kayra günaydın hoşşgeldin
canım fazla stres yapma ondanda olbilir bakkaydirigubbakcemile5escales bende heyecanlıyım ama karnımda hafif sancı var :)
hoşbulduk kızlar nbr varmı gelişmeler -tatlicadiarzu-
kızlar ben evrak işiliyorum geç yazıyorum bide rep veremiyorum size
canım fazla stres yapma ondanda olbilir bakkaydirigubbakcemile5
bişi yok şuan sende neler varŞeniz
günaydııınnn bugün erkenciyim uyku tutmadııı :)
hadiyaa çokmu şiş kızzz:roflol::roflol:gülerim vallaaa aman ne bilim işte saldım bende haziranın 20ile25arası istanbula gitmeyi düşünüyom orda doktora gitcem burda gidemiyom sağlam doktor yok ondan saldım iştekaydirigubbakcemile3
hg canım nasılsınız bakalım bugün?
kayra iyiyim saol sen nasılsın adetime son bir gün kaldı normalde 4 gün önceden oluyordum bugün hala birşey yok ama çok az sancım var heyecanlıyım ayy benide sağır sultan duydu minlet bıktı benden :)
sen bide kocanı gönderdikten sonra uyuyormusun tembel seni ben 6.30dan beri dimdik ayaktayım bacım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
h.g canım nasılsıngünaydııınnn bugün erkenciyim uyku tutmadııı :)
üzülme canım yaa ben üç yıldır bekliom işte ama gelmedi dahagize :)) olursam üzülürüm ama
valla kuzum varmı yokmu bilmem 10 gün oldu bugün hala hastalanmadım üstüne bide idrar la kan tahlili yaptım yok anam bişey çıkmadı valla bebekte yok yanarım adetim düzensizleşti ona yanarım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?