anam yakında sen başka şeylerde bulursun he azcık sabret bakalım ne olacak bacım
kız allah iyiliğini versin olmazsa sende deniyelim bunu bende denenirse ben oracıkta bayılırım valla
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anacımbir soda iç olmazsa
anam yakında onuda yapıcaksın sen valla kaydirigubbakcemile2
selam kızlar
kıss kayra sen çok yaşa emi allah sana çifter çifter bebiş versin emi gülmekten çatladım ayol
hoşbuldum cnm sanada günaydınŞeniz hayırdır sen bu saatte gelirmiydinki bacımfisfisfis
hoşbuldum cnmŞenizVİLDANGEL PİNKROSE HOŞGELDİNİZ CANLARIM
KIZ KAYRA BEN ZATEN KALİYE FİRMASINDAYIM BİZDE VAR O DEDİKLERİNDEN BEN Bİ KOŞU Bİ DELİK AÇTIRIP GELEM BARİ:jeyyar:sırnaşık şey:roflol::roflol:
AYYY KIZLAR SABAH SABAH ÖLDÜM GÜLMEKTEN VALLA ESCALESCİM BUGÜN BÜTÜN DERE KENARLARINI GEZİCEM KUZUM BULUCAM Bİ TANE YO YOO 2-3 TANE OLMADI PETSHOPTAN ALICEM NAPİM KUZUM TIH YOH VALLA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: BUGÜN KEYFİM YERİMDE VALLA KIRMIZILARI GÖRSEM HALAY ÇEKİCEM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın pink ablam hoşgeldinŞeniz
hehe he valla kız bak sendn başka farkeden olmadı valla kız anam nebilem bugün uyku tutmadı valla daha uyumadım ondan canım:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
geçmişi çok merak ettim şimdi ama en sıcak taze espirilere gülüyüm dedim geleceğe geldimkaydirigubbakcemile3VİLDAN SEN GEÇMİŞTE DEĞİLMİYDİN ANAM BOŞVER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAK sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey lülülülülülü lülülülülülü
Sorma vİldanım sorma Çeneme vurdu artık napİm
Kız ben o kurbağayı görünce bayılırım benide hamileyim diye bayıldım sanarlar:)))
günaydın kızlar maşaallah keyfiinz yerinde allah bozmasın dün neydi o öyle herkesi hüsran karamsarlık kaplamıştı haydin kızlar halaya önce sağa sola sonra havaya kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:
maşallah ya nazar deymesin toppiğe
belli anacım allah bozmasın keyfini valla bu arada şaşmam kurbağayı yakalayıp ta foto falan çekilirsin vallabende birasdan gidip kurbağa alıcam yarın sabah onda test yapıcem kıslar kurbağayla son fotomuzu gönderirim size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: bugün keyfim pek yerinde
kız allah iyiliğini versin senin git de bir soda iç anam belki rahatlarsın bacımANAM BANA MATGAP BİLE İŞLEMEZ NE İĞNESİ:roflol:sırnaşık şey
slm canım hoşgeldin nasılsın bakalımbelenay+, ESCALES+, gize+, iltercakir+, mercanayse+ kayracım,iklimtuanacım günaydın hepinizedehihoyyyt
anacım valla gider bataklıktan falan yakalar bizimkisi valla heeecanım istanbula annemleri ziyarete gitçem gitmişkende bakılayım diom ondankaydirigubbakcemile5
nerden bulcan kurbağayıkaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?