Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

21 yasindayim 6 aylik evliyim 1 ay biti bebek yapmaya ugrasiyorum insallah obur adetimde olur olmasa doktor amcaya gidicez ne dicek bakalim

genc yasta anne olursun ınsallah ben bıraz kacırdım genc yasta ane olmayı ama ınsallah bende daha fazla beklemem.ben 27 yasındayım.3 yıllık evlıyım

da sende genc sin cnm insallah olur 120 den fazla arkadasimiz var bebek isteyen umutla doluyuz hepimiz iste

cidiyim cnm vala unutum 10 tane tek otuyoduk 10 sirami yuvarlak olsun diye yapamadim

aman ne bileyim. gecenin bu vakti şaşırdım. eşinin işte olduğunu da bilmeyince şaka yapıyorsun sandım. güzelim örgü örmeyi biliyorum ama hiç patik yapmadım. neyse sen hamiş olursan öğrenirim. yapar yollarım sana. yelek yapıyorum ben de.

sumos cnm iyim iste patik yapmaya calisiyorum sen nasilsin gunduz pek giremedim uyuyorum pasamla 2 ye kadar ogle sonra is yemek ise gonder aksam oluyo

anladım canım bende uyuyamıyorum.bu arada bıde kızlar kac yasındasınız ve ne kadar yıllık evlısınız ben daha kımseyı tanımıyorumda

ben 25 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim. bu 2. ayımız bizimde. bakalım hayırlısı. işten de ayrılınca bebişe karar verdik. bi yandan iş arıyorum bi yandan bebiş için çalışıyorum. delikafadulden

insallahhhhhh cabuk gelirler bebisler ya uf ne kotu mus beklemek ya milet istemiyerek yapiyo ilk cinselikte ha :çok üzgünüm:

ben 1 yıldır beklıyorum .bazen oyle umutsuzluga kapılıyorumkı olmıcak dıye.ve yasımın gecmesını ıstemıyorum daha fazla genc anne olmak ıstıyorum:Saruboceq:

yazik biz neler yemiyoruz neler icmiyoruz olsun diye esim artik pekmez gormek istemicek ha bire bisiler veriyom ona incir tarcin su bu ha bire yiyom hep olsun diye

ben 1 yıldır beklıyorum .bazen oyle umutsuzluga kapılıyorumkı olmıcak dıye.ve yasımın gecmesını ıstemıyorum daha fazla genc anne olmak ıstıyorum:Saruboceq:

aslında tüm engel stres. keşke elimizde olsa da takmasak. oldu mu, olacak mı, bu ay geliyor mu diye sorgulamak ne garip, bir de psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşamak var. düşünmemek lazımmış ama gel de düşünme.

en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz inşallah

evet bende neler yaptım bende olmadıgı ıcın kac gece kac gun agladım ama kımı bılemez kımı bulamaz derlerya aynı ıste

evet stres yapmasak ıyı ama elımızde olmıyokı.bazen kendımı rahatlatsamda bıan gelıyo kımse ılac olmuyo yarama

evet bende neler yaptım bende olmadıgı ıcın kac gece kac gun agladım ama kımı bılemez kımı bulamaz derlerya aynı ıste

bende öyleyim canım sabahtan beri ağlıyorum neden olmuyo diyede düşünüyorum hep bizden sonra evlenenler hepsi hamile bir ay sonra doğuracaklar herkes artık kısır gözüyle bakıyo bana neden yok neden diye hep soruyolar onun için kaç aydır memlekete bile gitmiyorum sırf bu sorular yüzünden bıktım artık olsa zaten haberleri olacak neden soruyolar anlamıyorum bende 22yaşındayım ağustosta 2yıl olacak evlendikten 4ay sonra istedik hala bekliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…