git al canım bugün yapmaya başla adetinin ilk günü başlanıyor yani sen yarında başlıya bilirsin şifa niyetine de öyle iç bak serra84 onu içmiş öyle hamile kalmış sebepsiz hiç birşey olmuyor belki sebep olur bende söyledimya vesile olurum belki ayy ne mutlu olurum ozaman kuşum yaaaaaaa
kıslar ben çıkıyorum hoşcakalın birazda dışarı çıkıyım hava alıyım bari belki kendime gelirim biraz canım sıkkında
merhaba güzelim..dualarımız seninle güzel haberlerle gel..:Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben çekindim mart ayında çok şükür ondada bi problem çıkmadı basit bir şey sakın internettte araştırıp moralini bozma çok kolay bişey
canım yok yaa iğne vurulmuştum ya bugün 15. günümdü bende test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum sağolsun arkadaşlar destek oldular erkendir diyolar adatimede 3 gün var valaha artık yapmayacam bekleyecem şimdi adetim bir gün geçse bile yapmayam 10gün geçsin sonra yapcam inş geçerde
canım ben çekindim mart ayında çok şükür ondada bi problem çıkmadı basit bir şey sakın internettte araştırıp moralini bozma çok kolay bişey
canlarım ben inanıyorum hepimiz hamiş olcaz hepimizzz
desteğin için çok sağol canım benim.haklısın internette felaket abartıyorlar ve gitmeden daha endişeye kapılmıştım.bakalım ikimizin adet tarihi aynı inş.ikimizde bu ay hamile kalırız.senin doktorun sana gebelik testi için tarih vermedi mi?yani şu tarihte gel kan testi yapalım demedi mi?ayrıca sende adet belirtileri var mı?bel ağrısı gibi.bende biraz var olacak gibiyim.
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim yine mesai bitti gideyim eve demi ama evden girerim sonra
meraba ebrar adını çok seviyorum kızım olursa adını ebrar koymayı düşünüyorum senin sonuçlar neyle alakalı bebiş sonucumu yoksa bebeğe hazırlık sonuçlarımı :sm_confused:
ayrıca sakıncası yoksa nerde ve kaç paraya çektirdiğini yazabilirmisin canım ya?devlettemi özeldemi çektirdin?
canlarım ben inanıyorum hepimiz hamiş olcaz hepimizzz
ay canım ya seni çok iyi anlıyorum ne olur kafana takma biz taktıkça olmuyor işte böyle yaptıkçada olmayacak unutmaya çalış zaten olursa olur ya bu da hastalık gibi bir şey elimizden geleni yapıyoruz tedavi oluyoruz düşünsene iyileşmede moralin önemini e biz kafaya taktıkça iyileşemiyoruz işte ben unutmayı deniyorum biliyorsun son aşılamada tutmadı kısmet canım ya ağlama hayatta her şey çocuk değil ya dünyanın sonu da değil ben inanıyorum olacak sadece beynimizden çıkaralım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
işte onu nasıl yapcazki canım olmuyo bi türlü hayırlısı artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?