Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım senin son adet tarihin ne listeyee keledim seni ama son adet tarihinini ilk günü gerekiyo.bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

nilüşüm canım benim nasılsın şimdi.az önce okudum yazılanları çok üzüldüm .kıyamama sana .ama senin sağlığın daha önemli.hayırlısını dile rabbimden o sana yol göstercektir.sakın isyan etme.allah büyük .bak hamile kalabiliyosun demekki bir kez daha kalabilirsin .canım kendine dikkat et .:1hug:

oyüzden diyorum ya canım herşeyde bir hayır vardır diye Allah sana güzel sağlıklı bir evlat versin inşallah :Saruboceq:

sanırım üşüttüm çok sık ama çok az tuvalete gidiyorum ve idrar rengimde çookk koyu CADIARZU:bbo:kafamçokkarıştı:uhm:

niloşum sabah angel_eda seni soruyodu tatlım selamı vardı sana seni merak etti oda iletim dedim canım

herkeze teşekkürler kızlar..işallah daha güzel günlerimizi yine paylaşabiliriz canlarım..allah dualarımız karşılıksız bırakmasın..

Arkadaşlar yeni gördüm hamileler listesine benide eklemişsiniz.çok teşekkürler.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına..

sağol beryalcim evet enazıından hamile kalabiliyorum..inşallah 2 ay sonra yine sağlıkla bebeğimiz gelebilir...sağol birtanem sağol......
niloşum sabah angel_eda seni soruyodu tatlım selamı vardı sana seni merak etti oda iletim dedim canım

aaa canım canım........tamam birtanem...onuda öptüm eksik olmasın

herkeze teşekkürler kızlar..işallah daha güzel günlerimizi yine paylaşabiliriz canlarım..allah dualarımız karşılıksız bırakmasın..

Arkadaşlar yeni gördüm hamileler listesine benide eklemişsiniz.çok teşekkürler.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞALLAAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…