Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah güzel haberlerini alırız canım benimmmm

kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzaalaarrr byyyyyyyyyyyyy ben cıkıyorum
güle güle canım

neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
sendemi gidiyorsun ozaman sanada güle güle
abyosun tşk ederim bende beklemekten başka birşey yapamıyorum ne yazıkki benimde düzenli adetim neyse yaa valla karnımda hafif hafif sancılar oluyor psikolojik oldu artık son 2 gün bekleyelim görelim herkeze selam
merhaba canım nasılsın bakalım

CANIMMM ARKADAŞIM EVET ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM adetde oldum :) sen nasılsın bakemmm
kızzz iiyim nasıl olayım yaaa ben hiç takmıyorum arkadaşım sende tamıyacaksın bu ay tamam mı sadece incir kürünü yapmanı istiyorum senden okadar takmak yok olmazsada şükretcez ok mi bitanem

neyse kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi a.s.

niloşum hoşgeldin canım senide çok seviyorum :1hug::asigim:
sendemi gidiyorsun hepiniz gidin bakalım senağlamabyyyy

ilterrrr nerdesinnnn
burdayım canım benimmmmmmŞeniz

ıyım canım yÜklÜce faturalar geldı bı yandan ıŞleyıp bıyandan okuyorum canım benımmm

canım çok teşekkür ederim yaa vallaha arkadaşlar kendme geldim biraz inş adet olmam inş meleğim gelmiştir inş rabbim inşş çok istiyorum ve en çok siz beni anlarsınız burada arkadaşlarım var hepsi diyoki amma kafayı taktın tabi bitanesi benimle beraber evli 10aylık çocuğu var bitanesi 3.çocuğuna hamile hiç biribeni anlamıyo inş adet olmam inş

heh burdamısın tamam sengözlerimebaksanab ben yarın izinliyim evde olucam misafir gelecek bana şu incir kürünü tarif etsene cnm ya nerden nasıl alıpğ nasıl pişiricem neye iyi geliyor? cnm ben bilmiyorum

inşallah canım.senle birlikte bende olmam inşallah...........

kızlar ben sımdılık kacıyorum gorusuruz uzmeyı tatlı canınızı dualarım sızınle

bugün stresli bi gün herkesin derdi aynı bebiş nolacakasa bizim bu halimiz her ay hüsrana uğruyoruz yarın dr a gidicem artık 1,2 gün adetimde gecikmeler oluyor hormon testi yaptırayım ve çatlatma iğnesi isteyim tabi verirse ve tutarsa bide aşılamayı araştırıyım 4 yıllık evliyim yaş da geçicek ne zaman bebişim olacak çevremdekilerin hep var bi ben kaldım o da çok kötü oluyor insanın ister istemez moralini bozuyor takmayım diyorum ama olmuyor

inş vardır canım inş sen nasılsın

sen yüreğini ferah tut olucak inşallah.Bak bende bu ay okadar umutluydumki belirtiler bile vardı.Ama dün yine adet oldum kısmet Allahın dediği olacak sabretmeliyiz.Ya seren serengilin durumunu düşün Rabbim hepimizi korusun 3tane loğusalık atlattım diyo bugün okudum 3ünde de eve elim boş döndüm,sütüm vardı boşa aktı kucağımda bebek yoktu diyor.Allah böylesinden korusun bunları duyunca hayırlısı istemek en doğrusu :Saruboceq:

heh burdamısın tamam sengözlerimebaksanab ben yarın izinliyim evde olucam misafir gelecek bana şu incir kürünü tarif etsene cnm ya nerden nasıl alıpğ nasıl pişiricem neye iyi geliyor? cnm ben bilmiyorum
canım kuruyemişçilerde veya pazarda felan bulursun sanırım kuru incir burda olsan ben alırım sana yapardım kuşum benim
6-7 tane kuru inciri 1 lt suda hergün taze olrak haşlıyorsun sanırım sonra sabah akşam 1 er bardak içiyorsun
yumurtalarını büyütüp çatlamasına yardımcı oluyormuş yan etkisi birşeyi yok yani herkez kullana bilir diyorlar istersen ibrahim saraçoğlunun sitesine bak orda detaylı anlatıyor

hakkında hayırlısı canım....inşallah bir sorunun yoktur.bu moral bozukluğuyla yaşamaya alışıyoruz galiba.

çok şükür canım.........sen nasılsın ?ben aranıza yeni katıldım yavaş yavaş tanıyorum sizleri..........

hayırlsı olsun hoşgeldin aramıza cnm,bende iyiyim şükür bu ay yine adet oldum kısmet beklicez sabredicez.ben 4aydır istiyorum nasip dr daha zaman var diyor. sen nekadardır istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…