kız biraz daha bekle bence kendini gzliyo olabilir bende biray beklemiştim bişi çıkmamıştı vallasırnaşık şey
evet iyi fikir yazarım Şeniz
canım benim haziranın sonuna doğru düşünüyom tatlım bağcılara gelecem annemler orda oturuyor
kız biraz daha bekle bence kendini gzliyo olabilir bende biray beklemiştim bişi çıkmamıştı vallasırnaşık şey
evet iyi fikir yazarım Şeniz
canım benim haziranın sonuna doğru düşünüyom tatlım bağcılara gelecem annemler orda oturuyor
YOK VALLA KUZUM TIH YOH BİZDE MELEĞİM DALGA GEÇİYO BENLE :roflol: :roflol:
ANAM BİLDİĞİNİZ BAŞKA TESTLER VARMI GEBELİK İÇİN HEPSİNİ YAPMAYA GÖNÜLDEN HAZIRIM BACILARIM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iklimcim teşekküür ilgin için tatlım gelmeden haber veririm tanışmayıda çok isterim valla
kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol:
Ay kızlar kendİmİ Çok ŞİŞ hİssedİyorum yaaa sankİ patlıcam gİbİ
NEDEN KİNE ANLAMADIM NAPİM ŞİMDİ KURBAĞA BULCAM ESKİDEN İNSANLAQR KURBAĞA TESTİ YAPIYOLARMIŞ KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN İDRARDAN YAPIYOLARMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 YAWW BU HAYVANLARIN NEDİR BU İNSANLARDAN ÇEKTİKLERİ YAAA:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
hııım anladım canım bakalım gelimde inşallah bakarım ozaman sen şuan memenunsan senin dr'a gelirim belkihımmm bağcılarda yeni ufuk mu ne var bi kaç kere gitmiştim RENGİNAR KASAPOĞLU diye bi dr var çook iyi akşam 6 dan sabaha kadar çalışıyo gündüzde amilyatta oluyomuşş ben çalıştığım için işten gelince gidiyoduk sabaha kadar orda ama şimdi bizim burda yakın bi yer keşfettim uzak kalıyo bağcılar artık gitmiyorumm
SAĞOL VALLA MORAL VERDİN CNM 1 AYMI -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol:KAYRA KURBAĞA TESTİ VARMIŞ :))))) KURBAĞA ÜSTÜNE ATLARSA HAMİLESİN DEKMİŞ:roflol::roflol:
hııım anladım canım bakalım gelimde inşallah bakarım ozaman sen şuan memenunsan senin dr'a gelirim belki
napim anam öle ama şöle bişi var ozaman beklemiyordum zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım allah sabır versin yahu sırnaşık şeysırnaşık şey
inşallah canımkısmet inş canım
NEDEN KİNE ANLAMADIM NAPİM ŞİMDİ KURBAĞA BULCAM ESKİDEN İNSANLAQR KURBAĞA TESTİ YAPIYOLARMIŞ KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN İDRARDAN YAPIYOLARMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 YAWW BU HAYVANLARIN NEDİR BU İNSANLARDAN ÇEKTİKLERİ YAAA:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
inşallah canım
aaaaa daha neler kızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
evet canım yakın bana bakalım yaaa gelimdebundanda memnunu ama sana yakınsa bi görün derim ben kadına çok rabet var çünküü...ben sefaköydeyimm cnm gel beklerim
kız valla babannem söyledi banada
kayracım kurba testini bende biliyorum nasıl olduğunu değilde sadece kurbağ ile anlaşıldığını duymuştum hatta orta okulda iken öğretmenimiz söylemişti ben kız meslek lisesinde okudumda orda çoçuk gelişimi dersinde hoca söylemiştikız valla babannem söyledi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?