Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya şu alttaki resimleri nasıl yapıyosunuz bende yapcammmmm

tickeri dion tatlım googleye mytickerz yaz orda çıkar kendine seç beyen ayarla enson adres vercekonu kopyala prfil düzenleye gel en altta kilo doğum çizelgesi var oraya yapıştır tatlım sonra kaydet ok

senağlamasenağlamasenağlama ben bugün herkese rep verdim verebildiklerime yani ama bana kimse rep vermediiiiiii senağlamasenağlamasenağlamakimse beni sevmiyormuuu senağlamasenağlama

kızlar ben kaçıyım biraz pazara çıkim bari böle omayacak gelince görüşürüz tatlişler hepinizi öptm

senağlamasenağlamasenağlama ben bugün herkese rep verdim verebildiklerime yani ama bana kimse rep vermediiiiiii senağlamasenağlamasenağlamakimse beni sevmiyormuuu senağlamasenağlama

ben bugün öğrendim rep vermeyi kaydirigubbakcemile3 herkese verdim sana da verdim şimdi canım seviyoruz tabiki senii... kaydirigubbakcemile5

iltercim benim dinlenmem gerekiyomuş hala yaa geçsin vercem tatlım üzülme seviym ben senikaydirigubbakcemile5

HE VALLA ÖĞRENMİŞ OLABİLİR KORUMA LATINA LAIYODUR ÜST KATI BAK SENİN YÜZNDEN DAHA ZOR GİTCEZ ŞİMDİ ÜST KATA:)))) :roflol::roflol:

kızlar bir planım var ama kiseye söylemek yok beryal gece uyumaya gittiğinde gizlice yukarı kata çıkalım nedersiniz ruhu bile duymaz hakaydirigubbakcemile3
sen öle san bakalım bebiş teyzoş annem uyusa ben varım klava:
canım listeyi hazırlayan beryal geçen yalvar yakar yukarı çıkmak istiyorum dedim karnını şişir sonra gel dedi e bende diyorum ki pasaportumuz yok e napalım kaç girelimkaydirigubbakcemile3
evet karnına bebişi koy benim nohutuma kardeş öle çıkıcan yukarıya.
evet çok hain planlarım var .
sakın göbişlere bebiş doldurmadan yukarı çokmayı denemeyin haaaa:mymeka:
ne olsun escales aynı bildiğin gibi bekliyorum korkuyla bakalım ne olacak bu ay olmazsa temmuza kaldı tabi temmuzdada hemen olur ya sanki
canım inşallah olur .
kız bide gerçekten hamiş kalırız sonra bizi almaz haa söleyim yalancı çobana dönmesinkaydirigubbakcemile3
walla bilemem bak ....sen bebiş ve vildoş hamileyim derseniz gelip göbişleri kontrol edecem
yaa nasıl rep veriliyo ben kimseye vermedim
canım herkesin yazdığı mesajın sağ üst köşesinde terazi var oray tıkla.ve yorumun yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…