Sevgİcİkk Çok sevİndİm...İnŞallah rabbİm bÜtÜn bebek İsteyenlere bebek versİn... Kayra cıĞım sende ÜzÜlme Çok rabbİm ne zmn nasİp ederse bİzİm Şer dİye bİldİklerİmİz hayır hayır bİldİkleİmİz Şer olabİlİr.. Ben kendİmİ bÖyle İkna edİyorum...Çok ŞÜkÜr eŞİm ve ben dİĞer tÜrlÜ saĞlıklıyız...dİyorum.. Ne dİyİm..
saol hoşbulduk benim 1.5 senenin sonunda oldu ilk aşılamayla hamile kaldım şükür eşimin spermlerinde sorun vardıda şükürler olsun sen nezamandır istiyon allahım sen gibi tüm isteyenlere hayırlı evlat versin aminnnnnnnn................
cbn bende 2 yıldır istiyorum bizde ütün aşamalardan geçtik hiç bi sorun yok adet olunca çatlatma denicez olmazsa aşılama olcak nasipse
ya kızlar çok sık çıkıyorum idrara ama bişi yok yapıncada çok koyu üşüttümü acaba:uhm::bbo:
cnm bide dün benden pembe bi leke gedi aslında adet döneminde değilim ama adet oldum sandım bişeyde yok daha 1 hafta var adet tarihime bakalım artık
cnm bide dün benden pembe bi leke gedi aslında adet döneminde değilim ama adet oldum sandım bişeyde yok daha 1 hafta var adet tarihime bakalım artık
kızlar bı sey soracam hihoyyyt adet duzensızlıgı hamıle kalmayı engeller mıcadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?