Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde ilişkiden sonra spemler hemen dışarıya çıkıyor..ayy benimde kanallarım kapalı acaba..senağlama

kızlar akıntıp çok kötü kokuyo ya acaba sebebini bilen var mı acaba erken regli mi olcam ve çok fazla

kız onlar aynen benimkinin lafları benim herifte böyle der o seni çok sevdiğinden yapıyor sen hiç cevap bile verme muhatabına bile alma ben öyle yapıyorum onu takmıyorum diye çileden çıkıyor arkamda pervane gibi koşturuyor sen kaç yaşındasın bilmem ama ben 29 yaşındayım bana güven beni dinle öyle boşanmayı felan aklına getirme ozaman evinizin ne bereketi kalır nede huzuru canım sen hatta o birşey söyledimi işi dalgaya vur ben karşında kahkahalarla gülüyorum sen kendine bak diyorum deliriyor

allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol kabri geniş olsun arkadaşlar bi fatiha verelim başın sağ olsun:Saruboceq:

canım cok saol onuda cok özlüyorum yemek yapardım cok kötüde olsa eline saglık kızım ellerin dert görmesin cok güzel olmus derdi ne giysem güzel olmasa bile pijamayla gezerken bile prenses gibi olmussun kızım derdi o günleri cok özlüyorum senağlamasenağlamasenağlama

üzme tatlı canını hayırlısı inşallah gelecek ay tutar:Saruboceq:senağlama

inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım.kaç haftalık hamilesin.bende bugün nasipse 8+0 oldum.ALLAHIM herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.hç üzülme herşey bianda düzelir belki

hayırlısı canım olsaydı hayırsız olurdu belki hiç sıkma canını allah büyüktür canım:teselli:

üzülme canım yaa hayırlısı olsun ne yazacağımıda bilemedim senağlama cumartesi görünür canım normaldir belki bazen teknoloji yanılabiliyo

ayyy canım yaaaaaaa kıyamam sana bende sen kaç gündür görmüyorum merak ediyordum yaaaaaaaaaa allahım yardımcın olsun canım benim okadar dualar ettim snein için inşallah kabul olur kuşum benim

canım benim yaaaa üzülme ne olur yaaa allah hayırlısı neyse veriir tatlımyaaa offfff bak ya benide ağlatacansenağlamasenağlamasenağlama

canım benim yaa..senağlama senağlama çok üzüldüm..allah ne zaman ol derse olacak..zamanı gelmemiş demek..benim 4 gün geçti hamilemiyim dedim ki dün adet oldum..bugün dr gittim cuma günü klomen e başlayacağım..yarında tahliller ve testler yapılacak..allahtan ümit kesilmez güzelim..:teselli:

ahh canım başın sağ olsun mekanı cennet olsuunn ağlattın beni yaa:çok üzgünüm:

yetimliği bir ben bilirim çok zor çok bende babamı 3 yıl önce kaybettim acın büyük anlıyorum seni:1no2:

bitanem nilüferim üzülme olurmu allahtan ümit kesilmezmiş bakarsın bebeğin haftasonu kendini gösterir dualarımız seninle canım başka dr gittinmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…