gülüm dün sabah bir an miğdem bulandı bir kaç günden beride belim bayağa bir ağrıyor nedense arada ateş baıyor canım oda regli olmadığımdan bide göbeğim şişiyor daha bismillah yeniyiz ama şaşırılır bir şey karnım belli oluyor gülüm gülmekten ölürsün halime vallaözlediiiiim kısssss nasıl giyo bakalım hamillikŞeniz
sen neden salı verdin kendini bakim heeeescalescim valla hiç bişi yapmıyorum günler öle geçiyor içimden bişi gelmiyo salı verdim öle gidiyo
günaydın topiğin gülleri
gizecim nasıl oldusende canım benim adetime daha 1 hafta 10 gün felan var dün pembemsi bi akıntı geldi çom az öylece kaldı
canım haklısın heyecenlanmakta. sen kalp atışlarını bir duy daha sonrada bebeğini bir gör daha nasıl heyecenlanıcaksın. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.
haklısın canım benim allahtan dileğim bütün isteyenlere versin bu mutluluğu yüce yaradanım yaşatsın canım benim
slm kızlarr
ben çıkıyorum kızlar daha kahvaltı yapacağım temizlik beni bekliyor ablamı memlekete gönderdim badaniye felen yıkıyacağım muhabbetiniz bol ve tatlı olsun
gülüm dün sabah bir an miğdem bulandı bir kaç günden beride belim bayağa bir ağrıyor nedense arada ateş baıyor canım oda regli olmadığımdan bide göbeğim şişiyor daha bismillah yeniyiz ama şaşırılır bir şey karnım belli oluyor gülüm gülmekten ölürsün halime valla
sen neden salı verdin kendini bakim heeeklava: klava: klava:
hoşgeldin canım benim
slm canım hoşgeldin nasılsın bakalım bebişin nasılslm kızlarr
tamam canım kendine iyi bakben çıkıyorum kızlar daha kahvaltı yapacağım temizlik beni bekliyor ablamı memlekete gönderdim badaniye felen yıkıyacağım muhabbetiniz bol ve tatlı olsun
slm canım hoşgeldin kız inşallah bebiş vardırda halay çekerizGünaydın bebis02, ESCALES+, gize, hakca, ozbek83, SELIN_OZCAN nasılsınız bakalım ben iyim şükür hasta olmadım dünkü leke neydi hala anlamış değilim hepinizi öpüyorummm
anam dur heyecenalnadım inşallah vardır bir şeylertuvalete gittim hala birşey gelmemiş :)
yoksa soğuk mu aldım bilmiyorum ki 5.dk bir lavaboya gidiyorum eşim ordan çıkma bari diyo al gazeteni elinene otur geldikçe yap diyo
lduk hakcacım sen nasılsınn cnm.
günüm gelmedi daha canım ama dün akıntı şeklinde çok az pembemsi bişey geldi hiç bi hastalık belirtiside yok offf offff
bebis02, ESCALES+, gize+, hakca+, mercanayse, osmaniye80+, SELIN_OZCAN
günaydın nbr kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?