Bengİsu cnm yaa ÜÜzlme dİcem ama bende senİn gİbİyİm her ay dr dÖnÜŞÜ İŞ yerİne aĞlayarak gİrİyorum. KÖpek ve yavrusu gÖrsem aĞlayasım gelİyor. GÖrÜmcem 7 ay Önce 2. BebeĞİne doĞum yaptı doĞumhanenİn kapısında onu bekledİm kızıyla bİrlİkte Çıktıkları an İÇİmden bİŞey sÖkÜldÜ sankİ. Çok kÖtÜ yaa. Offffff offfffffffff
bana deme ne olur benim için herşey bitti artık senağlama
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
cnm ben 17. gunumde yapmıstım ıdrar testını ama sılık cıkmıstı ertesı gun kan testı yapmıştır
canım öyleeeee deme ne olur beni teyzemin kıznın 7 sene olmadı dile kolay 7 sene gitmediği dr gezmedi hastane kalmadı sonra artık hiç umudu kalmadı allaha dua etti yılmadı sürekli dua etti ve inandı bigün benimde olacak biliyorum diye sonra hamile kaldı dünyalar güzeli kızı 2 yasındaykende bidaha hamile kaldı simdi bide oglu oldu masaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaah kartpostal bebekleri gibi ikiside insallah allahta umut kesilme dua et ve iste bi gerckleşir insallahhhhh
sumos ama sen karamsarlıktan kurtulmak için çabalamıyosunki bitanem nolur ama öle deme bizden daha kötü durumda olanlar var drların kesinlikle çocuğu olmaz dediklerinin yüzde60ı hamile kalıyo nedenmi çünkü ümidi kesip düşünmüyolar ve bi bakıyosun hamile kalmı. benim çok yakın bi tanıdığım var 10 sene sonra 3 tüp bebekte oldu sonra 5 sene sonr -a kadın hamile olduğunu öğrendi hemde doğal yollardan yani eğer kafana takarsan olmaz csmcsmnin dediği gibi bir doktor sitesine en iyi krounma yöntemi pisikolojidir demiş. hadi senden gülücükler bekliyoruz hadi amaaaŞeniz
kızlar merhaba ben de çocuk isteyenlerdenim ama daha 2 ay oldu başarısız şimdilik ama bugün morakim bozuldu sanki hiç olmıcak gibi.allah hepimize yardım etsin
cnm tam adt gunumde yapmıstım testı sen test yaptınmı
sumos hangi doktora gidiyosun ben de edirnedeyim
doktorun tavrı da önemli senin psikolojin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?