Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hiç kimsenin lafı bitmiyoki genç kızken diyolarki çıktığın varmı aradan zaman geçiyo evlenmeyi düşünmüyonmu evleniyosun bebek düşünmüyomusun birincisi oluyo ikincisini düşünmüyonmu ooo daha bir sürü

selam kızlar kalabalıksınız yine kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsın
sağol escalesim çok sağol
birşey değil canım
sağolun canlarım iyiyim sizler nasılsınız escalesciğim hamilelik nasıl gidiyor sumos canım hamilemisin yoksa hadi inşallah arkadaşım bir sevinçli haber daha alırız
valla gülüm yuvarlanıp gidiyor benim noktayı merak ediyorum bende valla

beryal okadar demişti 17.günü yap diye ben niye erkenden yaptım yaaaa
bak gördünmü sen toprağımı dinle anacım sen onun sözünden şaşma ve moralini bozma canım allah büyük
canlarım ben inanıyorum hepimiz hamiş olcaz hepimizzz
ben buna kesinlikle eminim canım benim cennet kokulularımız bize muhakkak gelicek ve biz onlara sımsıkı sarılacağız

bakalım ne olcak 3gün sonra inş olmam kurtulurum bu stresten

burda bilelere sorcam klomen kullanalar agrı cektinizmi cektiyseiz kaç ıcı güde olmaya başladı be buğü 5. tabletimi içtim perşembe kotrole gitcem ilk iki gün agrım oldu sonra yok birsey birde doktor kaç gün cagırıyor bu klomele takibide

canım hep öyle değilmi sen bunlarla takma kafanı bak bize diyorlardı biz niyet ettiğimizi kimseye söylemedik bir görümcem ve benim kız kardeşim biliyordu etraf soruyordu biz haziranda düşünüyoruz yada ne bileyim ikinci balayına gidelim ondan sonra diyorduk geçen biri bana sordu istemiyerek mi diye bize böyle diyordunuz siz dedi bende isteyerek dedim şimdi söylesek çocğunuz neden olmuyor diye sorar hem üzülürdüm hemde etraf üzülürdü dedim bizde öyle bir karar aldık dedim valla bana iyide yapmışsınız dediler en mantıklısı soranlara biz düşünmüyoruz derdim ben hep

bengisu ben elazığlıyım canım eşimin görevinden dolayı buradayız lalapaşa da oturuyoruz

canım ben kendim edirneliyim içinde oturuyorum fakat eşimin tayini çıkınca gideceğiz.eşim buralı değil yani görevi dolayısıyla şimdilik buradayız sen tedavi için edirneye mi geliyosun yoksa ordamı tedavi görüyorsun

evet canım haklısın çocuk olunca erkek oldumu nezaman sünnet kız oldumu kulaklarnın nezaman deldircen :))) aman millette lafmı yok boşverrrr

merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor

canım ben klomende ağrı falan çekmedim ama ara sıra bir iki dakikalık baş dönmelerim oldu benim çatlatma iğnesinden sonra hafif sancılarım oldu oda çok normal zaten.beni 20 gün sonra hep çağırdı ama benimkinde iğnede var onuda göz ardı etmemek lazım.

benimde amcamın eşi var o çok fena hiç sevmem her ay sormasından bıktım bende geçengün dedim ya yenge tasası sanamı düştü ne takcan doğurunca ben sana soruyomuyum kızının neden bebeği yok diye alal alah dedim bidaha sormuyo artık

evet canım haklısın çocuk olunca erkek oldumu nezaman sünnet kız oldumu kulaklarnın nezaman deldircen :))) aman millette lafmı yok boşverrrr
aynen öyle anacım
merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor

allah kolaylık versin valla canım ya insan üzülüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…