebilecek kadar..ama vucudumuz bizi şaşırtıyor malesef..biraz daha bekle..ben çok üzüldüm bugüngeçen ayın 27 sinde oldum normalde 4 gün önce geliyordu günümden bugün 25 i hala birşey yok inş.gelmez ama karnım ara ağrıyor adet olacağım galiba
h g tatlım inşallah herşey gönlünüze göre gelişir canım&ayla&, abyosun, ANTALYA0707, belenay, bengisu_nisa, chen+, ESCALES, huzeyfe, k.a.y.r.a., mercanayse, nilaykisir, osmaniye80, SELIN_OZCAN, sumos23
herkese merhaba kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım delikafadulden herşey bugün belli olacak bakalım doktor ne diyecek :Saruboceq: umarım kötü değildir sonuçlarımız dualarınızı bekliyorum sonucu yazarım akşamleyin
kızlar merhaba nasılsınız
ooooh maasaallah bu ne kalabalık
kıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes umutsuzlaga kapılmıııııııışşşşşşşşşşş ne oluyo yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramıza hadiiiiiiii neseeeeeeeeeeeeeelenin bakeeeeeeeeeem haydiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaa eglence var topikte hüzün yoooook
merhaba güzelim..dualarımız seninle güzel haberlerle gel..:Saruboceq: :Saruboceq:&ayla&, abyosun, ANTALYA0707, belenay, bengisu_nisa, chen+, ESCALES, huzeyfe, k.a.y.r.a., mercanayse, nilaykisir, osmaniye80, SELIN_OZCAN, sumos23
herkese merhaba kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım delikafadulden herşey bugün belli olacak bakalım doktor ne diyecek :Saruboceq: umarım kötü değildir sonuçlarımız dualarınızı bekliyorum sonucu yazarım akşamleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?