Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bılıyorum bnede cok buyuk deılım ama sız cok gencsınız arkadaslar.ben ınanıyorum hepımızın yakın zamanda olcak ama sız benden cok daha genc anne olcaksınız ne guzel.ben 27 yasındayım.30 olmadan bebegım olsun ıstıyorum artık

2hafta sonrada gidecem melekete şimdiden onlara ne laf anlatacağımı düşünüyorum bıktım artık offfff

canım bi peroblemin varmı doktora gittinizmi

canım 2yıl olacak ağustosta 4.aydan sonra başladık istemeye bu ayda çatlatma iğnesi vurulmuştum tutmadı amasenağlama

sıkma canını. geç olsun güç olmasın derler. en kısa zamanda tutar inşallah. herşeyin hayırlısı. bebişini kucağına aldığında bu günlere gülüp geçersin. allah herşeyi gönlüne göre versin

herkes diyoki bukadar çok istiyosun kesin bişey gelecek başına bebekte olsa bişey olacak diyolar ya istemek bukadar kötümü evet çok isitorum ama allahıma hep dua ediyorum hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye kimse beni anlamıyokisenağlama

kızlar bende sizdenim ağustosta 3 yıl olacak evleneli 1.5 senedir istiyoruz olmuyo artık etrafın dedikleride canımı sıkyo benimde

gıttık hıcbı sorun yok dendı.rahım fılmı hormon testlerı hersey normal ama yenı basladık sayılır arastırmaya.gelecek ay ılac verecekler ve catlatma ıgnesı vuracakmıs dr um

inş çok fazla yıpranmadan tutar senin canım allah hiç kimsye bu acıları yaşatmasın okadar zorki

ben 22 ye girdim önce iltihap var dendi ilaç kullandım sonta yara dediler başka dr gittim yara yok dedi kist var dedi hasralandıktan sonra gittim il dışındaydım başka dr oda kist yok gene iltihap var dedi ben şimdi hangisine güveneyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…