hb dılnurcum nasılsın cnm sende yokmu hala bebek
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN GENE KIRMIZI KART YEMİŞSİN GALİBA SIKMA CANINI YAKINDA SARI KART YERSİN İNŞALLAH :)merhaba kıslar bu ayda kırmızı karat görenlerdenim artık ağır geliyor ya bu kırmızı kartlar görünce çok moralim bozuluyor yaaa offfff
BAK GÜLÜM BENİMKİNİ BİLİYORSUN BENİM GEBELİK TESTİNDE 6 GÜNÜM GEÇTİĞİ HALDE NEGATİF ÇIKTI ONU BIRAK KAN TESTİNDE BİLE DEĞERLERİM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI 13 GÜN SONRA DEĞERLERİM YÜKSELDİ SIKMA CANINI BU KADAR YIPRATMA KENDİNİ BENİM BURDA TANIDIKLARIMDAN DUYDUĞUM KADIN 2 AYLIK KADININ KANAMASI VAR NORMALDE BEBEK ALINMAZ İĞNE İLE DURDURULABİLİR BELKİDE BURADA OTURDUĞUMUZ YERDEKİ HASTANEDE ÇOCUĞU ALMIŞLAR DÜŞÜNSENE ONU BIRAK İKİ KİŞİNİNDE ÇOCUĞU ANNE KARNINDA ÖLMÜŞ ŞİMDİ BAK ŞÖYLE BİR ŞEY VAR BEN KAFAYI TAKIP YA BEBEĞİME BİR ŞEY OLURSA DESEM BU SEFER KİM YIPRANIR BEN BİR BAŞKASI DEĞİL Kİ BEBİŞİMDE YIPRANIR O YÜZDEN SENDE SIKMA CANINI ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE BEKLE BAKALIM ADET OLACAKMISIN OLMAZSANDA BİR HAFTA OLMADI 2 HAFTA SONRA KAN TESTİ YAPTIR EN GARANTİSİ BU CANIMescales erken demi adetim geçince belli olr demi yaaa ne olur bana bir şeyler diyin
AMİN CANIM ANAM BU HAFTAYA HEP KARAMSAR BAŞLADIK KIZLAAAARRRRRRRRRRRR UYANIN ARTIK BU KADAR KARAMSAR OLMAYIN CANLARIM BNİM ALLAHTAN HAYIRLSINI DİLEYİN ANAM BENİM GEÇEN HAFTA BEBEĞİM DÜŞECEKTİ KİMYASAL DEDİLER DÜŞMEDİ ANASININ GÖBİŞİNDE KALDI İNŞALLAH HEPİNİZİNDE ÖYLE OLUR CANLARIM BENİMMM :ecrin_bebek:saol canım insallah alırız bebiş haberlerini vallaaaaaaaaaaaaa bugün topik cok umutsuz ve hüzünlü böyleeeeeee olmayın arkadasla biraz toplayın kendinizi
VALLA HAKLISIN CANIM BENİMkadınların işi nekadar zor ya hem fiziksel hem psikolojik uğraş dur. allah herkesin gönlüne göre versin
escales tebrık edrım cnm hamılemıssın cok sevındım
canım senle adet tarihimiz aynı sen çok erken yapmışsın geçen ay bende senin gibi düşünüp daha hastalanmadan testi yapmıştım bu tür testler adetinden 4_10 gün geçtikten sonra kesin sonuç verirmiş doktorum söyledi o yüzden doktorum beni ayın 28inde kan testine çağırdı en kesin hamile olduğun buradan anlaşılır.o yüzden moralini bozma.aynı hatayı bende yapmıştım çünkü .kesinlikle moralini bozma.bende edirneliyim.her konuda sana yardımcı olurum eğer isresen.benim doktorumda berna hanım....çok memnunum.canını sıkma.escales erken demi adetim geçince belli olr demi yaaa ne olur bana bir şeyler diyin
hjoş geldin canım benim nasılsın özledim kız seni kaç gündür benim arkadaşım artık çok güçlü demi üzmüyor kendini demi
ayya canım yaaa kız inşallah kardeşinin kep töreninide düğün törenlerinide görürsün benim kardeşim yok ayni varda abim var ama canım kadar değerli benim için oda
merhaba hoş geldin aramıza biraz kendinden bahsette senide tanıyalım
merhaba hoşgeldin canım aramıza sende inşallah topiğimiz herkese uğur getiride hep birlikte hamiş oluruz
nasılsın kayracım hoş geldin güzelim
sakın acele etme erkenden test yapma bekle canım baya bekle bence
sumos şimdi edirneye gelecem seni bir güzel dövecem kız neden böyle üzüyorsun kendini çok erken yapmışsın testi dur bakalım birazdaha 1 hafta sonra adetin gelmezse ozaman kan testi yaptır gerçekten gelip dövecem seni neden deyip durma artıkklava: klava: klava: klava:
merhaba sende hoşgeldin aramıza inşallah topiğimiz sanada uğur getirir güzelim sakın umutsuzluğa kapılmayın hep beteri olduğunu bilin hayatta herşeyin beteri var sadece dua edelim ne olur
dövcem seni dövecem vallajhi kız çok üzüyorsun burda benii
inşallah canım hamilesindir ama bekle sakın erkenden test yapma ok mi
slm canım nasılsın
merhaba sende hoş geldin aramıza ne güzel yaa topiğimiz doldu doldu taştı allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
merhaba canım sende hoş geldin canım benim kırmızı kartı görmek elbet çok kötü ama şunuda unutma hayırlısı böyleymiş allah daha ol dememiş ne yapalım allah ol deyinceye kadar kırmızı kartı yimeye devam :teselli::teselli:
escales erken demi adetim geçince belli olr demi yaaa ne olur bana bir şeyler diyin
canım bak gerçekten burda çok üzülüyorum yapma böyle hiç birşeyden korma korktuğun şey herzaman başına gelir lütfenkayra bendemi okadar bekleyecem bundan korkuyorum işte 10yıl 5yıl beklemekten çok korkuyorum
canım sen bu testi eczanelerden alınan testlerle mi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?