Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıslar ben çıkıyorum hoşcakalın birazda dışarı çıkıyım hava alıyım bari belki kendime gelirim biraz canım sıkkında

evet cnm ya vesiledir belki olur.Şifa niyetine cnm sende yapıyomusun yap sende. hepimiz mutlu oluruz canım hepimiz inşallah canımcım Şeniz :1hug:

canım ben çekindim mart ayında çok şükür ondada bi problem çıkmadı basit bir şey sakın internettte araştırıp moralini bozma çok kolay bişey

desteğin için çok sağol canım benim.haklısın internette felaket abartıyorlar ve gitmeden daha endişeye kapılmıştım.bakalım ikimizin adet tarihi aynı inş.ikimizde bu ay hamile kalırız.senin doktorun sana gebelik testi için tarih vermedi mi?yani şu tarihte gel kan testi yapalım demedi mi?ayrıca sende adet belirtileri var mı?bel ağrısı gibi.bende biraz var olacak gibiyim.

ay canım ya seni çok iyi anlıyorum ne olur kafana takma biz taktıkça olmuyor işte böyle yaptıkçada olmayacak unutmaya çalış zaten olursa olur ya bu da hastalık gibi bir şey elimizden geleni yapıyoruz tedavi oluyoruz düşünsene iyileşmede moralin önemini e biz kafaya taktıkça iyileşemiyoruz işte ben unutmayı deniyorum biliyorsun son aşılamada tutmadı kısmet canım ya ağlama hayatta her şey çocuk değil ya dünyanın sonu da değil ben inanıyorum olacak sadece beynimizden çıkaralım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

canım doktorum adetin bir gün bile geçerse gel dedi hiç demedi kaçgün saonra yap diye ben kendi kendime yaptım biraz var canım karın ağrısı felan

meraba ebrar adını çok seviyorum kızım olursa adını ebrar koymayı düşünüyorum senin sonuçlar neyle alakalı bebiş sonucumu yoksa bebeğe hazırlık sonuçlarımı :sm_confused:

canım bende ebrar ismini çok seviyorum ve kızım olursa koymayı düşünüyodumda görümcem koydu maalesef bu bile beni etkiledi :bbo: sanki tapuladım ismi :roflol: patenti bana aitmiş gibi gerçi bebeğimin olmamasından bu kadar çok etkileniyorum neyse hayırlısıyla olsunda adını koyarız :lepi:

canım bizim hazırlık testleri bakalım sonucu ne olacak

ayrıca sakıncası yoksa nerde ve kaç paraya çektirdiğini yazabilirmisin canım ya?devlettemi özeldemi çektirdin?

özelde çekindim normalde başka bi doktor çekiyomuş ama benim doktorum kendisi çekti bi labaratuvar vardı canım yani normalde doktorun olduğu yerde değilde başka bi yere gittik ama bilmiyom canım ya nerde olduğunu 170e çekindim seninde doktorun çeksin bence canım çok rahat oluyo öyle

işte onu nasıl yapcazki canım olmuyo bi türlü hayırlısı artık yaa

VALLA canı ben kimsseye korunmadığımı söylemiyorum özelliklede kendi akrabalarıma çünkü eşimin akrabalarıyla zaten aram mesafeli bizimkiler laf arıyo bizde 10 sene bekledik yeni evli sayılırız daha birbirimize doyamadık deyip geçiyorum bide onlarla canımı sıkamıcam ya boşverrrr

bengisu ben elazığlıyım canım eşimin görevinden dolayı buradayız lalapaşa da oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…