- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
çok teşekkür ederim.
Poliks yumurtalık içindeki küçük küçük kistlerden oluşan ve adet düzensizliğine tüğlenmesine ve hormonların normalden değişik çalışmasına neden olurmuş.. Ben 5 yıldır çekiyorum. özellikle son 2 yıldır hiç hastalanmıyorum diyebilirim..artık ilaçarda fayda vermiyor. Farlutel kullandım. Duphaston kullandım.. Fayda etmedi artık. Bende aktara gittim civanperçemi+aynısafa+ısırganotunu karıştırıp bir çay içiyorum günde 2 veya 3 defa. Ayrıca hayıtda verdi ama ben ona başlamadım..çünkü adet düzensizliğinden 22 kg. Aldım ve vermeye çalışıyorum. Sadece 4kg. Verebildim..çünkü polikisti olanların kilo vermesi çok zormuş...
canı bei hailelik düşünüorsan süt gelmesi prolaktiden kaynaklaıyor yani sei gebe kalmaı koruyorozbek83 cnm inan artık doktora gitmek istemiyorum...kalp hastası olduğum için çocukluğumdan beri hep doktora gidiyorum...bakalım biraz daha sürerse giderim
Slm kızlar yenİ Üyeyİm...4 yıllık evlİyİm...bebek dÜŞÜnÜyoruz. Ama polİkİst var..ve adet olamıyorum.. Çok kİloluyum..kİlo vermeye ÇalıŞıyorum..ÇÜnkÜ bÖyle kİlolu hamİle kalırsam Çok kÖtÜ olurum sanırım..Şİmdİlİk adet olmak İÇİn cİvanperÇemİne baŞladım..aktardan aldım. Önerdİ 15 gÜnde tesİrİ olurmu ben baŞlayalı 10 gÜn oldu. İnŞallah İİ gelİr..
canım çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsın adet olmayıncada daha kötü oluyor insanÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
POLİKS YUMURTALIK İÇİNDEKİ KÜÇÜK KÜÇÜK KİSTLERDEN OLUŞAN VE ADET DÜZENSİZLİĞİNE TÜĞLENMESİNE VE HORMONLARIN NORMALDEN DEĞİŞİK ÇALIŞMAsına NEDEN OLURMUŞ.. BEN 5 YILDIR ÇEKİYORUM. ÖZELLİKLE SON 2 YILDIR HİÇ HASTALANMIYORUM DİYEBİLİRİM..ARTIK İLAÇARDA FAYDA VERMİYOR. FARLUTEL KULLANDIM. DUPHASTON KULLANDIM.. FAYDA ETMEDİ ARTIK. BENDE AKTARA GİTTİM CİVANPERÇEMİ+AYNISAFA+ISIRGANOTUNU KARIŞTIRIP BİR ÇAY İÇİYORUM GÜNDE 2 VEYA 3 DEFA. AYRICA HAYITDA VERDİ AMA BEN ONA BAŞLAMADIM..ÇÜNKÜ ADET DÜZENSİZLİĞİNDEN 22 KG. ALDIM VE VERMEYE ÇALIŞIYORUM. SADECE 4KG. VEREBİLDİM..ÇÜNKÜ POLİKİSTİ OLANLARIN KİLO VERMESİ ÇOK ZORMUŞ...
ozbek83 cnm inan artık doktora gitmek istemiyorum...kalp hastası olduğum için çocukluğumdan beri hep doktora gidiyorum...bakalım biraz daha sürerse giderim
ya dedim belki hastalanmama yakın olabilmişmidir gebelik dedim olsa çıkar dedi ne yapıcam bilmiyorum eşime söyledim onunda morali bozuldu kendimi suçlu hissediyorum baksana ona bie bebek bile veremiyorum hep sorun hep sorun sıkıldım artık yeter
sevgi hoş geldin canım sen nasıl ve nekadar zamanda hamiş kaldın sırrını bizimle paylaşırmısın :CüvCüv:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?