Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canımyyaaa üzülme ben inanıyorumki senin bebiş orada ve sana nazlanıyooooo yüzünü güldürecek rabbim insallh :Saruboceq:

erken hamileliklerde böyle oluyomuş kaç haftalıksın dedim ama görmedin heralde arkadaşım .

sağolun kızlar allah binkere razı olsun sizden..ne bileyim okadar istekle hamile kal sevindim derken üzül..bişeyi çook istemek takmakta iyi değilmiş...
artık her şerde bir hayır vardır diyorum elimizden birşey gelmiyor ...biraz alışmaya çalışıyorum ...
sağolun kızlar şimdi kürtaj olcak ondan korkuyorum ne bileyim..kan aldırmaktan korkarken şimdi neler yaptırıcam ...allah beterinden korusun...2 ayda hamıle kalmak yasakmış...artık yazı geçiririz biz bebeksiz..

offf içim acıyo

nilüfer nolur sakin ol tammı iyi düşün iyi olsun canım benim

nilüfer canımmm yaaa bitanem inan ne diyeceğimi şaşırdım lütfen canım sıkmamaya çalış kendini ne olursun biliyorum demesi çok kolay ama umudunu kaybetme bak dr bile hafta sonu demiş birdaha bakalım demiş ayyyy canım yaaaaaaa

mrb arkadaşlar nasılsınız
slm canım hoşgeldin bacım
mmoralini bozma canım bazen yapı meselesi insanlar kendilerini değiştirmeyi başaramıyorlar işte

kız öyle deme biz burda herşey için varız bacım anlatacaksın elbette bacım :CüvCüv:

cnm belki hafta sonu bbeiş gösterir kendini allahım nelere can veriyo bi şans bence bekle az daha

bitanem nilüferim üzülme olurmu allahtan ümit kesilmezmiş bakarsın bebeğin haftasonu kendini gösterir dualarımız seninle canım başka dr gittinmi peki

2tane dokora gittim canım..biri jimer biri acıbadem.acıbademdeki cumartesi bakalım bi ama varsada gelişmez dedi....
jimerdeki cuma günü 4 te bakalım yoksa hemen kürtaja alırız dedi...acıbademden cumartesi randevum olduğundan cuma günü kürtaja gitmeyeceğim..diyorum yinede allah büyük sonradan belkide demek istemiyorum...pek umudum kalmadı ama sonuna kadar bekleyeceğim..:çok üzgünüm:

kızzzlarrrrrr cok kötü bi duygu öldüğünde allaha yalvardım allahım bu bi rüya olsun ne olur bi sans daha diyeee elimizdekilerin kıymetini onalr ölmeden veya basımızdan bişe gecmeden anlamıyoruz keske gecmişe geri dönebilsek simdi allaha dua ediyorumki ahirette bizi ayırmasın hep koynunda yatayım eskisi gibisenağlamasenağlama

nilüfer arkadaşıma dedim ama görmedi heralde.hani çok erkense 8 haftaya kadar gözükebilir diye biliyorum.öyle arkadaşlarımda var yani ondan biliyorum..

canımın içi takdir ilahi buysa yapacak bişi yok hayırlısını istemekten başka korkma bişi olmaz hissetmezsin bile tatlım ne olur güçlü ol:teselli:

evt öyle dedi doktor çook nadirde olsa olabiliyor bazen dedi..adet günleri değişebilir adet günü bile hamile kalınabiliyor çook nadir dedi...bu ihtimal üzerine oynuyoruz artık canım(((((((((((((((((( çok çok az bir ihtimal...ama varsada gelişmez gelişme ihtimalide çok çok az.....nebileyim genelde binde bir şeyler beni bulur inşallah bu bindebir olan şey busefer güzel olur....

canım güçlü ol bak hafta sonuna kadar belki değişiklik olur olmazsada güçlü ol sıkma canını bundada bir hayır vardır de çok zor demesi ama öyle söyle canım her hayır gibi görünem şeyde bir şer her şer gibi görünende de bir hayır saklıdır bunu unutma allah beterlerinden korusun seni tatlı kuşum

canım bende öyle oldum ama daha farklı dr bana hamileisn dedi akşam arkadaşlar bize geldi biberon falan almışlar patik almışlar emzik almışlar kutladık sabah kanamam oldu akşam düşük yaptım bak senin bebişin bekliyo bence naz yapıyo nazlı bebek olcaktır belkide ümidini yitirme canımmm

nilüfercim bende sonuna kadar bekle bakalım benim amcamın hanımıda öyle olmuştu 5 yıl sonra bebekleri oldu ve 1 aylıkken doktora gittiler doktor bebeğin kalp atışları duyulmuyor anneyi zehirleyebilir hemen kürtaj yapalım demiş amcamlar bi başka doktora daha gitmişler hemen oda biraz zayıf geliyo ama şuan sıkıntı yok dedi 1-2 gün bekleyelim dediler ve diğer muayenede normale dönmüştü 8 aylık doğdu yaşamaz dediler
şuan 6 yaşında mavi gözlü dünyalar tatlısı bişey

sende umudunu kaybetme sana zararı olmadığı müddetçe bekle ve dua edelim rabbim hayırlısını verecektir bi sıkıntı varsada umarım yine hayırlıdır senin için :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…