Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

özlediiiiim kısssss nasıl giyo bakalım hamillikŞeniz
gülüm dün sabah bir an miğdem bulandı bir kaç günden beride belim bayağa bir ağrıyor nedense arada ateş baıyor canım oda regli olmadığımdan bide göbeğim şişiyor daha bismillah yeniyiz ama şaşırılır bir şey karnım belli oluyor gülüm gülmekten ölürsün halime valla
escalescim valla hiç bişi yapmıyorum günler öle geçiyor içimden bişi gelmiyo salı verdim öle gidiyo
sen neden salı verdin kendini bakim heee klava:klava:klava:
günaydın topiğin gülleri

hoşgeldin canım benim

gizecim nasıl oldusende canım benim adetime daha 1 hafta 10 gün felan var dün pembemsi bi akıntı geldi çom az öylece kaldı

canım bende pıhtı şeklinde az bişi gelmişti rengide koyuydu ama belli olaz yani herkezde aynı renk olcak diye bişi yokkaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum kızlar daha kahvaltı yapacağım temizlik beni bekliyor ablamı memlekete gönderdim badaniye felen yıkıyacağım muhabbetiniz bol ve tatlı olsun

canım haklısın heyecenlanmakta. sen kalp atışlarını bir duy daha sonrada bebeğini bir gör daha nasıl heyecenlanıcaksın. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

haklısın canım benim allahtan dileğim bütün isteyenlere versin bu mutluluğu yüce yaradanım yaşatsın canım benim

lduk hakcacım sen nasılsınn cnm.

günüm gelmedi daha canım ama dün akıntı şeklinde çok az pembemsi bişey geldi hiç bi hastalık belirtiside yok offf offff

hadiyaa çokmu şiş kızzz:roflol::roflol:gülerim vallaaa aman ne bilim işte saldım bende haziranın 20ile25arası istanbula gitmeyi düşünüyom orda doktora gitcem burda gidemiyom sağlam doktor yok ondan saldım iştekaydirigubbakcemile3

slm canım hoşgeldin nasılsın bakalım bebişin nasıl
ben çıkıyorum kızlar daha kahvaltı yapacağım temizlik beni bekliyor ablamı memlekete gönderdim badaniye felen yıkıyacağım muhabbetiniz bol ve tatlı olsun
tamam canım kendine iyi bak
Günaydın bebis02, ESCALES+, gize, hakca, ozbek83, SELIN_OZCAN nasılsınız bakalım ben iyim şükür hasta olmadım dünkü leke neydi hala anlamış değilim hepinizi öpüyorummm
slm canım hoşgeldin kız inşallah bebiş vardırda halay çekeriz

tuvalete gittim hala birşey gelmemiş :)
anam dur heyecenalnadım inşallah vardır bir şeyler
yoksa soğuk mu aldım bilmiyorum ki 5.dk bir lavaboya gidiyorum eşim ordan çıkma bari diyo al gazeteni elinene otur geldikçe yap diyo

he he komedi oluyor zaten benim adamda benle dalga geçiyor

lduk hakcacım sen nasılsınn cnm.

günüm gelmedi daha canım ama dün akıntı şeklinde çok az pembemsi bişey geldi hiç bi hastalık belirtiside yok offf offff

bizde iyiyiz canım sağol. dualarımız sizlerle,sizlerdende en yakın zamanda güzel haberler alırız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…