Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer canım kendini çok üzme hakkında hayırlısı olsun gerçekten kötü bir durum seni anlıyorum ama güçlü olman lazım ben eminim hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız ve bu yaşadıklarımızı hiç yaşamamış gibi unutup gideceğiz inşallah canım kaendine dikkat et sabırlı olmaya çalış.

kızlar merhaba nasılsınız? benim bir sorunum var.iki gün önce duştan çıktığımda fark ettim sağ göğsümden süt geliyor..çok değil ama azar azar damlıyordu.şuan ise sıkarsam geliyor.ama ben ilk bebeğimi emzirmeyi bırakalı tam 3,5 yıl oluyor.neden hala geliyor bir fikri olan var mı?

BENİM ARKADAŞIMINDA GELİYORDSU CANIM ÇOCUĞU 2 YAŞINDA BIRAKTI MEMEYİ VE ÇOCUK ŞUAN 5 YAŞINDA HALEN SIKINCA AZAR AZAR GELİYOR CANIM BANA KALIRSA NORMAL BİR ŞEY AMA SEN GENE BİR DOKOTRA SOR CANIM :1closedeyes:

BENİM ARKADAŞIMINDA GELİYORDSU CANIM ÇOCUĞU 2 YAŞINDA BIRAKTI MEMEYİ VE ÇOCUK ŞUAN 5 YAŞINDA HALEN SIKINCA AZAR AZAR GELİYOR CANIM BANA KALIRSA NORMAL BİR ŞEY AMA SEN GENE BİR DOKOTRA SOR CANIM :1closedeyes:

cnm çok sağol içim rahatladı.birden fark edince endişelendim..derin bir nefes aldım Allah razı olsun cnm :1hug:

Slm kızlar yenı Üyeyım...4 yıllık evlıyım...bebek dÜŞÜnÜyoruz. Ama polıkıst var..ve adet olamıyorum.. Çok kıloluyum..kılo vermeye ÇalıŞıyorum..ÇÜnkÜ bÖyle kılolu hamıle kalırsam Çok kÖtÜ olurum sanırım..Şımdılık adet olmak ıÇın cıvanperÇemıne baŞladım..aktardan aldım. Önerdı 15 gÜnde tesırı olurmu ben baŞlayalı 10 gÜn oldu. ınŞallah ıı gelır..

Bence o sÜt gelmesı bılgım kadarı ıle hormonların bazen Çok ÇalıŞmasından dolayı olabılır...

Aramısz hoŞgeldın neslıhan cvan perÇemı ıyımıŞ kadınlar ıÇın. Zayıflsmak ıÇınde 5ı bıyerdeyı kullan ben8 kılo verdım onunla 4 ayda

prolakti hormonun yükseliştir dr git teset yaptırırı sana
Aa kİmsecİkler kalmamıŞ

ben varım

slm neslihan hos geldin / polikist nasil bir kist anlatabilirmisin
ben de de kist var evlendikten sonra adetim uc ayda bir geliyo yani sekiz aydir 3 kere adet gordum bana doktor hap onermedi bebek dusunuyosan kullanma dedi.ben dusunuyom ama adetim gelmiyo problem oluyo sanirim/ bi bilgin var mi

slm kızlar moralim çok bozuk doktor farlutal kullan dedi ama ben beklemek istiyorum ne yapıcam ya bilmiyorum çok kötüyüm yaaa

ozbek83 cnm inan artık doktora gitmek istemiyorum...kalp hastası olduğum için çocukluğumdan beri hep doktora gidiyorum...bakalım biraz daha sürerse giderim

Cnm benım vardır bı bıldıĞı drun sen kullan bakalım bı

dr sÖyledınmı beklemek ıstemıyorz dıye

Cnm benİm vardır bİ bİldİĞİ drun sen kullan bakalım bİ

dr sÖyledİnmİ beklemek İstemİyorz dİye

ya dedim belki hastalanmama yakın olabilmişmidir gebelik dedim olsa çıkar dedi ne yapıcam bilmiyorum eşime söyledim onunda morali bozuldu kendimi suçlu hissediyorum baksana ona bie bebek bile veremiyorum hep sorun hep sorun sıkıldım artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…