Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar biraz cahil kalmışım heralde ama daha yeni oldugum için bilmiyorum.rep ne demek yada rep vermek.saolun şimdiden

dışarı çıkmam lazım dönüşte okurum yazdıklarınızı..

dışarı çıkmam lazım dönüşte okurum yazdıklarınızı..
görürşüz canım
rep vermek demek itibar puanı demek yani iyi birşey nasıl verildiğine gelincede herkesin yazdığı mesajın sağ üst köşesinde terazi var ona tıklıyorsun yorumunu yazıyorsun okadar canım
kendininkileride kullanıcı profilinde görebiliyorsun kimler sana vermiş diye

kızlaaaar geri geldim benimki aradı aksama yemege götürecekmiş beni

a.s afiyet olsun canımcım bak ne güzel bi haber ..demekki oda üzüldü senin gönlünü almaya çalışıyor kaydirigubbakcemile5

o nin içün napıyoruz hemen pes edip kendimizi üzmüyoruz mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler a.s

amaaaaaaaan bulur o benim canımı sıkacak bişe
aksam hiç ilgilenmicem ne yapacak bakim simdi aradığında cok soguk konustum bana soruyo niye böyle konusuyon diye biraz pişman edeyim

ana kıyamam ben sana gülüm ya inan yazıcak bir şey bulamadım ha bire yazılanları okuyup kala kaldım canım ya allahım inşallah beişini gösterir inan o kadar dua ediyorum ki sana canım ya çok üzüldüm ben ne umutla halay çekeriz diye bekliyordum canım benim kıyamam ben sana allahım hayırlısını versincanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…