anacım hayırlısı bakalım anacım olmazsan bana kalırsa bir daha test yaptır canım benimescales nbr kuzum bende hala tık yok ne karnım nede belim ağrıyo anlamadım valla kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: laelaelaelaelae
hoşgeldin canım nasılsın bakemgünaydııınnn bugün erkenciyim uyku tutmadııı :)
valla kuzum varmı yokmu bilmem 10 gün oldu bugün hala hastalanmadım üstüne bide idrar la kan tahlili yaptım yok anam bişey çıkmadı valla bebekte yok yanarım adetim düzensizleşti ona yanarım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
h.g canım nasılsın
üzülme canım yaa ben üç yıldır bekliom işte ama gelmedi daha
yapmayaa tüh belkide süpriz olur haahihoyyyt
hoşbuduk gizecim nasılsın canımiltecim h.g.
h.g canım nasılsın
üzülme canım yaa ben üç yıldır bekliom işte ama gelmedi daha
yapmayaa tüh belkide süpriz olur haahihoyyyt
anacım hayırlısı bakalım anacım olmazsan bana kalırsa bir daha test yaptır canım benim
hoşgeldin canım nasılsın bakem
dur kız inşallah öyle bir şey yoktur anacım da bir halay çekeriz valla :CüvCüv:alkisalkisalkis
hoş bulduk canım nasılsınbenbilirim ilter sizde hoşgeldiniz bacılaaarrrr
valla ya gülüm bayağa belli karnım adam benle dalga geçiyor yakında kocaman olcan diye komplekse girmeye başladım valla ama tartılıyorum gram olarak kilo almışım çok almamışım ben bittim valla bu arada anladım iyi ozaman bir doktora git bakem ne olacak anacım izmirde doktora gelseydin ya canım kaydirigubbakcemile3
hoşbuduk gizecim nasılsın canım
hb cnm aynı nolsunn işte
hoşbuduk gizecim nasılsın canım
anacım hayırlısı bakalım anacım olmazsan bana kalırsa bir daha test yaptır canım benim
hoşgeldin canım nasılsın bakem
dur kız inşallah öyle bir şey yoktur anacım da bir halay çekeriz valla :CüvCüv:alkisalkisalkis
iklimmm hoşgelldinnnnn
veririrm ama 24 saat içinde veremezsiniz diyooo
hoş bulduk güzelim nasılsınhg cnmhihoyyyt
sen iyi olda tatlı kuşum salla herşeyi boş ver dr gidincede güzelce aklına ne geliyorsa önceden liste yap sor tamam mı aklında kalmasınne olsun valla işte istbula gitmeyi ve dr görünmeyi bekliom yoksa herşeyi sallıyom vallakaydirigubbakcemile3
ne olsun valla işte istbula gitmeyi ve dr görünmeyi bekliom yoksa herşeyi sallıyom vallakaydirigubbakcemile3
o uykuyu hiç deme gitsin canım benim işe gelmesem deliksiz uykuya devam onu bırak bende daha 12 yi göremedim şu iki haftadan bu yana anacımben en az 10saat uyumaya başladım kızlar normalde erkenden kalkarımmm ama hamile kaldım kalalı 22 de yatıyorum 24 ü göremedımd aha(sabahta 8 9 da kalkıyorummm
[iyiyiz cnmm mıdem dısında ıyı ev işi yapamıyorum hiçç yaaa eve göçüyor yemek yapamıyorum mutfaga gıresım gelmıyorrr
escales iyiyz sen napıyonnnn.a.s.
hoş bulduk güzelim nasılsın
sen iyi olda tatlı kuşum salla herşeyi boş ver dr gidincede güzelce aklına ne geliyorsa önceden liste yap sor tamam mı aklında kalmasın
kız biraz daha bekle bence kendini gzliyo olabilir bende biray beklemiştim bişi çıkmamıştı vallasırnaşık şeyYOK VALLA KUZUM TIH YOH BİZDE MELEĞİM DALGA GEÇİYO BENLE :roflol: :roflol:
ANAM BİLDİĞİNİZ BAŞKA TESTLER VARMI GEBELİK İÇİN HEPSİNİ YAPMAYA GÖNÜLDEN HAZIRIM BACILARIM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet iyi fikir yazarım Şenizhoş bulduk güzelim nasılsın
sen iyi olda tatlı kuşum salla herşeyi boş ver dr gidincede güzelce aklına ne geliyorsa önceden liste yap sor tamam mı aklında kalmasın
ne zaman geliceksin gelirsen tam nereye geliceksin yardımcı olabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?