Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende 84 kiloyum canım boyumda 1,65 malesef ama benim yapım bu eşim bana senin yediğini ben yesem açlıktan ölürüm diyo yapcak bişey yok cnm

Bende 62 kg. ıle evlendım..4 yılda bu kg. Geldım..ama 4 yıldır sÜreklı rejımdeyım.. Benım problemım akŞamları ne bulursam yıyorum stresten...Şımdı 84 kg. Gelıyorum boyumda 171 ..dr. Bence bekleme dıyor. Ben beklım dıyorum hersene 1 sene daha geÇıyor veben hersene 5-6 kg. Eklıyorum bedenıme..hıÇ veremıyorum versemde gerı alıyorum adet olamadıĞım ıÇın...offffffffffffffffffffffff

ıŞte burdanda hayıt Çayını duyunca aktara gıttım. Hayıt hamıle kalmak ıÇın Ökse otu ıle karıŞtırıp verdı. Bırde adet olabılmem ıÇın cıvanperÇemı+aynısafa ve ısırganotunu karıŞtırıp verdı. Etkısını 15-20 gÜnde gÖsterır dedı.. BaŞlayalı 1 hafta oldu ..ınŞ. Adet olabılırım.. 2 senedır nerde ıse adet olamıyorum.. Hep adet olmak ıÇın ılaÇ kullandım ama 1 gÜn bıle sÜrmedı..hatta gelmıyor 2 -3 damla gelırse oda wc de gelıyo...

Ahh onuda denedım... bende bıtıyor..ama beynımde Çok ıradesızım...ve Çok sabısızım...her sabah kalkıp bugÜn baŞladım dıyete dıyorum..akŞam bozuyorum...bırde ıŞım sÜreklı oturarak. GeÇen sene 9 kg. Verdım kıŞın bu sene gerı aldım.. Şımdı yıne 4 kg. Verdım..ama stresten yemesem spor apsam verırırm dıyorum..verıcem dıye kafama koyuyorum..1 hafta dıyette kalıyorum..sonra adet olamayınca her ay Üst Üste stresten yıyorum....

Kızlar ben Çıkıyorum.... Ve Şımdıden sÖz verıyorum dıyete baŞlıyorumm..sızede hergÜn yazıcam... Yemedım..devam dıye...benı destekeyın olur mu?

Buna ıhtıyacım var...adet olabılmek ıÇın........bebek ıÇın.......

Hepınızıe hayırlı akŞamlar rabbım gÖnlÜnÜze gÖre versın...

benimde adetim dün bitti ayın 5 inde doktora gidicem bakalım ne diyecek hem kontrolden geçicem hemde gerekli testleri yapıcam

ÖZGÜRÜM HAYILSISI OLSUN CANIM ıNŞALLAH HAYIRLI HABERLERıN GELıR BıZLERE

AMA DRa gitmek için adetin 2. yada 3. günü olması gerekmiyomu bütün dr lar ozman alıyo talilleri rahim filmini bile en geç 5. günü çekiyolar

ekince, ESCALES+, mercanayse+, neslihan165, ozgurum, serra84+ nepcem ben kullansammı ilacı adet olmak için yohsa beklimmi

amanda aman kız cici gelinim diyipte 3. günün sonunda kaynanaı kovalama klava: :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…