Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

AYYY KIZLAR SABAH SABAH ÖLDÜM GÜLMEKTEN VALLA ESCALESCİM BUGÜN BÜTÜN DERE KENARLARINI GEZİCEM KUZUM BULUCAM Bİ TANE YO YOO 2-3 TANE OLMADI PETSHOPTAN ALICEM NAPİM KUZUM TIH YOH VALLA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: BUGÜN KEYFİM YERİMDE VALLA KIRMIZILARI GÖRSEM HALAY ÇEKİCEM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşbuldum cnm sanada günaydınŞeniz hayırdır sen bu saatte gelirmiydinki bacımfisfisfis

hehe he valla kız bak sendn başka farkeden olmadı valla kız anam nebilem bugün uyku tutmadı valla daha uyumadım ondan canım:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

VİLDANGEL PİNKROSE HOŞGELDİNİZ CANLARIM

KIZ KAYRA BEN ZATEN KALİYE FİRMASINDAYIM BİZDE VAR O DEDİKLERİNDEN BEN Bİ KOŞU Bİ DELİK AÇTIRIP GELEM BARİ:jeyyar:sırnaşık şey:roflol::roflol:
hoşbuldum cnmŞeniz

ayyy allah iyiliğini versin cnm yaa maşallah bu ne kadar neşekaydirigubbakcemile3

Kız ben o kurbağayı görünce bayılırım benide hamileyim diye bayıldım sanarlar:)))

hehe he valla kız bak sendn başka farkeden olmadı valla kız anam nebilem bugün uyku tutmadı valla daha uyumadım ondan canım:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ben farkederim cnm çünkü sen genelde akşamları ben çıkarken geliyosun
sabah kadrosunda hiç görmemiştim seni kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar maşaallah keyfiinz yerinde allah bozmasın dün neydi o öyle herkesi hüsran karamsarlık kaplamıştı haydin kızlar halaya önce sağa sola sonra havaya kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:

VİLDAN SEN GEÇMİŞTE DEĞİLMİYDİN ANAM BOŞVER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAK sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey lülülülülülü lülülülülülü
geçmişi çok merak ettim şimdi ama en sıcak taze espirilere gülüyüm dedim geleceğe geldimkaydirigubbakcemile3
Sorma vİldanım sorma Çeneme vurdu artık napİm

hehe normaldir cnm ne yapacağını şaşırdınsırnaşık şey

Kız ben o kurbağayı görünce bayılırım benide hamileyim diye bayıldım sanarlar:)))

YOK KIZ ŞİMDİ HAMİLELER BAYILMIYP O FİLMLERDE BAYILDI YETİŞTİR DR 1 AYLIK HAMİLE GÖZÜN AYDIN FALAN ŞİMDİKİLER NERDE ANACIM HERŞEY ESKİDEN GÜZELDİ AHHH GENÇLİK AHHHH :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: YA BU SMİLEYLER BANA YETGMEMEYE BAŞLADI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın cnm Şeniz hoşgeldin :teytey:

kızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş

bende birasdan gidip kurbağa alıcam yarın sabah onda test yapıcem kıslar kurbağayla son fotomuzu gönderirim size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: bugün keyfim pek yerinde
belli anacım allah bozmasın keyfini valla bu arada şaşmam kurbağayı yakalayıp ta foto falan çekilirsin valla
ANAM BANA MATGAP BİLE İŞLEMEZ NE İĞNESİ:roflol:sırnaşık şey
kız allah iyiliğini versin senin git de bir soda iç anam belki rahatlarsın bacım
belenay+, ESCALES+, gize+, iltercakir+, mercanayse+ kayracım,iklimtuanacım günaydın hepinizedehihoyyyt
slm canım hoşgeldin nasılsın bakalım
canım istanbula annemleri ziyarete gitçem gitmişkende bakılayım diom ondankaydirigubbakcemile5

nerden bulcan kurbağayıkaydirigubbakcemile3
anacım valla gider bataklıktan falan yakalar bizimkisi valla heee

HE ANAM ZATEN ŞU SENARıSTLERE SıNıR OLUYOM YA HEMEN BıKERE YATIYOLAR AY HAMıLE ANAM NE BU ıNSANA NıSPET YAPAR GıBı HEM BENCE O ÇOCUKLAR BAŞKASINDAN OLUYO:)))))))-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…