inşallah canım.senle birlikte bende olmam inşallah...........
canım kuruyemişçilerde veya pazarda felan bulursun sanırım kuru incir burda olsan ben alırım sana yapardım kuşum benim
6-7 tane kuru inciri 1 lt suda hergün taze olrak haşlıyorsun sanırım sonra sabah akşam 1 er bardak içiyorsun
yumurtalarını büyütüp çatlamasına yardımcı oluyormuş yan etkisi birşeyi yok yani herkez kullana bilir diyorlar istersen ibrahim saraçoğlunun sitesine bak orda detaylı anlatıyor
anam kolay gelsin sana canım benimamaninnn tam 90 tane ft geldi ben biraz yoğunlaştım galibaaa:1shok:
Delikafadulden
edicem canım inşallah ozamanlara bizde gelebilirsek sağlıklı bir şekilde bebeğimle dua edeceğim sizlere canlarım benimkızlar hamiş olanlar hep dua etsin bizim için özellikle doğumda
sen içini ferah tut canım allaha dua et hayata sıkısıkıya bağlan canım benim hayırlsını dile allahtan gülümescales canım inş dediğin gibidir ne olur dua edin inş meleğim gelmiştir
hayırlsı olsun hoşgeldin aramıza cnm,bende iyiyim şükür bu ay yine adet oldum kısmet beklicez sabredicez.ben 4aydır istiyorum nasip dr daha zaman var diyor. sen nekadardır istiyosun
bugün stresli bi gün herkesin derdi aynı bebiş nolacakasa bizim bu halimiz her ay hüsrana uğruyoruz yarın dr a gidicem artık 1,2 gün adetimde gecikmeler oluyor hormon testi yaptırayım ve çatlatma iğnesi isteyim tabi verirse ve tutarsa bide aşılamayı araştırıyım 4 yıllık evliyim yaş da geçicek ne zaman bebişim olacak çevremdekilerin hep var bi ben kaldım o da çok kötü oluyor insanın ister istemez moralini bozuyor takmayım diyorum ama olmuyor
hoşbulduk canım biz bir yıldır büyük bir uğraş veriyoruz ama nafile.anlayacağın.bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektirecek doktorum.artık ilaçların bi faydasını görmedik birde onu deneyelim bakalım ne olacak ona göre başka tedaviye geçeceğiz.hepimiz için hayırlısı olsun.Allah herkesede acil şifa versinki bebeklerimize kavuşalım artık dimi?
selam kızlar kalabalıksınız yine kaydirigubbakcemile3
selam kızlar kalabalıksınız yine kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsın
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
git al canım bugün yapmaya başla adetinin ilk günü başlanıyor yani sen yarında başlıya bilirsin şifa niyetine de öyle iç bak serra84 onu içmiş öyle hamile kalmış sebepsiz hiç birşey olmuyor belki sebep olur bende söyledimya vesile olurum belki ayy ne mutlu olurum ozaman kuşum yaaaaaaaayy canım benim Allah razı olsun ben bugün alışverişe gidicektim bak iyi oldu alıp yapmaya başlim.Şimdi hastayım ya bişey olmaz galiba içmeye başlasam.yarın izinliyim yaparım vallaaŞeniz
canım adette1.2gün gecikme normal kabul ediliyo o önemli değil seni çok iyi anlıyorum artık bizim canımıza tak ettim bu olaylar bide bazıları her gördüğünde soruyo ya mesela geçen hafta görseler soruyolar bide buhafta görseler yine soruyolar yani 1haftada nasıl yapcaz anlamıyorum yaa
sağolun canlarım iyiyim sizler nasılsınız escalesciğim hamilelik nasıl gidiyor sumos canım hamilemisin yoksa hadi inşallah arkadaşım bir sevinçli haber daha alırız
hoşbulduk canım biz bir yıldır büyük bir uğraş veriyoruz ama nafile.anlayacağın.bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektirecek doktorum.artık ilaçların bi faydasını görmedik birde onu deneyelim bakalım ne olacak ona göre başka tedaviye geçeceğiz.hepimiz için hayırlısı olsun.Allah herkesede acil şifa versinki bebeklerimize kavuşalım artık dimi?
evet canım ya 1 haftada nasıl değişecekse demekki onlara çok kolay yapıyorlar benim çevremde hamile kalmak için uğraşan kimse yok benden başka o yüzden ben şimdi onlara çok abes geliyorum niye hala olmadı diye düşünüyorlar
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim yine mesai bitti gideyim eve demi ama evden girerim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?