canım sen ne kadar zamandır ıstıyosun bebek
sikma canini cnm olcak elbet oda
bende öyleyim canım sabahtan beri ağlıyorum neden olmuyo diyede düşünüyorum hep bizden sonra evlenenler hepsi hamile bir ay sonra doğuracaklar herkes artık kısır gözüyle bakıyo bana neden yok neden diye hep soruyolar onun için kaç aydır memlekete bile gitmiyorum sırf bu sorular yüzünden bıktım artık olsa zaten haberleri olacak neden soruyolar anlamıyorum bende 22yaşındayım ağustosta 2yıl olacak evlendikten 4ay sonra istedik hala bekliyorum işte
bılıyorum bnede cok buyuk deılım ama sız cok gencsınız arkadaslar.ben ınanıyorum hepımızın yakın zamanda olcak ama sız benden cok daha genc anne olcaksınız ne guzel.ben 27 yasındayım.30 olmadan bebegım olsun ıstıyorum artık
canım 2yıl olacak ağustosta 4.aydan sonra başladık istemeye bu ayda çatlatma iğnesi vurulmuştum tutmadı amasenağlama
ah cnm ya ah allahim duy bizi ya ver bizede birar tane evlat allahim ne olur ya senağlama
canım bi peroblemin varmı doktora gittinizmi
sıkma canını. geç olsun güç olmasın derler. en kısa zamanda tutar inşallah. herşeyin hayırlısı. bebişini kucağına aldığında bu günlere gülüp geçersin. allah herşeyi gönlüne göre versin
gıttık hıcbı sorun yok dendı.rahım fılmı hormon testlerı hersey normal ama yenı basladık sayılır arastırmaya.gelecek ay ılac verecekler ve catlatma ıgnesı vuracakmıs dr um
kızlar bende sizdenim ağustosta 3 yıl olacak evleneli 1.5 senedir istiyoruz olmuyo artık etrafın dedikleride canımı sıkyo benimde
kızlar bende sizdenim ağustosta 3 yıl olacak evleneli 1.5 senedir istiyoruz olmuyo artık etrafın dedikleride canımı sıkyo benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?