21 yasindayim 6 aylik evliyim 1 ay biti bebek yapmaya ugrasiyorum insallah obur adetimde olur olmasa doktor amcaya gidicez ne dicek bakalim
sumoss cnm
cidiyim cnm vala unutum 10 tane tek otuyoduk 10 sirami yuvarlak olsun diye yapamadim
anladım canım bende uyuyamıyorum.bu arada bıde kızlar kac yasındasınız ve ne kadar yıllık evlısınız ben daha kımseyı tanımıyorumda
insallahhhhhh cabuk gelirler bebisler ya uf ne kotu mus beklemek ya milet istemiyerek yapiyo ilk cinselikte ha :çok üzgünüm:
ben 25 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim. bu 2. ayımız bizimde. bakalım hayırlısı. işten de ayrılınca bebişe karar verdik. bi yandan iş arıyorum bi yandan bebiş için çalışıyorum. delikafadulden
insallahhhhhh cabuk gelirler bebisler ya uf ne kotu mus beklemek ya milet istemiyerek yapiyo ilk cinselikte ha :çok üzgünüm:
sumos cnm iyim iste patik yapmaya calisiyorum sen nasilsin gunduz pek giremedim uyuyorum pasamla 2 ye kadar ogle sonra is yemek ise gonder aksam oluyo
ben 1 yıldır beklıyorum .bazen oyle umutsuzluga kapılıyorumkı olmıcak dıye.ve yasımın gecmesını ıstemıyorum daha fazla genc anne olmak ıstıyorum:Saruboceq:
aslında tüm engel stres. keşke elimizde olsa da takmasak. oldu mu, olacak mı, bu ay geliyor mu diye sorgulamak ne garip, bir de psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşamak var. düşünmemek lazımmış ama gel de düşünme.
en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz inşallah
ben kötüyüm canım oralim çok bozuk hastalandım malesef bugün tutmadı yani bu aydasenağlama
evet bende neler yaptım bende olmadıgı ıcın kac gece kac gun agladım ama kımı bılemez kımı bulamaz derlerya aynı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?