abyosun, bengisu_nisa, csmcsm, dil_nur, ESCALES+, hlymms, huzeyfe, iltercakir+, mercanayse+, nilüfer79, orays, sumos23 KISSLARRR ne yapıyosunuzzzzz
inşallah güzel haberlerini alırız canım benimmmmyok canım bakalım hala adet olmadım tamamlayamadım ama soğan kürünü denemiştim birde progestan kullanmıştım eğer bunlar işe yararsa ya adet olmam lazım yada hamile kalmam lazım :jeyyar:
ama ikiside olmazsa bendeki arıza devam ediyor demektir sırnaşık şey
güle güle canımkııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzaalaarrr byyyyyyyyyyyyy ben cıkıyorum
sendemi gidiyorsun ozaman sanada güle güleneyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
merhaba canım nasılsın bakalımabyosun tşk ederim bende beklemekten başka birşey yapamıyorum ne yazıkki benimde düzenli adetim neyse yaa valla karnımda hafif hafif sancılar oluyor psikolojik oldu artık son 2 gün bekleyelim görelim herkeze selam
kızzz iiyim nasıl olayım yaaa ben hiç takmıyorum arkadaşım sende tamıyacaksın bu ay tamam mı sadece incir kürünü yapmanı istiyorum senden okadar takmak yok olmazsada şükretcez ok mi bitanemCANIMMM ARKADAŞIM EVET ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM adetde oldum :) sen nasılsın bakemmm
sendemi gidiyorsun hepiniz gidin bakalım senağlamabyyyyneyse kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi a.s.
niloşum hoşgeldin canım senide çok seviyorum :1hug::asigim:
burdayım canım benimmmmmmŞenizilterrrr nerdesinnnn
selam canım.ne olsun dertleşiyoruz.............
canım senle adet tarihimiz aynı sen çok erken yapmışsın geçen ay bende senin gibi düşünüp daha hastalanmadan testi yapmıştım bu tür testler adetinden 4_10 gün geçtikten sonra kesin sonuç verirmiş doktorum söyledi o yüzden doktorum beni ayın 28inde kan testine çağırdı en kesin hamile olduğun buradan anlaşılır.o yüzden moralini bozma.aynı hatayı bende yapmıştım çünkü .kesinlikle moralini bozma.bende edirneliyim.her konuda sana yardımcı olurum eğer isresen.benim doktorumda berna hanım....çok memnunum.canını sıkma.
canım üzme kendini bukadar stres iyi değildir.bebiş içinde iyi değil.vardır belki bekle biraz sabır et canım işte bunu başardığımız an hepimiz çok mutlu olucazz
inşallah güzel haberlerini alırız canım benimmmm
güle güle canım
sendemi gidiyorsun ozaman sanada güle güle
merhaba canım nasılsın bakalım
kızzz iiyim nasıl olayım yaaa ben hiç takmıyorum arkadaşım sende tamıyacaksın bu ay tamam mı sadece incir kürünü yapmanı istiyorum senden okadar takmak yok olmazsada şükretcez ok mi bitanem
sendemi gidiyorsun hepiniz gidin bakalım senağlamabyyyy
burdayım canım benimmmmmmŞeniz
canım çok teşekkür ederim yaa vallaha arkadaşlar kendme geldim biraz inş adet olmam inş meleğim gelmiştir inş rabbim inşş çok istiyorum ve en çok siz beni anlarsınız burada arkadaşlarım var hepsi diyoki amma kafayı taktın tabi bitanesi benimle beraber evli 10aylık çocuğu var bitanesi 3.çocuğuna hamile hiç biribeni anlamıyo inş adet olmam inş
oohh ohh keyifler iyi galibaa
kızlar ben sımdılık kacıyorum gorusuruz uzmeyı tatlı canınızı dualarım sızınle
inş vardır canım inş sen nasılsın
canım kuruyemişçilerde veya pazarda felan bulursun sanırım kuru incir burda olsan ben alırım sana yapardım kuşum benimheh burdamısın tamam sengözlerimebaksanab ben yarın izinliyim evde olucam misafir gelecek bana şu incir kürünü tarif etsene cnm ya nerden nasıl alıpğ nasıl pişiricem neye iyi geliyor? cnm ben bilmiyorum
bugün stresli bi gün herkesin derdi aynı bebiş nolacakasa bizim bu halimiz her ay hüsrana uğruyoruz yarın dr a gidicem artık 1,2 gün adetimde gecikmeler oluyor hormon testi yaptırayım ve çatlatma iğnesi isteyim tabi verirse ve tutarsa bide aşılamayı araştırıyım 4 yıllık evliyim yaş da geçicek ne zaman bebişim olacak çevremdekilerin hep var bi ben kaldım o da çok kötü oluyor insanın ister istemez moralini bozuyor takmayım diyorum ama olmuyor
çok şükür canım.........sen nasılsın ?ben aranıza yeni katıldım yavaş yavaş tanıyorum sizleri..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?