Kızlarrr Çok ŞİŞtİm yaaa napayımmm
kız bi soda falan içKızlarrr Çok ŞİŞtİm yaaa napayımmm
iğneyle indir şişkinliğini kuzum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iğneyle indir şişkinliğini kuzum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım istanbula annemleri ziyarete gitçem gitmişkende bakılayım diom ondankaydirigubbakcemile5gizecim sen dr neden ist gidiyorsun canım
bende birasdan gidip kurbağa alıcam yarın sabah onda test yapıcem kıslar kurbağayla son fotomuzu gönderirim size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: bugün keyfim pek yerinde
belenay+, escales+, gize+, iltercakir+, mercanayse+ kayracım,iklimtuanacım günaydın hepinizedehihoyyyt
canım istanbula annemleri ziyarete gitçem gitmişkende bakılayım diom ondankaydirigubbakcemile5
nerden bulcan kurbağayıkaydirigubbakcemile3
günaydın kuzum hoşgeldin
belenay+, ESCALES+, gize+, iltercakir+, mercanayse+ kayracım,iklimtuanacım günaydın hepinizedehihoyyyt
anam yakında sen başka şeylerde bulursun he azcık sabret bakalım ne olacak bacımNEDEN KİNE ANLAMADIM NAPİM ŞİMDİ KURBAĞA BULCAM ESKİDEN İNSANLAQR KURBAĞA TESTİ YAPIYOLARMIŞ KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN İDRARDAN YAPIYOLARMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 YAWW BU HAYVANLARIN NEDİR BU İNSANLARDAN ÇEKTİKLERİ YAAA:roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kız allah iyiliğini versin olmazsa sende deniyelim bunu bende denenirse ben oracıkta bayılırım valla:roflol:KAYRA KURBAĞA TESTİ VARMIŞ :))))) KURBAĞA ÜSTÜNE ATLARSA HAMİLESİN DEKMİŞ:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:GEÇ DALGANI BAKALIM BNENİM GİBİ OLDA HERŞEYİ YAPARSIN KUZUM SENİDE GÖRÜRÜM KURBAĞA ÖLÜRSE HAMİLEYMİŞSİN ÜSTÜNE ATLARSA DEĞİL :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
anacımbir soda iç olmazsaKızlarrr Çok ŞİŞtİm yaaa napayımmm
kuzum sabah ilk idrarını temiz kaba koyup kliniklere götürüyorlarmış o idrarı (öggg ıyyyy)kurbağaya içiriyolar ölürse hamileymişsin ölmezse bişey yokmuş zaten anında sonuç valla
ANAM BANA MATGAP BİLE İŞLEMEZ NE İĞNESİ:roflol:sırnaşık şey
hoş geldin canımmmmŞenizŞeniz günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?