Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales nbr kuzum bende hala tık yok ne karnım nede belim ağrıyo anlamadım valla kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: laelaelaelaelae

kayra iyiyim saol sen nasılsın adetime son bir gün kaldı normalde 4 gün önceden oluyordum bugün hala birşey yok ama çok az sancım var heyecanlıyım ayy benide sağır sultan duydu minlet bıktı benden :)

canım fazla stres yapma ondanda olbilir bakkaydirigubbakcemile5

bişi yok şuan sende neler varŞeniz

valla kuzum varmı yokmu bilmem 10 gün oldu bugün hala hastalanmadım üstüne bide idrar la kan tahlili yaptım yok anam bişey çıkmadı valla bebekte yok yanarım adetim düzensizleşti ona yanarım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla ya gülüm bayağa belli karnım adam benle dalga geçiyor yakında kocaman olcan diye komplekse girmeye başladım valla ama tartılıyorum gram olarak kilo almışım çok almamışım ben bittim valla bu arada anladım iyi ozaman bir doktora git bakem ne olacak anacım izmirde doktora gelseydin ya canım kaydirigubbakcemile3

sen bide kocanı gönderdikten sonra uyuyormusun tembel seni ben 6.30dan beri dimdik ayaktayım bacım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız kahvaltısını yedirip gittikten sonra uyuyorum 11 öncede kalkamıyorumm ama bu sabah gürültü geldi dışardan uyku tutmadı

ben en az 10saat uyumaya başladım kızlar normalde erkenden kalkarımmm ama hamile kaldım kalalı 22 de yatıyorum 24 ü göremedımd aha(sabahta 8 9 da kalkıyorummm

günaydııınnn bugün erkenciyim uyku tutmadııı :)
h.g canım nasılsın
gize :)) olursam üzülürüm ama
üzülme canım yaa ben üç yıldır bekliom işte ama gelmedi daha

yapmayaa tüh belkide süpriz olur haahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…