canım güçlü ol bak hafta sonuna kadar belki değişiklik olur olmazsada güçlü ol sıkma canını bundada bir hayır vardır de çok zor demesi ama öyle söyle canım her hayır gibi görünem şeyde bir şer her şer gibi görünende de bir hayır saklıdır bunu unutma allah beterlerinden korusun seni tatlı kuşum
evt öyle dedi doktor çook nadirde olsa olabiliyor bazen dedi..adet günleri değişebilir adet günü bile hamile kalınabiliyor çook nadir dedi...bu ihtimal üzerine oynuyoruz artık canım(((((((((((((((((( çok çok az bir ihtimal...ama varsada gelişmez gelişme ihtimalide çok çok az.....nebileyim genelde binde bir şeyler beni bulur inşallah bu bindebir olan şey busefer güzel olur....
canım benim ya üzülme nolursun hayırlısı böyleymiş demekki olsa bile belki sağlıklı olmayacaktı kimbilir yinede haline şükret canım benim inşallah birdaha tadacaksın bu duyguyu hep dua edicem :Saruboceq::Saruboceq:kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
hafta sonu sonbikez bakılacak ama varsada gelişmezmiş artık...alınacak
kızzzlarrrrrr cok kötü bi duygu öldüğünde allaha yalvardım allahım bu bi rüya olsun ne olur bi sans daha diyeee elimizdekilerin kıymetini onalr ölmeden veya basımızdan bişe gecmeden anlamıyoruz keske gecmişe geri dönebilsek simdi allaha dua ediyorumki ahirette bizi ayırmasın hep koynunda yatayım eskisi gibisenağlamasenağlama
hemen ekliyorum canımbengisu_nisa yı unutmuşsun canımonuda eklermisin
maşallah ya nazar deymesin toppiğe
nilüfercim bende sonuna kadar bekle bakalım benim amcamın hanımıda öyle olmuştu 5 yıl sonra bebekleri oldu ve 1 aylıkken doktora gittiler doktor bebeğin kalp atışları duyulmuyor anneyi zehirleyebilir hemen kürtaj yapalım demiş amcamlar bi başka doktora daha gitmişler hemen oda biraz zayıf geliyo ama şuan sıkıntı yok dedi 1-2 gün bekleyelim dediler ve diğer muayenede normale dönmüştü 8 aylık doğdu yaşamaz dediler
şuan 6 yaşında mavi gözlü dünyalar tatlısı bişey
sende umudunu kaybetme sana zararı olmadığı müddetçe bekle ve dua edelim rabbim hayırlısını verecektir bi sıkıntı varsada umarım yine hayırlıdır senin için :teselli:
yok canım benım bugun 8 haftayı tam doldurdum 9a giriyorum..
niloşum umarım hafta sonu büük bir sürpriz yaşatırsın bize ama olamasada rabime sığınacaz artık seni çok iyi anlıyorum
anladım çok üzgünüm arkadaşım.herşeyde bi hayır vardır.deminde dedim bende bugün 8+0 oldum.inan ne histtettiğini anlayabiliyorum.ultrasona her girdiğimde yüreğim ağzıma geliyor.nolur üzülme belkide daha çok üzülcektin ilerde
senağlama
cnm beni çok ağlattın bugün elemanlar bakıyo nold diye hemen babamı aradım akşamda yanına gitcem çok haklısın canım dünya meşakhatinde onları çok ihmal ediyoruz senağlama
sağolun kızlar allah binkere razı olsun sizden..ne bileyim okadar istekle hamile kal sevindim derken üzül..bişeyi çook istemek takmakta iyi değilmiş...
artık her şerde bir hayır vardır diyorum elimizden birşey gelmiyor ...biraz alışmaya çalışıyorum ...
sağolun kızlar şimdi kürtaj olcak ondan korkuyorum ne bileyim..kan aldırmaktan korkarken şimdi neler yaptırıcam ...allah beterinden korusun...2 ayda hamıle kalmak yasakmış...artık yazı geçiririz biz bebeksiz..
2tane dokora gittim canım..biri jimer biri acıbadem.acıbademdeki cumartesi bakalım bi ama varsada gelişmez dedi....
jimerdeki cuma günü 4 te bakalım yoksa hemen kürtaja alırız dedi...acıbademden cumartesi randevum olduğundan cuma günü kürtaja gitmeyeceğim..diyorum yinede allah büyük sonradan belkide demek istemiyorum...pek umudum kalmadı ama sonuna kadar bekleyeceğim..:çok üzgünüm:
canım benim ya üzülme nolursun hayırlısı böyleymiş demekki olsa bile belki sağlıklı olmayacaktı kimbilir yinede haline şükret canım benim inşallah birdaha tadacaksın bu duyguyu hep dua edicem :Saruboceq::Saruboceq:
evt öyle dedi doktor çook nadirde olsa olabiliyor bazen dedi..adet günleri değişebilir adet günü bile hamile kalınabiliyor çook nadir dedi...bu ihtimal üzerine oynuyoruz artık canım(((((((((((((((((( çok çok az bir ihtimal...ama varsada gelişmez gelişme ihtimalide çok çok az.....nebileyim genelde binde bir şeyler beni bulur inşallah bu bindebir olan şey busefer güzel olur....
canım benim ben de seni çok seviyorum sabah akşam burayla yatıyorum burayla kalkıyorum inan işe başladığımdan beri iş yerinde adam gibi iş bile yapmadım desen yeridir devamlı burdayım o söylediğin günden beri aklımdasın hiç çıkmadın aklımdan çok dua ettim inşallah kabul olurda o çok az ihtimal senin bebişini getiri sana canım eşime bile söyledim oda çok üzüldü inan bütün kalbimle seninleyim sakın kendini yıpratma hayırlısını dile ben pozitif sonuç olması için neler vermem diyordum ama şimdi sende biliyorsun geçenlerde konuştuk seninle sağlıklı sıhatli olsun ayıpsız kusursuz olsun ama ne zaman olursa olsun diyorum çünki biliyorumki yüce rabbim o güzel meleklerimizden bizi mahrum etmiyecek yeterki sağlıklı olsunlar anladınmı canım demek istediğimi seni çok ama çok seviyorummmm bennnnnsağol ilterim allah razı olsun kızzz....valla ben sizi çok seviyorum..allah bütün isteklerinizi kabuletsin...isteyen herkeze bebek versin inşallah...
insallah bebişin gözükür canım allahtan ümit kesilmez sende kendini rahatlatmaya calıs biliyorum zor ama üzüldükce kendiniyıpratıp hasta olursun allah göstermesin:teselli:
sağol canım eksik olma sağol canımın içi yaaa...(((((((((( evet doktorsa öyle dedi böyle tutunamayan bebeklerin çoğu özürlü sakat güçsüz bebeklermiş..ilk hamileliklerdede bünye böyle birşeyle ilk kez karşılaştığından yüzde 80 yaşanırmış..diğer hamileliklerde pek olmazmışş...[/QUOTE
canım bnde zihinsel engelliler okulunda calıştım çok zor hayatları bednde senin duydugun gibi bişe ögrenmiştrim bi hemşire arkadasımdan umarım hakkında neyse hayırlısı o olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?