Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales nbr kuzum bende hala tık yok ne karnım nede belim ağrıyo anlamadım valla kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: laelaelaelaelae
anacım hayırlısı bakalım anacım olmazsan bana kalırsa bir daha test yaptır canım benim
günaydııınnn bugün erkenciyim uyku tutmadııı :)
hoşgeldin canım nasılsın bakem

dur kız inşallah öyle bir şey yoktur anacım da bir halay çekeriz valla :CüvCüv:alkisalkisalkis

h.g canım nasılsın

üzülme canım yaa ben üç yıldır bekliom işte ama gelmedi daha

yapmayaa tüh belkide süpriz olur haahihoyyyt

hb iyilik gülümm.........mercanayse iklimmm hoşgelldinnn iyidir cnm hb

yok tatlım komplekse girme yaff daha erken belki üçdört aya kadar böle kalırsın canım yaaa.nebilim istanbula gidecemya ondan gelmedim izmire yoksa aklıma gelmedi deyil yani:jeyyar:

yaa su alıntı yapmayı beceremiyorumm yani iki üç kişiyi falan yapamıyorum offff

amaaan ben dün dediydim bugün oturuyom yarın nefes alamıcam diye doğru bak evraklar yığıldı yine(

YOK VALLA KUZUM TIH YOH BİZDE MELEĞİM DALGA GEÇİYO BENLE :roflol: :roflol:
ANAM BİLDİĞİNİZ BAŞKA TESTLER VARMI GEBELİK İÇİN HEPSİNİ YAPMAYA GÖNÜLDEN HAZIRIM BACILARIM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben en az 10saat uyumaya başladım kızlar normalde erkenden kalkarımmm ama hamile kaldım kalalı 22 de yatıyorum 24 ü göremedımd aha(sabahta 8 9 da kalkıyorummm
o uykuyu hiç deme gitsin canım benim işe gelmesem deliksiz uykuya devam onu bırak bende daha 12 yi göremedim şu iki haftadan bu yana anacım

[iyiyiz cnmm mıdem dısında ıyı ev işi yapamıyorum hiçç yaaa eve göçüyor yemek yapamıyorum mutfaga gıresım gelmıyorrr
escales iyiyz sen napıyonnnn.a.s.

yok anam benim daha midem pek bulanmıyor bir tek belim,kasığım ve göğsüm acayip ağrıyor başkada bir şey yok şuan anacım

kız biraz daha bekle bence kendini gzliyo olabilir bende biray beklemiştim bişi çıkmamıştı vallasırnaşık şey
hoş bulduk güzelim nasılsın

sen iyi olda tatlı kuşum salla herşeyi boş ver dr gidincede güzelce aklına ne geliyorsa önceden liste yap sor tamam mı aklında kalmasın
evet iyi fikir yazarım Şeniz
ne zaman geliceksin gelirsen tam nereye geliceksin yardımcı olabilirim belki

canım benim haziranın sonuna doğru düşünüyom tatlım bağcılara gelecem annemler orda oturuyor

iklimcim teşekküür ilgin için tatlım gelmeden haber veririm tanışmayıda çok isterim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…