canım senin son adet tarihin ne listeyee keledim seni ama son adet tarihinini ilk günü gerekiyo.bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.anladım çok üzgünüm arkadaşım.herşeyde bi hayır vardır.deminde dedim bende bugün 8+0 oldum.inan ne histtettiğini anlayabiliyorum.ultrasona her girdiğimde yüreğim ağzıma geliyor.nolur üzülme belkide daha çok üzülcektin ilerde
haklısın canım bende öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi...inan ki çok zormuş...
aman allah kimseye vermesin böyle sevinci kursağında kalmasın kimsenin...
allah seni bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasibetsin...
oyüzden diyorum ya canım herşeyde bir hayır vardır diye Allah sana güzel sağlıklı bir evlat versin inşallah :Saruboceq:sağol canım eksik olma sağol canımın içi yaaa...(((((((((( evet doktorsa öyle dedi böyle tutunamayan bebeklerin çoğu özürlü sakat güçsüz bebeklermiş..ilk hamileliklerdede bünye böyle birşeyle ilk kez karşılaştığından yüzde 80 yaşanırmış..diğer hamileliklerde pek olmazmışş...
canım senin son adet tarihin ne listeyee keledim seni ama son adet tarihinini ilk günü gerekiyo.bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
nilüşüm canım benim nasılsın şimdi.az önce okudum yazılanları çok üzüldüm .kıyamama sana .ama senin sağlığın daha önemli.hayırlısını dile rabbimden o sana yol göstercektir.sakın isyan etme.allah büyük .bak hamile kalabiliyosun demekki bir kez daha kalabilirsin .canım kendine dikkat et .:1hug:
niloşum sabah angel_eda seni soruyodu tatlım selamı vardı sana seni merak etti oda iletim dedim canım
herkeze teşekkürler kızlar..işallah daha güzel günlerimizi yine paylaşabiliriz canlarım..allah dualarımız karşılıksız bırakmasın..
Arkadaşlar yeni gördüm hamileler listesine benide eklemişsiniz.çok teşekkürler.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına..
bende buradayım ama basım cok agrıyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?