Aynen İltercİm beİde kİmse sevmİyooooo repİm yokkkkkk
kız ben sana verdim yaaa hem nebiçim rep vermek oooo koca aydınlı alll sana reppp aldım bende gari ne edem lülülülülülülülülülülülüAynen İltercİm beİde kİmse sevmİyooooo repİm yokkkkkk
görürşüz canımdışarı çıkmam lazım dönüşte okurum yazdıklarınızı..
kızlaaaar geri geldim benimki aradı aksama yemege götürecekmiş beni
amaaan ne romantizm ne romantizm sorma canım o bulur yine bişeyler beni sinir edecek
bak gördünmü eşin bence seni çok seviyorrrrrrrrkızlaaaar geri geldim benimki aradı aksama yemege götürecekmiş beni
a.s afiyet olsun canımcım bak ne güzel bi haber ..demekki oda üzüldü senin gönlünü almaya çalışıyor kaydirigubbakcemile5
o nin içün napıyoruz hemen pes edip kendimizi üzmüyoruz mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler a.s
kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
Hafta sonu sonbikez bakılacak ama varsada gelişmezmiş artık...alınacak
sağolun kızlar allah binkere razı olsun sizden..ne bileyim okadar istekle hamile kal sevindim derken üzül..bişeyi çook istemek takmakta iyi değilmiş...
Artık her şerde bir hayır vardır diyorum elimizden birşey gelmiyor ...biraz alışmaya çalışıyorum ...
Sağolun kızlar şimdi kürtaj olcak ondan korkuyorum ne bileyim..kan aldırmaktan korkarken şimdi neler yaptırıcam ...allah beterinden korusun...2 ayda hamıle kalmak yasakmış...artık yazı geçiririz biz bebeksiz..
2tane dokora gittim canım..biri jimer biri acıbadem.acıbademdeki cumartesi bakalım bi ama varsada gelişmez dedi....
Jimerdeki cuma günü 4 te bakalım yoksa hemen kürtaja alırız dedi...acıbademden cumartesi randevum olduğundan cuma günü kürtaja gitmeyeceğim..diyorum yinede allah büyük sonradan belkide demek istemiyorum...pek umudum kalmadı ama sonuna kadar bekleyeceğim..:çok üzgünüm:
ana kıyamam ben sana gülüm ya inan yazıcak bir şey bulamadım ha bire yazılanları okuyup kala kaldım canım ya allahım inşallah beişini gösterir inan o kadar dua ediyorum ki sana canım ya çok üzüldüm ben ne umutla halay çekeriz diye bekliyordum canım benim kıyamam ben sana allahım hayırlısını versincanımevt öyle dedi doktor çook nadirde olsa olabiliyor bazen dedi..adet günleri değişebilir adet günü bile hamile kalınabiliyor çook nadir dedi...bu ihtimal üzerine oynuyoruz artık canım(((((((((((((((((( çok çok az bir ihtimal...ama varsada gelişmez gelişme ihtimalide çok çok az.....nebileyim genelde binde bir şeyler beni bulur inşallah bu bindebir olan şey busefer güzel olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?