Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım evet öyle kötü bir şeyki.biz evleneli iki yıl oldu ve bu ağustosta kaynımda evleniyor.yakında eltim hamile kalacak ve haliyle kayınvalidem her telefonnda soruyor bebek ne zaman gelecek diye.biz derdimizi kimseyede söyleyemiyoruz.eşim ve ben sürekli dr. dr.geziyoruz.yani anlayacağın kimseye kendimi anlatamıyorum.o yüzden zaten bu siteye üye oldum sizlerrle dertleşmek tek olmadığımı bilmek biraz olsun güç veriyor bana.Rabbim herkese versin.artık herkesin bebek almıyomusunuz daha sorularından bunaldım.sanki pazarda satılan bişeymiş gibi.öyle olsa bu güne kadar beklermiydim hiç.dua ediyorum hastalanmayayım diye artık çok stres oldum

sumoz cnm benım bole yapma lıtfen senı anlıyorum bende tam bu domemde senın gıbı bunalıma gırmıstım en guzelı bı kan testı yaptır cnm

sumos allahtan umut kesilmez ümitsizliğe kapılma.bir doktor arkadaşım bana ilişkide hamilelik düşünenlerin %90 hamile kalamıyor demişti.kendini bu kadar yıpratma

bana deme ne olur benim için herşey bitti artık senağlama

canım öyleeeee deme ne olur beni teyzemin kıznın 7 sene olmadı dile kolay 7 sene gitmediği dr gezmedi hastane kalmadı sonra artık hiç umudu kalmadı allaha dua etti yılmadı sürekli dua etti ve inandı bigün benimde olacak biliyorum diye sonra hamile kaldı dünyalar güzeli kızı 2 yasındaykende bidaha hamile kaldı simdi bide oglu oldu masaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaah kartpostal bebekleri gibi ikiside insallah allahta umut kesilme dua et ve iste bi gerckleşir insallahhhhh

cnm ben 17. gunumde yapmıstım ıdrar testını ama sılık cıkmıstı ertesı gun kan testı yapmıştır

çok dua ettim gece gündüz isyan etmiyorum ama yoruldum artık istemiyorum

sumos ama sen karamsarlıktan kurtulmak için çabalamıyosunki bitanem nolur ama öle deme bizden daha kötü durumda olanlar var drların kesinlikle çocuğu olmaz dediklerinin yüzde60ı hamile kalıyo nedenmi çünkü ümidi kesip düşünmüyolar ve bi bakıyosun hamile kalmı. benim çok yakın bi tanıdığım var 10 sene sonra 3 tüp bebekte oldu sonra 5 sene sonr -a kadın hamile olduğunu öğrendi hemde doğal yollardan yani eğer kafana takarsan olmaz csmcsmnin dediği gibi bir doktor sitesine en iyi krounma yöntemi pisikolojidir demiş. hadi senden gülücükler bekliyoruz hadi amaaaŞeniz

hlymms erkenmi yapmışım yaaa off inş vardır yaa inş vardırda bukadar üzülmemi unutturrur bana

evet osmaniye benim anneminde 8. senede bana hamile kalmış hemde haberi bile yokken:)))

ya canım her ay bukadar kestirip atmıyodum ama bu ay olmazsa bitti artık diyodum okadar mutsuzumki çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir şey istemiyorum ne yemek yemek ne gezmek ne tv izlemek bitti artık herşeyyyysenağlama

kızlar merhaba ben de çocuk isteyenlerdenim ama daha 2 ay oldu başarısız şimdilik ama bugün morakim bozuldu sanki hiç olmıcak gibi.allah hepimize yardım etsin

canım moralini bozma benim bir yıl olacak neredeyse hala ümidimi yitirmiyorum.doktora gittin mi?bence vakit kaymeden git eğer gitmediysen.çünkü daha sonraki zamanlarda olmağı zaman benim gibi neden bu zamana kadar vakit kaybettim diye üzülme.bi sakıncası yoksa sormak istiyorum edirnedemisin?doktora gidiyorsan kime gittiğini yazabilir misin?ben edirnedeyim.

merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…