çok haklısın ama 1. oluncaya kadar etraf sana ısır gözüyle bakıyo
ben 22 ye girdim önce iltihap var dendi ilaç kullandım sonta yara dediler başka dr gittim yara yok dedi kist var dedi hasralandıktan sonra gittim il dışındaydım başka dr oda kist yok gene iltihap var dedi ben şimdi hangisine güveneyim????
etraf bilmiyor ki insanin cektigi acilari
bu ınsanların lafları benı cok etkılemıyo neden bılmıyorum.ama ben kendım uzuluyorum bu duruma.ve allahım bırının canınımı acıttımda bunları yasatıyosun dıyorum.kendımı sorgulamaya baslıyorum.
ben kendı aıleme bıle sıkıntımı anlatamıyorum.ne var daha 1 yıl oldu dıyolar ama o 1 yıl nasıl yasanır bılmıyorlar.tabı herkesın ıstedıgı zaman cocugu oldugu ıcın olu acelen ne dıyorlar ama yas oldu 27
nasıl başarıyosun canım beni en çok etraf etkilyo eşimde kızıyo onlar içinmi çocuk yapacaz diyo çok haklı ama elimde olmuyoki
dr gideceğim ama gene ne saçmalıklar çıkacak karşıma çok merak ediyorum ben ne yapacağımı bilmiyorum ben önceden her gün giriyodum kadınlar kulübüne şimdi arada giriyorum buraya girmekte kafaya çok taktırıyo
ya doktorlar da bilmiyo yaptiklarini artik kime guvenicez biz insanin kafasi karisiyo tabi cnm sikmayin caninizi yaz geldi bakarsiniz gelis bebisler
aynen benim ailemde dediğin gibi diyo bana diyolarki daha yaşın kaç başın kaç ne şaşmışın doktor doktor geziyon ve ne rahim filminden nede çatlatma iğnesinden haberleri yok
bilmiyorum melek ne zman gelecek daha çokmu beklyecem bilemiyorum sabır diye bir şey kalmadı bütün piskolojim mahvoldu zaten bi piskolağa gidecem çok mutsuz ve umutsuzum
vala hepimizin dileyi bebis her gece dua ediyorum hem kendime hemde ben gibi bekleyen olsun tum forumdaki arkadaslara bebis ver nasip eyle diye hep dua ediyorum
bırara bende senın gıbıydım ama allaha sukur sımdı ıyıyım.psıkologa gıdecektım bende ama gectı.dr a yenı basladıgımız ıcın sanırım umudum arttı.ınsallah umutlarım bosa cıkmaz.o zman yıne dengem bozulabılır ama hıcbızaman allaha ınancımızı yıtırmemelıyız.veren ve bızede bıgun vercek olan yıne o.ınancını yıtırme sakın
canım bende her gece her gun dua edıyorum.ısteyen herkese dıye ama ben ınanıyorum cok yaklastıgıma.bazen gelecek olan bebegımle konusuyorum.ona onunla ılgılı gelecek planlarımı anlatıyorum ve gercekten cok ınanıyorum buna.
ben artık doktora gitmeyi düşünmüyorum yani bırakmak istiyorum git gel git gel her ay bıktım yoruldum her ay umutla gidiyorum bu ay olacak diyorum ama olmuyo her seferinde darmadağın oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?