Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.
POLıKS YUMURTALIK ıÇıNDEKı KÜÇÜK KÜÇÜK KıSTLERDEN OLUŞAN VE ADET DÜZENSıZLıĞıNE TÜĞLENMESıNE VE HORMONLARIN NORMALDEN DEĞıŞıK ÇALIŞMAsına NEDEN OLURMUŞ.. BEN 5 YILDIR ÇEKıYORUM. ÖZELLıKLE SON 2 YILDIR HıÇ HASTALANMIYORUM DıYEBıLıRıM..ARTIK ıLAÇARDA FAYDA VERMıYOR. FARLUTEL KULLANDIM. DUPHASTON KULLANDIM.. FAYDA ETMEDı ARTIK. BENDE AKTARA GıTTıM CıVANPERÇEMı+AYNISAFA+ISIRGANOTUNU KARIŞTIRIP BıR ÇAY ıÇıYORUM GÜNDE 2 VEYA 3 DEFA. AYRICA HAYITDA VERDı AMA BEN ONA BAŞLAMADIM..ÇÜNKÜ ADET DÜZENSıZLıĞıNDEN 22 KG. ALDIM VE VERMEYE ÇALIŞIYORUM. SADECE 4KG. VEREBıLDıM..ÇÜNKÜ POLıKıSTı OLANLARIN KıLO VERMESı ÇOK ZORMUŞ...

canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını verir inşallah

Dr. Ayrıca adet olman gerekmıyor demıŞtı bana hamıle kalman ıÇın sadece yumurtalıkların dÜzgÜn Çatlasa yeter demıŞtı. Ama ben araŞtırdım. Kılolu hamıle kalırsam Şeker veya dÜŞÜk ıhtımalı Çok yÜksek polıkıst over le hamıle kalınca. Bende 10 gÜn Önce ıŞte aktardan Çay aldım onu ıÇıuyorum 15 gÜn ıÇınde faydasını gÖrÜrsÜn demıŞtı daha 10 gÜn oldu. Haftaya bellı eder heralde etkısını..ınŞ. Çok zor kızlar ıŞımız Ço.kk zor....herŞeyde sınırlenıyorum aĞlıyorum..sınıroluyorum... Adet olmayı Özledım....

ozbek83 cnm inan artık doktora gitmek istemiyorum...kalp hastası olduğum için çocukluğumdan beri hep doktora gidiyorum...bakalım biraz daha sürerse giderim
canı bei hailelik düşünüorsan süt gelmesi prolaktiden kaynaklaıyor yani sei gebe kalmaı koruyor

caım bein bende 5 senelik evliyim bende pcos hastasıyım cok doktor gezdim hiç bir ilaç vermediler seni cocuğun olur dediler ben bütün tesetlerimi yaptırdım bu ay klomen kullandım ilk kotrolüm persembe sen bir iferlite bölümüe gözük ben şimdi kadı doğumcuya degil inferlite bölümüe gidiyorum hayırlısı bakalım

merci canim allah acil sifalar versin canim.ben 3 haftadir adet gormuyom ben normalde 52_53 kiloyum cikarsam en fazla 54 oluyordum ama adetim gelmedigi zaman icersinde iki uc kilo aldim55_56 yim simdi saglikli kilo almak baska boyle adetten duzensizligi cook zor yaa sosyal hayatin ozel hayatin alt ust oluyo.
:çok üzgünüm:KADIN OLMAK NE ZOR YAAAAA:jeyyar:

TeŞekkÜr ederım. K.a.y.r.a. Amın rabbım hepımıze acıl Şıfalar versın ınŞ...ama artık hayattan zevk alamıyorum..hıÇ bıŞı yapmak ıÇımden gelmıyo...

kayra yapma böyle düşünme lütfen bak dün sumoşa nasıl moral veriyoduk unuttunmu hepimiz aynı durumdayız lütfen ama lütfen ümitsiz olma

canım çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsın adet olmayıncada daha kötü oluyor insan

sevgi hoş geldin canım sen nasıl ve nekadar zamanda hamiş kaldın sırrını bizimle paylaşırmısın :CüvCüv:yerimseniben

kıssss ne diyon sen deli misin böle konuşma rabbimin gücüne gider senin elindemi hamile kalabilmek rabbim nasip edecek olursa hiç bi engeli dinlemez yapma böle canım inan hepimiz aynı yollardan gectik bizimde 1 sene olmadı ve sonunda öğrendik eşimin spermlerinde sorun var hiç isyan etmedin rabbimden gelene razıyım dedim ve sonund aşılama yapıldı ve hamile kaldım kısmet meselesi hiç takma kafana dua et bol bol kendini üzme canım allahım hayırlısından sanada verir inş.hem ne kadar oldu isteyeli 15_20 yıl bekleyenler var hadi toparla kendini canım

Yenı gelen arkadaslar hos geldınız;ben bır uzun suredır nete gıremedım:allah herkesın duasını hayırlısıyla kabul eder ınsallah

sevgi aşılama ilkindemituttu canım nekadarlık hamişsinn

ksusrabakma çok soruyoruma ama sizler bizim umudumzusunuz

hırsımdan ağlıyorum ya bide eşim bazen anlayışsızmı oluyo banamı öyle gbeliyo bilmem ama bi hamile kalamadın diyo o laflar aklıma geliyor ya evlendiğimden beri hep sorun evlendim ilişki olmadı perde varmış zarda onu aldılar 1 ay sonra oldu şimdi ise böyle kaldıramııyorum ya tabi rabbim hayırlısını versin ama ne bileyim ya uffffffffff

sevgi hoş geldin canım sen nasıl ve nekadar zamanda hamiş kaldın sırrını bizimle paylaşırmısın :CüvCüv:yerimseniben

saol hoşbulduk benim 1.5 senenin sonunda oldu ilk aşılamayla hamile kaldım şükür eşimin spermlerinde sorun vardıda şükürler olsun sen nezamandır istiyon allahım sen gibi tüm isteyenlere hayırlı evlat versin aminnnnnnnn................

ya kızlar çok sık çıkıyorum idrara ama bişi yok yapıncada çok koyu üşüttümü acaba:uhm::bbo:

Sevgıcıkk Çok sevındım...ınŞallah rabbım bÜtÜn bebek ısteyenlere bebek versın... Kayra cıĞım sende ÜzÜlme Çok rabbım ne zmn nasıp ederse bızım Şer dıye bıldıklerımız hayır hayır bıldıkleımız Şer olabılır.. Ben kendımı bÖyle ıkna edıyorum...Çok ŞÜkÜr eŞım ve ben dıĞer tÜrlÜ saĞlıklıyız...dıyorum.. Ne dıyım..

cbn bende 2 yıldır istiyorum bizde ütün aşamalardan geçtik hiç bi sorun yok adet olunca çatlatma denicez olmazsa aşılama olcak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…