VALLA canı ben kimsseye korunmadığımı söylemiyorum özelliklede kendi akrabalarıma çünkü eşimin akrabalarıyla zaten aram mesafeli bizimkiler laf arıyo bizde 10 sene bekledik yeni evli sayılırız daha birbirimize doyamadık deyip geçiyorum bide onlarla canımı sıkamıcam ya boşverrrr
hoşgeldin canım nasılsınselam kızlar kalabalıksınız yine kaydirigubbakcemile3
birşey değil canımsağol escalesim çok sağol
valla gülüm yuvarlanıp gidiyor benim noktayı merak ediyorum bende vallasağolun canlarım iyiyim sizler nasılsınız escalesciğim hamilelik nasıl gidiyor sumos canım hamilemisin yoksa hadi inşallah arkadaşım bir sevinçli haber daha alırız
bak gördünmü sen toprağımı dinle anacım sen onun sözünden şaşma ve moralini bozma canım allah büyükberyal okadar demişti 17.günü yap diye ben niye erkenden yaptım yaaaa
ben buna kesinlikle eminim canım benim cennet kokulularımız bize muhakkak gelicek ve biz onlara sımsıkı sarılacağızcanlarım ben inanıyorum hepimiz hamiş olcaz hepimizzz
bengisu ben elazığlıyım canım eşimin görevinden dolayı buradayız lalapaşa da oturuyoruz
bakalım ne olcak 3gün sonra inş olmam kurtulurum bu strestenhoşgeldin canım nasılsın
birşey değil canım
valla gülüm yuvarlanıp gidiyor benim noktayı merak ediyorum bende valla
bak gördünmü sen toprağımı dinle anacım sen onun sözünden şaşma ve moralini bozma canım allah büyük
ben buna kesinlikle eminim canım benim cennet kokulularımız bize muhakkak gelicek ve biz onlara sımsıkı sarılacağız
sumoş senle hemşeri sayılırızz :) bende malatyalıyım ama doğma büyüme istanbul
hiç kimsenin lafı bitmiyoki genç kızken diyolarki çıktığın varmı aradan zaman geçiyo evlenmeyi düşünmüyonmu evleniyosun bebek düşünmüyomusun birincisi oluyo ikincisini düşünmüyonmu ooo daha bir sürü
bengisu ben elazığlıyım canım eşimin görevinden dolayı buradayız lalapaşa da oturuyoruz
aaa evet yaaa ne güzel
bakalım ne olcak 3gün sonra inş olmam kurtulurum bu stresten
merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor
burda bilelere sorcam klomen kullanalar agrı cektinizmi cektiyseiz kaç ıcı güde olmaya başladı be buğü 5. tabletimi içtim perşembe kotrole gitcem ilk iki gün agrım oldu sonra yok birsey birde doktor kaç gün cagırıyor bu klomele takibide
aynen öyle anacımevet canım haklısın çocuk olunca erkek oldumu nezaman sünnet kız oldumu kulaklarnın nezaman deldircen :))) aman millette lafmı yok boşverrrr
merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?