Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saol cnm allahım sanada nasip etsin inşşş

toprağım bende elazığlıyım sen neresindensin

kayraaa benim eşimde dalga geçiyo dün dedimya bide ege şivesiyle lan garı 9 garının yediğini yiyiyon 1 garının çıkardığının çıkarameyon diyo ama oda bende biliyorumki allahım izin vermedikçe olmuyo ve inan hiç kafama takmıyorum sende öyle yap canım

Bızde bır kere Çatlatma ıĞnesı oldum. Ama tutmadı..ya gerÇı orada ben suÇluyum.. ılıŞkıye gırme gÜnÜnÜ 2 gÜn atlamak zorunda kalmıŞtım...kısmet dıyorum... Ama benım Şu an en bÜyÜk problemım adet gÖrememem ve kılolu olmam..ıkıs ınormal olsa hıÇ dÜŞÜnmeden tedavımı olurum...

cnm bide dün benden pembe bi leke gedi aslında adet döneminde değilim ama adet oldum sandım bişeyde yok daha 1 hafta var adet tarihime bakalım artık

nelihan bence kilo okadarda önemli değil benim ne tanıdıklarım var beni 10 katlıcaklar ama bebekleri var allah bağışlasın

Dr.da Öyle dedı kılolu deĞılsın Çok kemıklerın ırı bellı dedı..gerÇekten Öyle ben mesela 84 kg. Şuanda ama 71 kg. Olan bırının kıyafetlerını gıyeblıyorum..ama ıŞte ben 70 olmak ıstıyorum.Çok sınırlıyımm..Şu boĞazamıda tutamıyorum...nefret edıyorum kendımden...

hayır canım ilaç kullanmıyroum çatlayma iğnesi yapılacak herhangi bir sorunumuz yok şükür allahın iznini bekliyoruz

özgürcüm hoşgeldin canım nasılsın

kızlar bı sey soracam hihoyyyt adet duzensızlıgı hamıle kalmayı engeller mıcadıarzu

dr. Bana engellemez demişti .önemli olan yumurtlama döneminin düzenli olması demişti..asma yinede dr .kontrolu altında hamile kalmak en iyisi cnmcığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…