Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kuzum sabah ilk idrarını temiz kaba koyup kliniklere götürüyorlarmış o idrarı (öggg ıyyyy)kurbağaya içiriyolar ölürse hamileymişsin ölmezse bişey yokmuş zaten anında sonuç valla

bende birasdan gidip kurbağa alıcam yarın sabah onda test yapıcem kıslar kurbağayla son fotomuzu gönderirim size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: bugün keyfim pek yerinde

belenay+, ESCALES+, gize+, iltercakir+, mercanayse+ kayracım,iklimtuanacım günaydın hepinizedehihoyyyt

gizecim sen dr neden ist gidiyorsun canım
canım istanbula annemleri ziyarete gitçem gitmişkende bakılayım diom ondankaydirigubbakcemile5
bende birasdan gidip kurbağa alıcam yarın sabah onda test yapıcem kıslar kurbağayla son fotomuzu gönderirim size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: bugün keyfim pek yerinde

nerden bulcan kurbağayıkaydirigubbakcemile3

ohhh oh maşallah nazar değmesin kızlar ne kadar neşelisiniz
du bi geçmişe bakıyımda geliyim neler kaynatmışınız

anam yakında sen başka şeylerde bulursun he azcık sabret bakalım ne olacak bacım
:roflol:KAYRA KURBAĞA TESTİ VARMIŞ :))))) KURBAĞA ÜSTÜNE ATLARSA HAMİLESİN DEKMİŞ:roflol::roflol:
kız allah iyiliğini versin olmazsa sende deniyelim bunu bende denenirse ben oracıkta bayılırım valla
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlarrr Çok ŞİŞtİm yaaa napayımmm
anacımbir soda iç olmazsa
kuzum sabah ilk idrarını temiz kaba koyup kliniklere götürüyorlarmış o idrarı (öggg ıyyyy)kurbağaya içiriyolar ölürse hamileymişsin ölmezse bişey yokmuş zaten anında sonuç valla

anam yakında onuda yapıcaksın sen valla kaydirigubbakcemile2

kıss kayra sen çok yaşa emi allah sana çifter çifter bebiş versin emi gülmekten çatladım ayol

VıLDANGEL PıNKROSE HOŞGELDıNıZ CANLARIM

KIZ KAYRA BEN ZATEN KALıYE FıRMASINDAYIM BıZDE VAR O DEDıKLERıNDEN BEN Bı KOŞU Bı DELıK AÇTIRIP GELEM BARı:jeyyar:sırnaşık şey:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…