benimde ilişkiden sonra spemler hemen dışarıya çıkıyor..ayy benimde kanallarım kapalı acaba..senağlamaben ayın 7 sinde başladım günde 2 tane 13 de gel dedi 11 bitti ilaç gittim 13 de yumoşlar 16.5 olmuş ama ben umutlu değilim sanki kanallarım kapalı gibi hissediyorum çünkü ilişkiden sonra spermler hemen çıkıyo amuda kalksamdasenağlama
kız onlar aynen benimkinin lafları benim herifte böyle der o seni çok sevdiğinden yapıyor sen hiç cevap bile verme muhatabına bile alma ben öyle yapıyorum onu takmıyorum diye çileden çıkıyor arkamda pervane gibi koşturuyor sen kaç yaşındasın bilmem ama ben 29 yaşındayım bana güven beni dinle öyle boşanmayı felan aklına getirme ozaman evinizin ne bereketi kalır nede huzuru canım sen hatta o birşey söyledimi işi dalgaya vur ben karşında kahkahalarla gülüyorum sen kendine bak diyorum deliriyorcanım bugün dedim biz bu bebek konusu bi düsünelim evliligimiz rayına oturana kadar en azından yapamazsak cocuk arada kalmasın dedim gözümün içine baka kaldııııı
bende altta kalmıyom zaten canım bana biraz sussan bunlar olmayacak diyo
ben burdurdayım annemgil adanada gitmeyi düsünüyom zaten subatta babmı kaybettim o günden beri hiç gitmedim
kız ne duruyon gitsene denizeklava:
allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol kabri geniş olsun arkadaşlar bi fatiha verelim başın sağ olsun:Saruboceq:
kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
hafta sonu sonbikez bakılacak ama varsada gelişmezmiş artık...alınacak
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
ayyy canım yaaaaaaa kıyamam sana bende sen kaç gündür görmüyorum merak ediyordum yaaaaaaaaaa allahım yardımcın olsun canım benim okadar dualar ettim snein için inşallah kabul olur kuşum benimkızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
canım benim yaa..senağlama senağlama çok üzüldüm..allah ne zaman ol derse olacak..zamanı gelmemiş demek..benim 4 gün geçti hamilemiyim dedim ki dün adet oldum..bugün dr gittim cuma günü klomen e başlayacağım..yarında tahliller ve testler yapılacak..allahtan ümit kesilmez güzelim..:teselli:kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
canım cok saol onuda cok özlüyorum yemek yapardım cok kötüde olsa eline saglık kızım ellerin dert görmesin cok güzel olmus derdi ne giysem güzel olmasa bile pijamayla gezerken bile prenses gibi olmussun kızım derdi o günleri cok özlüyorum senağlamasenağlamasenağlama
canım cok saol onuda cok özlüyorum yemek yapardım cok kötüde olsa eline saglık kızım ellerin dert görmesin cok güzel olmus derdi ne giysem güzel olmasa bile pijamayla gezerken bile prenses gibi olmussun kızım derdi o günleri cok özlüyorum senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?