hb sara nasılsın şekersengözlerimebaksanab
kızlar Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi versin inşallah..
Çok önemli birşey sormak istiyorum..
ben bu ay klomen içtim yumurtam sonunda bu ay ilk defa 19 mm oldu,çatlatma iğnemi de oldum..dr perşembe akşamı gece 9la 3 arasına ödev verdi fakat bir takım nedenlerden dolayı olmadı ve bugün cumartesi..ben şimdi bu ayı atlamış mı oluyorum yoksa hala şansımız var mı?nolur bişi söyleyin..deli oldum yaaa..
iyiyim rozalincim sen nasılsın heyecanlımısın pazartesi maraton başlıyor hayırlısı olur inşallah .aşağıya yazdım ama sanada söyliyim sessizdenizin test silik çıkmış yeni bir hamiş.:1hug:
bende sabahtan beri buradayım artık size devredeyim işyerindeyimde birazcık çalışayım gelirim yine
slm kızlar
ya varya çok acıktım benim kociş bir gelsede çıksam bende
sağolasın canım benim inşaalah burda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile5rozalin canım pazartesi hayırlı olsun senin için .sakın çok kafana takma rahat ol ve stres yapma .eşine de moral ver oda rahatlasın .inşallah ilk denemde gelir meleğin .bekletmez seni :asigim::asigim:
gelir gelir ben biliyorum benim bebişime arkadaş olucak kaydirigubbakcemile
bugün topik çok sessiz millet nerde delikafaduldendyd gördüm seni saklanma ..sobe sobe :mymeka:
sağolasın canım benim inşaalah burda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile5
bebişinin popsunu ısırem ben sırnaşık şeysırnaşık şey
bugün topik çok sessiz millet nerde delikafadulden
Allah razı olsun bitanem,Rabbim en kısa zamanda tüüüümm isteyenlere içinde sana da nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlı olsun cok sevindim.baslarda cizgi biraz silik oluyor ama sonra koyulasıyor hadi bakalım allah tamamına erdirsin.:Saruboceqsessizdeniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?