oooohhho sen pozitif görüyosun oda lafmıben çocuk doğuruyorum
escales ve melikecim sizdende allah razı olsun...GÜZEL RABBİM GÜNÜNÜ BİLİYOOO..işallah fazla beklemeyiz...
taktım ya ben bu hamileliğe..aslında hiç düşünmüyorduk benide doktorr.heveslendirdi 2 ay önce ..hamile sandı beni test falan isteyince bende kendim havaya girdim bi güzel hisler sardı o anda....şimdide hamile kalamıyorum...
birazda üzülüyorum yaa.özellikle şu bizim yanda benzinlikçideki salak kız çocuğumu aldırcam dedikçe boğasım geliyo onu..buraya gelme dicem nerdeyse yaaaaaa....biz ne derdindeyiz kadın kadın düzgün korunsaydın naneleri yerken dicem nerdeyse....
kızlar Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi versin inşallah..
Çok önemli birşey sormak istiyorum..
ben bu ay klomen içtim yumurtam sonunda bu ay ilk defa 19 mm oldu,çatlatma iğnemi de oldum..dr perşembe akşamı gece 9la 3 arasına ödev verdi fakat bir takım nedenlerden dolayı olmadı ve bugün cumartesi..ben şimdi bu ayı atlamış mı oluyorum yoksa hala şansımız var mı?nolur bişi söyleyin..deli oldum yaaa..
yok yok burdayım kızlar yaa ağlıyorum sinirimden..eşim rahatsızlandı da..şuanda da karşımda yatıyo baygın baygın..ateşi var..3 gündür hasta..tam zamanı dimi((
keyfi değil yani olmaması..
nilüfer79 benim dr bursada değil ben istanbula gidiyorum dr için..
yok yok burdayım kızlar yaa ağlıyorum sinirimden..eşim rahatsızlandı da..şuanda da karşımda yatıyo baygın baygın..ateşi var..3 gündür hasta..tam zamanı dimi((
keyfi değil yani olmaması..
nilüfer79 benim dr bursada değil ben istanbula gidiyorum dr için..
Selam kızlar nasılsınız bakalım...ayy kaÇ gÜndÜr maf oldum Çocuk hastaydı benİm...Şİmdİ babasıyla Çıktılar gezmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?