Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok haklısın ama 1. oluncaya kadar etraf sana ısır gözüyle bakıyo

bu ınsanların lafları benı cok etkılemıyo neden bılmıyorum.ama ben kendım uzuluyorum bu duruma.ve allahım bırının canınımı acıttımda bunları yasatıyosun dıyorum.kendımı sorgulamaya baslıyorum.

senın ıyıce aklını karıstırmıslar bende bılmıyorum fazla bu konuları bızde yenı gırmeye basladık dr a

etraf bilmiyor ki insanin cektigi acilari

ben kendı aıleme bıle sıkıntımı anlatamıyorum.ne var daha 1 yıl oldu dıyolar ama o 1 yıl nasıl yasanır bılmıyorlar.tabı herkesın ıstedıgı zaman cocugu oldugu ıcın olu acelen ne dıyorlar ama yas oldu 27

nasıl başarıyosun canım beni en çok etraf etkilyo eşimde kızıyo onlar içinmi çocuk yapacaz diyo çok haklı ama elimde olmuyoki

aynen benim ailemde dediğin gibi diyo bana diyolarki daha yaşın kaç başın kaç ne şaşmışın doktor doktor geziyon ve ne rahim filminden nede çatlatma iğnesinden haberleri yok

dr gideceğim ama gene ne saçmalıklar çıkacak karşıma çok merak ediyorum ben ne yapacağımı bilmiyorum ben önceden her gün giriyodum kadınlar kulübüne şimdi arada giriyorum buraya girmekte kafaya çok taktırıyo

ya doktorlar da bilmiyo yaptiklarini artik kime guvenicez biz insanin kafasi karisiyo tabi cnm sikmayin caninizi yaz geldi bakarsiniz gelis bebisler

nasıl başarıyosun canım beni en çok etraf etkilyo eşimde kızıyo onlar içinmi çocuk yapacaz diyo çok haklı ama elimde olmuyoki

ya bılmıyorum nasıl basardıgımı ama ben hayatım boyunca hıckımsenın soyledıklerıne kulak asmadım hep kendı ısteklerımı on planda tuttum.hersey benım ıstegıme gore oldu.bılmıyorum yapı meselesı de olabılır ama unutma senın ne ıstedıgın daha onemlı esınınde dedıgı gıbı sadece kendın ıcın ıstemelısın

evet bende öyle düşünüyorum ama artık bağımlısı oluncada vazgeçemiyosun konuşak derdini anatacak seni anlayacak bi tek burada arkadaşların oluyo başka kimse anlamıyoki bide sadece iyi bi doktor bul ve asla onu değiştirme çünkü seni tanayacak o bilecek başkasına gidince yine başa dönmüş oluyosun

ya doktorlar da bilmiyo yaptiklarini artik kime guvenicez biz insanin kafasi karisiyo tabi cnm sikmayin caninizi yaz geldi bakarsiniz gelis bebisler

bilmiyorum melek ne zman gelecek daha çokmu beklyecem bilemiyorum sabır diye bir şey kalmadı bütün piskolojim mahvoldu zaten bi piskolağa gidecem çok mutsuz ve umutsuzum

aynen benim ailemde dediğin gibi diyo bana diyolarki daha yaşın kaç başın kaç ne şaşmışın doktor doktor geziyon ve ne rahim filminden nede çatlatma iğnesinden haberleri yok

aslında aılene soylesen destek olmazlarmı.benım saolsun ablam cok destek.hep yanımda ve benım kadar ıstıyo.bu sekılde kendını daha yalnız hıssetmıyomusun

vala hepimizin dileyi bebis her gece dua ediyorum hem kendime hemde ben gibi bekleyen olsun tum forumdaki arkadaslara bebis ver nasip eyle diye hep dua ediyorum

bilmiyorum melek ne zman gelecek daha çokmu beklyecem bilemiyorum sabır diye bir şey kalmadı bütün piskolojim mahvoldu zaten bi piskolağa gidecem çok mutsuz ve umutsuzum

bırara bende senın gıbıydım ama allaha sukur sımdı ıyıyım.psıkologa gıdecektım bende ama gectı.dr a yenı basladıgımız ıcın sanırım umudum arttı.ınsallah umutlarım bosa cıkmaz.o zman yıne dengem bozulabılır ama hıcbızaman allaha ınancımızı yıtırmemelıyız.veren ve bızede bıgun vercek olan yıne o.ınancını yıtırme sakın

vala hepimizin dileyi bebis her gece dua ediyorum hem kendime hemde ben gibi bekleyen olsun tum forumdaki arkadaslara bebis ver nasip eyle diye hep dua ediyorum

canım bende her gece her gun dua edıyorum.ısteyen herkese dıye ama ben ınanıyorum cok yaklastıgıma.bazen gelecek olan bebegımle konusuyorum.ona onunla ılgılı gelecek planlarımı anlatıyorum ve gercekten cok ınanıyorum buna.

ben artık doktora gitmeyi düşünmüyorum yani bırakmak istiyorum git gel git gel her ay bıktım yoruldum her ay umutla gidiyorum bu ay olacak diyorum ama olmuyo her seferinde darmadağın oluyorum

alah razı olsun canım iknizede bende çok ama çok dua ediyorum herkes için

ben artık doktora gitmeyi düşünmüyorum yani bırakmak istiyorum git gel git gel her ay bıktım yoruldum her ay umutla gidiyorum bu ay olacak diyorum ama olmuyo her seferinde darmadağın oluyorum

devamlı gıttıgın bı dr varmı.yoksa hastanede kım olursa onamı gırıyosun.

streste çok etkiliyo biliyorsunuz demi bana dr kendini çok kasma dedi nasipse olur aklından çıkar dedi yoksa o psikoloji ile ister isteemez stres yapıp buda olumsuz yönde etkiliyomuş

bende gece yatinca karnimda bebek varmis gibi onunla konusuyorum dusunduklerimi londradan nasil ayakabilar nasil ciciler aldim bebisime hep onlari giydirme hayalini durdumu onunla konusuyorum insallah gelicekler en yakin zamanda ah bi gelse dunya benim olcak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…