Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hımmm bağcılarda yeni ufuk mu ne var bi kaç kere gitmiştim RENGİNAR KASAPOĞLU diye bi dr var çook iyi akşam 6 dan sabaha kadar çalışıyo gündüzde amilyatta oluyomuşş ben çalıştığım için işten gelince gidiyoduk sabaha kadar orda ama şimdi bizim burda yakın bi yer keşfettim uzak kalıyo bağcılar artık gitmiyorumm

SAĞOL VALLA MORAL VERDİN CNM 1 AYMI -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol:

kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol:

NEDEN KİNE ANLAMADIM NAPİM ŞİMDİ KURBAĞA BULCAM ESKİDEN İNSANLAQR KURBAĞA TESTİ YAPIYOLARMIŞ KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN İDRARDAN YAPIYOLARMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 YAWW BU HAYVANLARIN NEDİR BU İNSANLARDAN ÇEKTİKLERİ YAAA:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol:KAYRA KURBAĞA TESTı VARMIŞ :))))) KURBAĞA ÜSTÜNE ATLARSA HAMıLESıN DEKMıŞ:roflol::roflol:

Yok canım ya yarım sımıty yedım ama sankı patlıcam yaa elım ayaĞım ŞıŞ gıbı gelıyo

aaaaaa ilk kez senden duydum valla ilgin kurbaaa:roflol::roflol:

hııım anladım canım bakalım gelimde inşallah bakarım ozaman sen şuan memenunsan senin dr'a gelirim belki
SAĞOL VALLA MORAL VERDİN CNM 1 AYMI -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

napim anam öle ama şöle bişi var ozaman beklemiyordum zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım allah sabır versin yahu sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:KAYRA KURBAĞA TESTİ VARMIŞ :))))) KURBAĞA ÜSTÜNE ATLARSA HAMİLESİN DEKMİŞ:roflol::roflol:

GEÇ DALGANI BAKALIM BNENİM GİBİ OLDA HERŞEYİ YAPARSIN KUZUM SENİDE GÖRÜRÜM KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN ÜSTÜNE ATLARSA DEĞİL :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bundanda memnunu ama sana yakınsa bi görün derim ben kadına çok rabet var çünküü...ben sefaköydeyimm cnm gel beklerim

kısmet inş canım
inşallah canım

aaaaa daha neler kızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Gebeliğin erken teşhisi için gebe kadın plasentasının salgıladığı koryon gonadotrop hormonun idrarda aranması yoluna gi­dilmiştir. Bu hormonun varlığını anlamak için de biyolojik hayvan deneyleri veya immunoşimik testler kullanılır. Bu amaçla beklenen âdet günü bir hafta geçtiğinde gebe oldu­ğundan şüphe edilen kadının sabah ilk idrarı temiz bir kaba alınarak laboratuara gönderilir. Biyolojik gebelik testlerinden Ascheim -Zondek reaksiyonu eskiden çok kullanılan ve dişi farelerde yapılan hassas bir deney­dir. Ancak pahalı olması ve sonucun 3-4 gün içinde alınabilmesi dolayısıyla bugün pek kullanılmaz. Erkek kurbağalarla yapı­lan Galli-Mainini testi ile sonuç iki saat içinde alınabilir. Gebe kadın idrarının kur­bağanın sırtındaki lenf kesesi içine enjekte edilmesinden sonra kurbağa kloakasında kurbağa sperminin görülmesi gebe­liğin varlığına işaret sayılır. Kurbağa testi % 80-90 doğru netice verir. Dişi tavşanlara zerkedilen gebe idrarının bu hayvanlarda yumurtlama meydana ge­tirmesi esasına dayanan Friedman testi de ancak 48 saat sonra sonuç veren pahalı testlerdendir. Günümüzde immünolojik testler biyolojik testlerden daha çok kullanılmaktadır. Bu gebelik testlerinde insan plasentasından elde edilen özel antikorlar (HCG antikor­ları) kullanılır. Gebe olduğu sanılan kadının idrarında bulunacak antijenik etkili kofyon gonadotropin hormon ile bu test materyeli arasında meydana gelecek antijen antikor ilişkisinden yararlanılır.Bu amaçla hazırlanmış test reaktifleri (Pregnosticon, Planotest, Denco, Planosec vb.) ile lam üzerine konan iki damla idrar karıştırılır. Aglutinasyonun meydana gelip gelmediğine göre gebeliğin var olup olma­dığına 2 saat veya 2 dakika içinde karar verilir. ıdrarla yapılan bazı testlerde (planosec) gebelik iki dakika içinde teşhis edilebilir Bu yöntemde aglütinasyon görülmediğinden, gebelik var demektir.

kız valla babannem söyledi banada
kayracım kurba testini bende biliyorum nasıl olduğunu değilde sadece kurbağ ile anlaşıldığını duymuştum hatta orta okulda iken öğretmenimiz söylemişti ben kız meslek lisesinde okudumda orda çoçuk gelişimi dersinde hoca söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…