&ayla&, abyosun, ANTALYA0707, belenay, bengisu_nisa, chen+, ESCALES, huzeyfe, k.a.y.r.a., mercanayse, nilaykisir, osmaniye80, SELIN_OZCAN, sumos23
herkese merhaba kızlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım delikafadulden herşey bugün belli olacak bakalım doktor ne diyecek :Saruboceq: umarım kötü değildir sonuçlarımız dualarınızı bekliyorum sonucu yazarım akşamleyin
sumoscu cnm bole yapma ama demekkı zamanı var Rabbım daha ıstemıyo demekkı bızım ıstememız onemlı degıl O ne zaman ısterse o zaman olacak
canım niye bu kadar umutsuz konuşuyorsun lütfen herşey bitti demen için hayatının bitmesi lazım son nefesine kadar umudunu yitirmeyeceksin fazla takıntı yapma yaptığın için hamilelik engelleniyor bende çok üzüldüm ağladım yaşım geçiyor ne zaman hamiş kalacağım dedim ama allah o kadar büyükki bana hamişliği nasip etti ama ömrü yokmuş meleğimin benim meleğim hemde ummadığım beklemediğim anda çıktı geldi sürpriz yaptı bize inşallah senin meleğinde sana sürpriz yapar bak ben artık daha umutluyum allh dilerse oluyor canım sadece vakti saati var sen hayırlısını dile allahtan gerisi rabbimin emrinde lütfen bir daha böyle şeyler söyleme olurmu allahında gücüne gider hepimiz sabırlı olmalıyız canım inan ummadığın anda geliyor keratalar a.s.ya canım her ay bukadar kestirip atmıyodum ama bu ay olmazsa bitti artık diyodum okadar mutsuzumki çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir şey istemiyorum ne yemek yemek ne gezmek ne tv izlemek bitti artık herşeyyyysenağlama
evet canım benim iğnenin 15. günü bugün yaptım ama negatif çıktı ayın 28i adetim erkenmi yapmışım
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZAslm kızlar. bende 3 yıllık evliyim ve hala hamiş kalamadım. tüm hızla çalışmalara devam ediyorum :)
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM İNŞALLAH GELECEK HAFTA CUMA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH BİR SORUNUMUZ ÇIKMAZ CANIM BENİMnaber cnm bebiş nasıl
KIZ VARYA SEN ÇOK YAŞAhe valla benim kociko benle dalga geçiyo ege şivesiyle diyoki len garııı 9 garının yediğini yiyon 1 garının çıkardığını çıkaramıyon :roflol: :mymeka:
CANIM O İLTİHABI KİSTİ FALAN SÖKÜP ATIYORMUŞ BU İYİ İŞTE İNŞALLAH GELİCEK AY BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARIZ SENDEN CANIM BENİMkızlaaaaaaar sogan suyu kulanıyorum kasıklarım agrıyo bence bu cok işe yarıyo ya sürekli lavaboya gidiyorum ve akıntılarım cogaldı allahımın izniyle şifa niyetine yarar insallah
TAMAM TATLI KUŞUM BEKLİYORUZ SENİ&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
NE GÜZEL CANIM ALLAH MUTLULUĞUNUZ BOZMASINkızlar ben tek çocuğum ama ikiz 17 yaşında 2 kayınçım ve 23 yaşında bir görümcem var inanın öz kardeşim olsa ancak bukadar severdim onları
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ÖMRÜN UZUN OLSUN VALLA :roflol::roflol::roflol::roflol:bide burda tavuklar yumurtlama döneminde gıdaklıyolarya ona bizim tavuk gurukladı diyolar bende bazen asabileşip çok konuşuyorum eşimde bana hadi gızım hadi senin guruklama vaktin gelmiş bana sarıyon diyo yaaa ama ben bu odunu çokk seviyoommmm
CANIM MORALİNİ BOZMA DUR BİRAZ BENİMDE NEGATİF ÇIKMIŞTI GEBELİK TESTİNDE KAN TESTİNDEDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI Kİ SENİN GÜNÜN GEÇMEMİŞ BENİM ADET GÜNÜM GEÇTİĞİ HALDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI BİR KAÇ GÜN BEKLE UMARIM REGLİ OLMAZSIN OLMAZSANDA KAN TESTİ YAPTIR O EN GARANTİLİSİDİR CANIIM BENİMmrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
antalya bizdede sorun yok ama olmuo 2 senedir inşallah tez zamanda hamiş olursun
ya kızlar beryali özledik demi çabucak dönse yaaa
AMİİİİNNNNN ABLACIM AMİİİNNN :Saruboceq::Saruboceq:sağol canım benim allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın birde güzel hayırlı bebişlerle mutluluğuna mutluluk katsın işallah
bugünlerde adet olmam lazım canım hala olmadım bakalım hep gecikiyor zaten sevinemiyorumhoşgördüm diloşum sende durumlar ne alemde fisfisfis
slm canım hoşgeldin Şenizselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım ya Şenizkızlar merhaba nasılsınız
ooooh maasaallah bu ne kalabalık
evet canım çok haklısın :teytey::teytey::teytey:kıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes umutsuzlaga kapılmıııııııışşşşşşşşşşş ne oluyo yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramıza hadiiiiiiii neseeeeeeeeeeeeeelenin bakeeeeeeeeeem haydiiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaaaaaaaa eglence var topikte hüzün yoooook
slm canım hg :1hug:merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
ozaman güzel ben hiç duymadım.ben daha 3 ay oldu edirneye geleli buraları bilmiyorum.alt komşum hamile berna hnıma gidiyor çok memnun.ben ilaç kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı daha 1 ay beklicem adetim de düzene girsin sonra doktora gidicem ama bilmiyorum tanımıyorum kimseyi
ahh güzelim sorma o kırmızı kartlar mahvediyyor her ay bizi..ben 4 gün gecikmeli oldum bu ay..çok umutlandım..bugün müthiş moralim bozuk..bugün de olmasaydım test alacaktım..kısmet ne diyelim..allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak..merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
canım niye bu kadar umutsuz konuşuyorsun lütfen herşey bitti demen için hayatının bitmesi lazım son nefesine kadar umudunu yitirmeyeceksin fazla takıntı yapma yaptığın için hamilelik engelleniyor bende çok üzüldüm ağladım yaşım geçiyor ne zaman hamiş kalacağım dedim ama allah o kadar büyükki bana hamişliği nasip etti ama ömrü yokmuş meleğimin benim meleğim hemde ummadığım beklemediğim anda çıktı geldi sürpriz yaptı bize inşallah senin meleğinde sana sürpriz yapar bak ben artık daha umutluyum allh dilerse oluyor canım sadece vakti saati var sen hayırlısını dile allahtan gerisi rabbimin emrinde lütfen bir daha böyle şeyler söyleme olurmu allahında gücüne gider hepimiz sabırlı olmalıyız canım inan ummadığın anda geliyor keratalar a.s.
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM İNŞALLAH GELECEK HAFTA CUMA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH BİR SORUNUMUZ ÇIKMAZ CANIM BENİM
KIZ VARYA SEN ÇOK YAŞA
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIM O İLTİHABI KİSTİ FALAN SÖKÜP ATIYORMUŞ BU İYİ İŞTE İNŞALLAH GELİCEK AY BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARIZ SENDEN CANIM BENİM
TAMAM TATLI KUŞUM BEKLİYORUZ SENİ
NE GÜZEL CANIM ALLAH MUTLULUĞUNUZ BOZMASIN
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ÖMRÜN UZUN OLSUN VALLA :roflol::roflol::roflol::roflol:
CANIM MORALİNİ BOZMA DUR BİRAZ BENİMDE NEGATİF ÇIKMIŞTI GEBELİK TESTİNDE KAN TESTİNDEDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI Kİ SENİN GÜNÜN GEÇMEMİŞ BENİM ADET GÜNÜM GEÇTİĞİ HALDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI BİR KAÇ GÜN BEKLE UMARIM REGLİ OLMAZSIN OLMAZSANDA KAN TESTİ YAPTIR O EN GARANTİLİSİDİR CANIIM BENİM
VALLA TOPRAĞIMI BENDE ÇOK ÖZLEDİM GÜLÜM YA
AMİİİİNNNNN ABLACIM AMİİİNNN :Saruboceq::Saruboceq:
bugünlerde adet olmam lazım canım hala olmadım bakalım hep gecikiyor zaten sevinemiyorum
slm canım hoşgeldin Şeniz
hoşgeldin canım ya Şeniz
evet canım çok haklısın :teytey::teytey::teytey:
slm canım hg :1hug:
evet canım benim iğnenin 15. günü bugün yaptım ama negatif çıktı ayın 28i adetim erkenmi yapmışım
hjoş geldin canım benim nasılsın özledim kız seni kaç gündür benim arkadaşım artık çok güçlü demi üzmüyor kendini demimerhaba kısslaar ben geldim a.s.
ayya canım yaaa kız inşallah kardeşinin kep töreninide düğün törenlerinide görürsün benim kardeşim yok ayni varda abim var ama canım kadar değerli benim için odamerhaba kızlar anca girdim bide geçmişi okuyayım dedim tabi tamamını okuyamadım yine yoruldum:)))nasılsınız bakalım ben çok telaşlıyım kardeşimin kep töreni var hazırlık yapıyoruz alışveriş yapıyoruz işten izin alıyorum koşturuyoruz canım benim lise bitti kocaman kız oldu artık üniversiteli oldu işte oda benim bebeğim kızlar onun bu mutlu günün görmek beni heyecanlandırıyor bide bir süslüyüz bi görseniz hani bebeğim yok değil yani onu bebkliğinden beri ben büyütüüm annesi sayılırım yani ona annemizin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz ay çok heyecanlı bişey ya perşembeyi iple çekiyoruz süslü kokanamla ben bunları niye anlattım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar sadece doğurmakla anne olunmuyor kendi bebeğimiz olmadanda evlat sevgisini tadabiliriz ben düşük yaptığımda inanın
merhaba hoş geldin aramıza biraz kendinden bahsette senide tanıyalımslm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
merhaba hoşgeldin canım aramıza sende inşallah topiğimiz herkese uğur getiride hep birlikte hamiş oluruzslm kızlar. bende 3 yıllık evliyim ve hala hamiş kalamadım. tüm hızla çalışmalara devam ediyorum :)
nasılsın kayracım hoş geldin güzelim&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
sakın acele etme erkenden test yapma bekle canım baya bekle bencecanım bende dereyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum perşembe bi daha çağırdı bakalım inşallah hayırlı haberler olur
sumos şimdi edirneye gelecem seni bir güzel dövecem kız neden böyle üzüyorsun kendini çok erken yapmışsın testi dur bakalım birazdaha 1 hafta sonra adetin gelmezse ozaman kan testi yaptır gerçekten gelip dövecem seni neden deyip durma artıkmrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
merhaba sende hoşgeldin aramıza inşallah topiğimiz sanada uğur getirir güzelim sakın umutsuzluğa kapılmayın hep beteri olduğunu bilin hayatta herşeyin beteri var sadece dua edelim ne olurmerhaba kızlar şöyle bi dolaşırken yazdıklarınızı okudum.moralim bugün sıfır.iğne vurulmştum ayın 28inde kan tahliline gidecektim ama belim öyl ağrıyorki hastalanacağım yine her zamanki gibi.öyle üzülüyorum ki az önce camdan dışarı bakarken bizim balkondaki barbekü içerisinde iki tane güvercin yumurtası gördüm.dün yoktu bugün gelip bırakmış ve hayvanbile yumurtalarının başından bir dakika ayrılmıyor saatlerce onu izleyip ağladım.rabbim verdi mi veriyor işte.herşey onun elinde.ben ve benim gibilere Allahım bebeklerimizi en kısa almayı nasip etsin.artık ümitsizliğe düşüyorum.....hoşçakalın..........
dövcem seni dövecem vallajhi kız çok üzüyorsun burda beniierken mi değilmi bilmiyorum canım olsaydı çıkardı zaten diye düşünüyorum ve bu saatten sonrada artık yaşayan ölü gibi olurum okadar umutlanmıştımki bu ay olur diyodum kesin malasef olmadı bu ayda her ay gibi olmadı adetime 3gün var daha ama olsaydı kesin çıkardı moralim çok bozuk neden diyorum hep neden
inşallah canım hamilesindir ama bekle sakın erkenden test yapma ok migeçen ayın 27 sinde oldum normalde 4 gün önce geliyordu günümden bugün 25 i hala birşey yok inş.gelmez ama karnım ara ağrıyor adet olacağım galiba
slm canım nasılsınselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba sende hoş geldin aramıza ne güzel yaa topiğimiz doldu doldu taştı allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahkızlar merhaba ben de çocuk isteyenlerdenim ama daha 2 ay oldu başarısız şimdilik ama bugün morakim bozuldu sanki hiç olmıcak gibi.allah hepimize yardım etsin
merhaba canım sende hoş geldin canım benim kırmızı kartı görmek elbet çok kötü ama şunuda unutma hayırlısı böyleymiş allah daha ol dememiş ne yapalım allah ol deyinceye kadar kırmızı kartı yimeye devam :teselli::teselli:merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?