Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sumoscu cnm bole yapma ama demekkı zamanı var Rabbım daha ıstemıyo demekkı bızım ıstememız onemlı degıl O ne zaman ısterse o zaman olacak

canım inşallah Allah dileğini gerçekleştirmiştir.bize mutlu haberlerini yazarsın.dualarım seninle canım .Allah yardımcımız olsun..........

ozaman güzel ben hiç duymadım.ben daha 3 ay oldu edirneye geleli buraları bilmiyorum.alt komşum hamile berna hnıma gidiyor çok memnun.ben ilaç kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı daha 1 ay beklicem adetim de düzene girsin sonra doktora gidicem ama bilmiyorum tanımıyorum kimseyi

canım niye bu kadar umutsuz konuşuyorsun lütfen herşey bitti demen için hayatının bitmesi lazım son nefesine kadar umudunu yitirmeyeceksin fazla takıntı yapma yaptığın için hamilelik engelleniyor bende çok üzüldüm ağladım yaşım geçiyor ne zaman hamiş kalacağım dedim ama allah o kadar büyükki bana hamişliği nasip etti ama ömrü yokmuş meleğimin benim meleğim hemde ummadığım beklemediğim anda çıktı geldi sürpriz yaptı bize inşallah senin meleğinde sana sürpriz yapar bak ben artık daha umutluyum allh dilerse oluyor canım sadece vakti saati var sen hayırlısını dile allahtan gerisi rabbimin emrinde lütfen bir daha böyle şeyler söyleme olurmu allahında gücüne gider hepimiz sabırlı olmalıyız canım inan ummadığın anda geliyor keratalar a.s.

evet canım benim iğnenin 15. günü bugün yaptım ama negatif çıktı ayın 28i adetim erkenmi yapmışım

cnm benım ıgenın 17.gunu tam adet gunumdu o gun yaptım sılık cıkmıstı senın erken olabılır. ama kan testı yap ıstersen rahatlarsın

slm kızlar. bende 3 yıllık evliyim ve hala hamiş kalamadım. tüm hızla çalışmalara devam ediyorum :)
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA
naber cnm bebiş nasıl
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM İNŞALLAH GELECEK HAFTA CUMA KALP ATIŞINI DİNLEMEYE GİDECEĞİM İNŞALLAH BİR SORUNUMUZ ÇIKMAZ CANIM BENİM
he valla benim kociko benle dalga geçiyo ege şivesiyle diyoki len garııı 9 garının yediğini yiyon 1 garının çıkardığını çıkaramıyon :roflol: :mymeka:
KIZ VARYA SEN ÇOK YAŞA
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlaaaaaaar sogan suyu kulanıyorum kasıklarım agrıyo bence bu cok işe yarıyo ya sürekli lavaboya gidiyorum ve akıntılarım cogaldı allahımın izniyle şifa niyetine yarar insallah
CANIM O İLTİHABI KİSTİ FALAN SÖKÜP ATIYORMUŞ BU İYİ İŞTE İNŞALLAH GELİCEK AY BEBİŞ HABERLERİNİ DUYARIZ SENDEN CANIM BENİM
&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
TAMAM TATLI KUŞUM BEKLİYORUZ SENİ

kızlar ben tek çocuğum ama ikiz 17 yaşında 2 kayınçım ve 23 yaşında bir görümcem var inanın öz kardeşim olsa ancak bukadar severdim onları
NE GÜZEL CANIM ALLAH MUTLULUĞUNUZ BOZMASIN
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ÖMRÜN UZUN OLSUN VALLA :roflol::roflol::roflol::roflol:

mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
CANIM MORALİNİ BOZMA DUR BİRAZ BENİMDE NEGATİF ÇIKMIŞTI GEBELİK TESTİNDE KAN TESTİNDEDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI Kİ SENİN GÜNÜN GEÇMEMİŞ BENİM ADET GÜNÜM GEÇTİĞİ HALDE DÜŞÜK ÇIKMIŞTI BİR KAÇ GÜN BEKLE UMARIM REGLİ OLMAZSIN OLMAZSANDA KAN TESTİ YAPTIR O EN GARANTİLİSİDİR CANIIM BENİM

antalya bizdede sorun yok ama olmuo 2 senedir inşallah tez zamanda hamiş olursun

ya kızlar beryali özledik demi çabucak dönse yaaa

VALLA TOPRAĞIMI BENDE ÇOK ÖZLEDİM GÜLÜM YA

sağol canım benim allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın birde güzel hayırlı bebişlerle mutluluğuna mutluluk katsın işallah
AMİİİİNNNNN ABLACIM AMİİİNNN :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgördüm diloşum sende durumlar ne alemde fisfisfis
bugünlerde adet olmam lazım canım hala olmadım bakalım hep gecikiyor zaten sevinemiyorum

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canım hoşgeldin Şeniz

kızlar merhaba nasılsınız
ooooh maasaallah bu ne kalabalık
hoşgeldin canım ya Şeniz

evet canım çok haklısın :teytey::teytey::teytey:

merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
slm canım hg :1hug:

cannım bende edirneli değilim 1senedir buradayız bende hiç kimseyi tanımıyorum

merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
ahh güzelim sorma o kırmızı kartlar mahvediyyor her ay bizi..ben 4 gün gecikmeli oldum bu ay..çok umutlandım..bugün müthiş moralim bozuk..bugün de olmasaydım test alacaktım..kısmet ne diyelim..allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak.. senağlama

vallaa benim annem hep derki kısmetten öteye gidilmez diyeee cok dogru bi söz allah sevdiği insana dert verip derman aratırmış beni zor anında bırakacakmı hepimiz bu sınavları atlatacgız anlımızın akıyla insallh

sumoş benim annenim 8 sene sonra ben olmuşum olabiliyor öyle vücut evliliğe alışıyo takma rabbim hayırlısını versin

çok yoruldum canım keşke bekleseydim test yapmasaydım biliyodum aslında negatif çıkacağını çok umutsuzum bi türlü düzeltemiyorum kendimi yaaa

kayra bendemi okadar bekleyecem bundan korkuyorum işte 10yıl 5yıl beklemekten çok korkuyorum

saol canım insallah alırız bebiş haberlerini vallaaaaaaaaaaaaa bugün topik cok umutsuz ve hüzünlü böyleeeeeee olmayın arkadasla biraz toplayın kendinizi

merhaba kısslaar ben geldim a.s.
hjoş geldin canım benim nasılsın özledim kız seni kaç gündür benim arkadaşım artık çok güçlü demi üzmüyor kendini demi

ayya canım yaaa kız inşallah kardeşinin kep töreninide düğün törenlerinide görürsün benim kardeşim yok ayni varda abim var ama canım kadar değerli benim için oda
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.
merhaba hoş geldin aramıza biraz kendinden bahsette senide tanıyalım

slm kızlar. bende 3 yıllık evliyim ve hala hamiş kalamadım. tüm hızla çalışmalara devam ediyorum :)
merhaba hoşgeldin canım aramıza sende inşallah topiğimiz herkese uğur getiride hep birlikte hamiş oluruz

&ayla&, abyosun+, ANTALYA0707, citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, icmima10, iltercakir+, mercanayse, merve_85, nilaykisir+, osmaniye80+, OZGEM nbr kıslar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakıp geliyorum
nasılsın kayracım hoş geldin güzelim
canım bende dereyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum perşembe bi daha çağırdı bakalım inşallah hayırlı haberler olur
sakın acele etme erkenden test yapma bekle canım baya bekle bence

mrb ben geldim moralim çok bozuk kızlar bugün iğnenin 15.günü adetimöe 3gün var olsaydı çıkardı zaten demi malasef bu ayda yok yoksenağlama
sumos şimdi edirneye gelecem seni bir güzel dövecem kız neden böyle üzüyorsun kendini çok erken yapmışsın testi dur bakalım birazdaha 1 hafta sonra adetin gelmezse ozaman kan testi yaptır gerçekten gelip dövecem seni neden deyip durma artıkklava:klava:klava:klava:

merhaba sende hoşgeldin aramıza inşallah topiğimiz sanada uğur getirir güzelim sakın umutsuzluğa kapılmayın hep beteri olduğunu bilin hayatta herşeyin beteri var sadece dua edelim ne olur

dövcem seni dövecem vallajhi kız çok üzüyorsun burda benii

geçen ayın 27 sinde oldum normalde 4 gün önce geliyordu günümden bugün 25 i hala birşey yok inş.gelmez ama karnım ara ağrıyor adet olacağım galiba
inşallah canım hamilesindir ama bekle sakın erkenden test yapma ok mi
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canım nasılsın
kızlar merhaba ben de çocuk isteyenlerdenim ama daha 2 ay oldu başarısız şimdilik ama bugün morakim bozuldu sanki hiç olmıcak gibi.allah hepimize yardım etsin
merhaba sende hoş geldin aramıza ne güzel yaa topiğimiz doldu doldu taştı allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

merhaba canım sende hoş geldin canım benim kırmızı kartı görmek elbet çok kötü ama şunuda unutma hayırlısı böyleymiş allah daha ol dememiş ne yapalım allah ol deyinceye kadar kırmızı kartı yimeye devam :teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…