Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ozgur kıs 3 gun kayınvalden kalıyomus yat kalk dua et ıyı davran haaaa benımkılerle 9 aydır bırlıkteyım 3 kısıyle evlenmısım meger

ben bu gittiğimde rutin kontrolden ve normal tahlillerimi yaptırıcam kilo problemim olduğu için adetliyken daha sonra gidicem detaylı bir muayene olayımda patates gibiyim çünkü astımımda var,migrenimde offfffffffff........

ya hergün bişey çıkıyo ben şöyle evimde rahat rahat oturamıyorum ha bi asker bi düğün bi yemek bi gezmek bi misafir bi annemler bi kayınvaldemler offffffff kaççam buralardan

aynı valla benimkide öyle hep yemek yollar bana 20 dakkalık mesafede bi köyde oturuyo çok güzel yemekler yapıyo bide oğlundan çok bana düşkün valla kaydirigubbakcemile5

ozgur kıs 3 gun kayınvalden kalıyomus yat kalk dua et ıyı davran haaaa benımkılerle 9 aydır bırlıkteyım 3 kısıyle evlenmısım meger

hehe sendemi beraber oturuyosun onlarla merak etme bende öyleyim sanki bende 3 kişiyle evlenmiş gibiyim sıkılıyprum artık bi rahat günümüz yok

hehe sendemi beraber oturuyosun onlarla merak etme bende öyleyim sanki bende 3 kişiyle evlenmiş gibiyim sıkılıyprum artık bi rahat günümüz yok

oyle canim yaa ben bazen diyorum benim adetim sekis aydir cok gec geliyo doktorlar hep stres dediler benim stresim uc kisiyle evlenmem/ benim bahanem onlar.diyom hangi cagda yasiyos diye.ama tabi ki icimden

allahim herkese saglikli sabirlar versin kayinvalidem iyidir ama dunyanin iyisi olsa dahi OLMUYOO OLMUYO KIZLAR; sabir SABIR SABIRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…