kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
hafta sonu sonbikez bakılacak ama varsada gelişmezmiş artık...alınacak
erken hamileliklerde böyle oluyomuş kaç haftalıksın dedim ama görmedin heralde arkadaşım .
slm canım hoşgeldin bacımmrb arkadaşlar nasılsınız
mmoralini bozma canım bazen yapı meselesi insanlar kendilerini değiştirmeyi başaramıyorlar iştehem cok seviyorum hemdeeeee cok kızıyorum kimseye derdimide anlatmıyorum annaeme desem ayrı bi üzülecek gecen kayınvalidemi aradım şikayet ettim o bi güzel oğluna kızdı ama yok yine aynı degişmicem diye inat ediyoooooo
senağlamaneyse kızlar benim yüzümde konu baska yere saptı yeni arkadaslar geldi soruları var ben dah fazla mesgul etmeyeyim bana kızmayın ne olur mesgul ettim diye sizden baska anlatacak kimsem yoooooooksenağlamasenağlamasenağlama
bitanem nilüferim üzülme olurmu allahtan ümit kesilmezmiş bakarsın bebeğin haftasonu kendini gösterir dualarımız seninle canım başka dr gittinmi peki
sağolun kızlar allah binkere razı olsun sizden..ne bileyim okadar istekle hamile kal sevindim derken üzül..bişeyi çook istemek takmakta iyi değilmiş...
artık her şerde bir hayır vardır diyorum elimizden birşey gelmiyor ...biraz alışmaya çalışıyorum ...
sağolun kızlar şimdi kürtaj olcak ondan korkuyorum ne bileyim..kan aldırmaktan korkarken şimdi neler yaptırıcam ...allah beterinden korusun...2 ayda hamıle kalmak yasakmış...artık yazı geçiririz biz bebeksiz..
nilüfer canımmm yaaa bitanem inan ne diyeceğimi şaşırdım lütfen canım sıkmamaya çalış kendini ne olursun biliyorum demesi çok kolay ama umudunu kaybetme bak dr bile hafta sonu demiş birdaha bakalım demiş ayyyy canım yaaaaaaa
canım güçlü ol bak hafta sonuna kadar belki değişiklik olur olmazsada güçlü ol sıkma canını bundada bir hayır vardır de çok zor demesi ama öyle söyle canım her hayır gibi görünem şeyde bir şer her şer gibi görünende de bir hayır saklıdır bunu unutma allah beterlerinden korusun seni tatlı kuşumsağolun kızlar allah binkere razı olsun sizden..ne bileyim okadar istekle hamile kal sevindim derken üzül..bişeyi çook istemek takmakta iyi değilmiş...
artık her şerde bir hayır vardır diyorum elimizden birşey gelmiyor ...biraz alışmaya çalışıyorum ...
sağolun kızlar şimdi kürtaj olcak ondan korkuyorum ne bileyim..kan aldırmaktan korkarken şimdi neler yaptırıcam ...allah beterinden korusun...2 ayda hamıle kalmak yasakmış...artık yazı geçiririz biz bebeksiz..
nilüfer arkadaşıma dedim ama görmedi heralde.hani çok erkense 8 haftaya kadar gözükebilir diye biliyorum.öyle arkadaşlarımda var yani ondan biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?