Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales ve melikecim sizdende allah razı olsun...GÜZEL RABBİM GÜNÜNÜ BİLİYOOO..işallah fazla beklemeyiz...
taktım ya ben bu hamileliğe..aslında hiç düşünmüyorduk benide doktorr.heveslendirdi 2 ay önce ..hamile sandı beni test falan isteyince bende kendim havaya girdim bi güzel hisler sardı o anda....şimdide hamile kalamıyorum...
birazda üzülüyorum yaa.özellikle şu bizim yanda benzinlikçideki salak kız çocuğumu aldırcam dedikçe boğasım geliyo onu..buraya gelme dicem nerdeyse yaaaaaa....biz ne derdindeyiz kadın kadın düzgün korunsaydın naneleri yerken dicem nerdeyse....

oooohhho sen pozitif görüyosun oda lafmı ben çocuk doğuruyorum

:roflol::roflol::roflol:
bikaç ay sonra bende görürüm herhalde doğumu falan şimdüüüü hamiş kaldummm..
bakalım işallah rahat geçer hamilelik dönemimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

senin gibi benide doktor heveslendirdi. banada aynısını söyledi sonra eşime ısrar etmeye başladım ama sıkma canını bu kadar allah hayırlsını versin

kızlar Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi versin inşallah..
Çok önemli birşey sormak istiyorum..
ben bu ay klomen içtim yumurtam sonunda bu ay ilk defa 19 mm oldu,çatlatma iğnemi de oldum..dr perşembe akşamı gece 9la 3 arasına ödev verdi fakat bir takım nedenlerden dolayı olmadı ve bugün cumartesi..ben şimdi bu ayı atlamış mı oluyorum yoksa hala şansımız var mı?nolur bişi söyleyin..deli oldum yaaa..

bence denemeye devam et...yanii ben okadar anlamam ama niye aksattınız canım..okadar tedavi oluyosun bütün herşeyi iptal etcektin..ama her işte bi hayır vardırrr...yinede denemey devam et hayatımmm

inşalalh cnm ,sana yumurtan çatlattı ve akşam 9 la gece saat 3 arasımı verdi eğer öyleyse zaten yumurta 1 veya 2 gün kalıyo ama yinede siz deneyin hemencik yumurta atılmadan

burçin hayatım sen hangi doktora gidiyosun..doktorun iyi galiba..bana versene adını..

yok yok burdayım kızlar yaa ağlıyorum sinirimden..eşim rahatsızlandı da..şuanda da karşımda yatıyo baygın baygın..ateşi var..3 gündür hasta..tam zamanı dimi((
keyfi değil yani olmaması..
nilüfer79 benim dr bursada değil ben istanbula gidiyorum dr için..

burçinnnn sesss verrrr????????...
nereye kayboldunn...bi drunun ismini yazsaydınn çokmu şey istedüükkk:çok üzgünüm:
sen nezamandır bebek istiyodun canım

hıı anladımm canım çok geçmiş olsun...her işte bi hayır vardır tatlımm ya üzülme...
neden istanbula gidiyosun hayatım..kime gidiyosun???bursada güzel dr yokmu araştırdın sanırım..bizide bilgilendir:çok üzgünüm:

canım çook geçmiş olsun ,çokta önemli değil sağlıktan bebiş.sağlık olsunda nezaman olursa olsun cnm sen kocanla ilgilen asla onu bu haldeyken telaşlandırma ateşi varsa iyi üstünü çıkar ıslat mendil falan ateş düştümü kendinede gelir sakın üstünü falan örtme

bursada güzel dr yok olur mu hiç mutlaka vardır..
benim hikayem biraz uzun zaten..
önce 1 yıl kadar HPV ye bağlı siğillerle uğraştım ve hala zaman zaman tekrarlıyorlar.bu süreçte 8 tane dr a gittim ama çok masraflı ve çok yıpratıcı bir süreçti malesef..
sonra dr bana bebek önerdi çünkü hayatımın bi noktasında mutlaka bir rahim ameliyatı gözüküyordu.şimdi de 6 aydır bebiş olmuyor..o zaman burada gittiğim dr lar çok garantici davrandıkları için beni zo bir sürece soktular..o tarihlerde bi arkadaşımın tavsiyesi ile istanbulda dr. murat emanetoğlu'nu duydum..şimdi 2 aydır ona gidiyorum ve çok çok memnunum ama gördüğünüz gibi herşey kısmet ve bende şans yok (((
çok bunaldım çokkk..

Selam kızlar nasılsınız bakalım...ayy kaÇ gÜndÜr maf oldum Çocuk hastaydı benım...Şımdı babasıyla Çıktılar gezmeye...

Selam kızlar nasılsınız bakalım...ayy kaÇ gÜndÜr maf oldum Çocuk hastaydı benİm...Şİmdİ babasıyla Çıktılar gezmeye...

sanada çok geçmiş olsun daha tam iyileşemedi galiba,havalardan düzelir.biz iyiyiz bildiğin gibi.sesizdenizin testi silik çıkmış ona sevindik,bizde böle dertleşiyoruz .

benimde artıkçıkmam lazım, biraz iş yapmam lazım sabahtan beri burdayım .ben yine gelirim byyy:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…