Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sumoş oklava: klava: sumoş klava: sumoş klava: yapma be anacım bu ne karamsarlık be hayatınızı mahvetmeyin yaaaaaaaaaaa ilk defa çatlatma iğnesi olmuşun hemen olmasını beklemeye hakkın yok bizim canımız can değilmi ilk hamileliğim iğnenin 8 ayında olmuştu ikinci hamişliğim daha etkili olan yumurtaları iğneyle büyütüp çatlatma aşamasının 2 ayında olmuştu ama senin kadarda karamsar değildim ne yalan söyliyim be çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk kızdım sana çooooooookkkkkkk hemen ruh halini değiştirip umutla ilerliyosun diğer aylara hadi bakalım

hb dılnurcum nasılsın cnm sende yokmu hala bebek

yok canım bakalım hala adet olmadım tamamlayamadım ama soğan kürünü denemiştim birde progestan kullanmıştım eğer bunlar işe yararsa ya adet olmam lazım yada hamile kalmam lazım :jeyyar:
ama ikiside olmazsa bendeki arıza devam ediyor demektir sırnaşık şey

abyosun tşk ederim bende beklemekten başka birşey yapamıyorum ne yazıkki benimde düzenli adetim neyse yaa valla karnımda hafif hafif sancılar oluyor psikolojik oldu artık son 2 gün bekleyelim görelim herkeze selam

merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN GENE KIRMIZI KART YEMİŞSİN GALİBA SIKMA CANINI YAKINDA SARI KART YERSİN İNŞALLAH :)
escales erken demi adetim geçince belli olr demi yaaa ne olur bana bir şeyler diyin
BAK GÜLÜM BENİMKİNİ BİLİYORSUN BENİM GEBELİK TESTİNDE 6 GÜNÜM GEÇTİĞİ HALDE NEGATİF ÇIKTI ONU BIRAK KAN TESTİNDE BİLE DEĞERLERİM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI 13 GÜN SONRA DEĞERLERİM YÜKSELDİ SIKMA CANINI BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ BENİM BURDA TANIDIKLARIMDAN DUYDUĞUM KADIN 2 AYLIK KADININ KANAMASI VAR NORMALDE BEBEK ALINMAZ İĞNE İLE DURDURULABİLİR BELKİDE BURADA OTURDUĞUMUZ YERDEKİ HASTANEDE ÇOCUĞU ALMIŞLAR DÜŞÜNSENE ONU BIRAK İKİ KİŞİNİNDE ÇOCUĞU ANNE KARNINDA ÖLMÜŞ ŞİMDİ BAK ŞÖYLE BİR ŞEY VAR BEN KAFAYI TAKIP YA BEBEĞİME BİR ŞEY OLURSA DESEM BU SEFER KİM YIPRANIR BEN BİR BAŞKASI DEĞİL Kİ BEBİŞİMDE YIPRANIR O YÜZDEN SENDE SIKMA CANINI ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE BEKLE BAKALIM ADET OLACAKMISIN OLMAZSANDA BİR HAFTA OLMADI 2 HAFTA SONRA KAN TESTİ YAPTIR EN GARANTİSİ BU CANIM
saol canım insallah alırız bebiş haberlerini vallaaaaaaaaaaaaa bugün topik cok umutsuz ve hüzünlü böyleeeeeee olmayın arkadasla biraz toplayın kendinizi
AMİN CANIM ANAM BU HAFTAYA HEP KARAMSAR BAŞLADIK KIZLAAAARRRRRRRRRRRR UYANIN ARTIK BU KADAR KARAMSAR OLMAYIN CANLARIM BNİM ALLAHTAN HAYIRLSINI DİLEYİN ANAM BENİM GEÇEN HAFTA BEBEĞİM DÜŞECEKTİ KİMYASAL DEDİLER DÜŞMEDİ ANASININ GÖBİŞİNDE KALDI İNŞALLAH HEPİNİZİNDE ÖYLE OLUR CANLARIM BENİMMM :ecrin_bebek:

kadınların işi nekadar zor ya hem fiziksel hem psikolojik uğraş dur. allah herkesin gönlüne göre versin

kadınların işi nekadar zor ya hem fiziksel hem psikolojik uğraş dur. allah herkesin gönlüne göre versin
VALLA HAKLISIN CANIM BENİM
escales tebrık edrım cnm hamılemıssın cok sevındım

SAOL CANIM BENİM İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARIMDA BEBİŞLERİNİN HABERLERİNİ DUYARLAR :ecrin_bebek:

escales erken demi adetim geçince belli olr demi yaaa ne olur bana bir şeyler diyin
canım senle adet tarihimiz aynı sen çok erken yapmışsın geçen ay bende senin gibi düşünüp daha hastalanmadan testi yapmıştım bu tür testler adetinden 4_10 gün geçtikten sonra kesin sonuç verirmiş doktorum söyledi o yüzden doktorum beni ayın 28inde kan testine çağırdı en kesin hamile olduğun buradan anlaşılır.o yüzden moralini bozma.aynı hatayı bende yapmıştım çünkü .kesinlikle moralini bozma.bende edirneliyim.her konuda sana yardımcı olurum eğer isresen.benim doktorumda berna hanım....çok memnunum.canını sıkma.

amaninnn tam 90 tane ft geldi ben biraz yoğunlaştım galibaaa:1shok:
delikafadulden

CANIMMM ARKADAŞIM EVET ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM adetde oldum :) sen nasılsın bakemmm

neyse kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi a.s.

niloşum hoşgeldin canım senide çok seviyorum :1hug::asigim:

kayra bendemi okadar bekleyecem bundan korkuyorum işte 10yıl 5yıl beklemekten çok korkuyorum
canım bak gerçekten burda çok üzülüyorum yapma böyle hiç birşeyden korma korktuğun şey herzaman başına gelir lütfen
yaa birşey söylüyecem ama yanlış anlama beni ya hiç bebeğinin olmuyacak deselerdi ozaman ne yapardın yada bebiğin hemn olsa ama özürlü olsa ne yapardın ya biraz topla kendini bunları seni daha çok üzmek için söylemiyorum yanlış anlama beni aklını başıan toplaman için söylüyorum gerçekten snei incitmek istemiyorum :teselli:

abyosun, bengisu_nisa, csmcsm, dil_nur, ESCALES+, hlymms, huzeyfe, iltercakir+, mercanayse+, nilüfer79, orays, sumos23 KISSLARRR ne yapıyosunuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…