Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy canım benim Allah razı olsun ben bugün alışverişe gidicektim bak iyi oldu alıp yapmaya başlim.Şimdi hastayım ya bişey olmaz galiba içmeye başlasam.yarın izinliyim yaparım vallaaŞeniz

amaninnn tam 90 tane ft geldi ben biraz yoğunlaştım galibaaa:1shok:
Delikafadulden
anam kolay gelsin sana canım benim

kızlar hamiş olanlar hep dua etsin bizim için özellikle doğumda
edicem canım inşallah ozamanlara bizde gelebilirsek sağlıklı bir şekilde bebeğimle dua edeceğim sizlere canlarım benim
escales canım inş dediğin gibidir ne olur dua edin inş meleğim gelmiştir
sen içini ferah tut canım allaha dua et hayata sıkısıkıya bağlan canım benim hayırlsını dile allahtan gülüm

hayırlsı olsun hoşgeldin aramıza cnm,bende iyiyim şükür bu ay yine adet oldum kısmet beklicez sabredicez.ben 4aydır istiyorum nasip dr daha zaman var diyor. sen nekadardır istiyosun

hoşbulduk canım biz bir yıldır büyük bir uğraş veriyoruz ama nafile.anlayacağın.bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektirecek doktorum.artık ilaçların bi faydasını görmedik birde onu deneyelim bakalım ne olacak ona göre başka tedaviye geçeceğiz.hepimiz için hayırlısı olsun.Allah herkesede acil şifa versinki bebeklerimize kavuşalım artık dimi?

canım adette1.2gün gecikme normal kabul ediliyo o önemli değil seni çok iyi anlıyorum artık bizim canımıza tak ettim bu olaylar bide bazıları her gördüğünde soruyo ya mesela geçen hafta görseler soruyolar bide buhafta görseler yine soruyolar yani 1haftada nasıl yapcaz anlamıyorum yaa

canım ben çekindim mart ayında çok şükür ondada bi problem çıkmadı basit bir şey sakın internettte araştırıp moralini bozma çok kolay bişey

ayy canım benim Allah razı olsun ben bugün alışverişe gidicektim bak iyi oldu alıp yapmaya başlim.Şimdi hastayım ya bişey olmaz galiba içmeye başlasam.yarın izinliyim yaparım vallaaŞeniz
git al canım bugün yapmaya başla adetinin ilk günü başlanıyor yani sen yarında başlıya bilirsin şifa niyetine de öyle iç bak serra84 onu içmiş öyle hamile kalmış sebepsiz hiç birşey olmuyor belki sebep olur bende söyledimya vesile olurum belki ayy ne mutlu olurum ozaman kuşum yaaaaaaa

evet canım ya 1 haftada nasıl değişecekse demekki onlara çok kolay yapıyorlar benim çevremde hamile kalmak için uğraşan kimse yok benden başka o yüzden ben şimdi onlara çok abes geliyorum niye hala olmadı diye düşünüyorlar

sağolun canlarım iyiyim sizler nasılsınız escalesciğim hamilelik nasıl gidiyor sumos canım hamilemisin yoksa hadi inşallah arkadaşım bir sevinçli haber daha alırız

canım yok yaa iğne vurulmuştum ya bugün 15. günümdü bende test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum sağolsun arkadaşlar destek oldular erkendir diyolar adatimede 3 gün var valaha artık yapmayacam bekleyecem şimdi adetim bir gün geçse bile yapmayam 10gün geçsin sonra yapcam inş geçerde

inşallah cnm inşallah hayırlısıyla...

ya bide millete diyoruz düşünmüyoruz tabi biz arkamızı döner dönmez hemen diyolarki istemiyo değil olmuyo onlarınki diyolar. kimse inanmıyoki zaten gıcıklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…