BEN GELDİİİMMMM :dance:
güle güle canım :a015:hadi hoşçakalınn bi iki saat sora uğrarım bb
selam canım hoşgeldinmerhaba kızlar nasılsınız
canım ben dietisyene gittim o şekilde verdim şuan ekonomik kriz yüzünden gidemiyorum ama rejime devam ediyorum daha vermem gereken kilo var yani özel birşey kullanmadım sağlıklı şekilde verdim yani istersende bir ara yazarım yaptığım diet yada k.k forumda zayıflama grupları var oralara katıl yardımcı oluyorlar hem birlikte motivede oluyorsun iyi oluyor yani ben mesela 8 takımdayım yeni başladım bende
vurumuyum kız ben size kıyamma kiii şaka yaptım biliyorum güzelim işlerinizin yoğunluğunu fark ettim yani tam zamanı idi gelseydinz süper olurdu bizim köy şimdi çok güzel birdahaki gelişinize inşallah unutmadım yemek sözümü
hadi hoşçakalınn bi iki saat sora uğrarım bb
[
güle güle canım :a015:
selam canım hoşgeldin
inşallah gelmeyi çok istiyorum .kısmet olursa gelicem nohutumla.
beryal+, DaddysFirstEyePain, hira64, iltercakir, mercanayse+, peri38, sevda_2073 eeee kızlar susmayın yazın birazz
valla canım beklemedeyim şuan aynı ama sabah midem bulandı çok normalde olmaz :dance:
canım nasılsın
bence tam zamanı canım 17 yada 18 olunca iğne vuruluyo iğne vurulduğu günden itibaren 6 gün ilşki öneriliyo .yani bugün başlayın çalışmalara her akşam çalışın ev ödevi size .1 hafta sonra yapmayın ve bekleyin .iğne vurulduktan 18 gün sonra idrar testi yaparsan sonucu öğrenebilirsin .allah yardım etsin .bende ovitrelle ile hamile kaldım .inşallah seninde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?