bebeiş bugünlerde olmam lazım ama tam tarihi belli değil bu aralar sapıttı çünkü inşallah ferçi benim göbiş herdaim şiş ama olasun:) içi dolsun demi:dance::dance::dance:
Ebrar hoŞgeldİn canımmm
nilaycım aynı kişiye vermen için farklı 20 kişiye vermen lazımmış yani BANAAA
merhaba kızlar nasılsınız?
hoşbulduk canım nasılsın? Neşelisin gerçi bugün belli rabbim daim etsin ...sonunda halay olsun :1hug:
BEN GELDİİİMMMM :dance:
hoşgeldin canımm.teşekkür ederim .beryalim msndeki resmine yorum yaptım canım
kabardı ama geleceğin anneleri onlar öle düşün .:1hug:merhaba beryalcim umut listesi kabarmış üzülüyorum ya senağlama
hayır yaptırma normalde testler idrar ve kan adet tarihini 3 gün geçmeden yapılırsa yanlış çıkabiliyo.ve aç karnına sabah yapman gerek .sabret canım .unutma annelik sabır ve emek ister.az daha bekle.hayırlısı olsun inşallah.ya kızlar yarın regl olmam lazım muhtemelen bugün kan tahlili yaptırıyım mı sizce yoksa bir kaç gün geçmesini bekliyim mi ne dersiniz.
ne zaman nerde nasıl yaaa.kızlar aydında kk buluşması olacak yakın olanları bekleriz
ne demek canım benim .sen dediğim gibi yap .6 gün her akşam ilşki hele yarın akşam en önemli olan .ilşki sonralarında sırt üstü yat.benim doktor hiç bişe anlatmıyor bana yabana hiç 6gün demedi bugun beraber olunda demedi.hayret ben bu kadar istekliyim ümitliyim doktorun umrunda diilim ama . söyledigin çok iyi oldu canım çok sagol
merhaba kızlar nasılsınız?
hoşgeldin.cnm...
iyiyiz canım hoşgeldin .
sen nasılsın bakalım.
hoşgeldin aramıza.selam kızlar.beni de alırmısınız aranıza
hepinize slmmmmmmmmmmmm kısssslaaaaaaaaaar
selam kızlar.beni de alırmısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?