Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hb sara nasılsın şekersengözlerimebaksanab

iyiyim rozalincim sen nasılsın heyecanlımısın pazartesi maraton başlıyor hayırlısı olur inşallah .aşağıya yazdım ama sanada söyliyim sessizdenizin test silik çıkmış yeni bir hamiş.:1hug:

bende sabahtan beri buradayım artık size devredeyim işyerindeyimde birazcık çalışayım gelirim yine

canım çatlatma iğnesini vurulduktan 5 gün içinde şansın var yani perşembe cuma cumartesi pazar ve pazartesi çalışmalara devam çabuk hadi oyalanma burda koş kocişin yanına :jeyyar:

saracım yine gel.ben biraz işlere takıldım geldim .şimdi :tomato:

rozalin canım pazartesi hayırlı olsun senin için .sakın çok kafana takma rahat ol ve stres yapma .eşine de moral ver oda rahatlasın .inşallah ilk denemde gelir meleğin .bekletmez seni :asigim::asigim:
gelir gelir ben biliyorum benim bebişime arkadaş olucak kaydirigubbakcemile

ya varya çok acıktım benim kociş bir gelsede çıksam bende

ohhh gezin gezim kıskandım walla.çitosta kocasıyla geziyo bugün .benim eşim izin yapamıyo 3 aydır hiç gezemiyoz birde ben hep huysuzlanıyom yemek yemiyom hep halsizlik var kapı dışarı çıkamıyos .3 aydır eve tıkıldık.birde kaynanatör var zaten .off 10 gün kaldı gitsinlerde bizde rahat rahat gezelim kocişimle.

canım gezin yemek yiyin sonra çok arıycaksınız bu günleri.bak ben evden çıkamıyom .değil yemek yemek ismi bile fena olmama yetiyo.midem bulanıyo hemen:icecream::icecream:

sağolasın canım benim inşaalah burda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile5
bebişinin popsunu ısırem ben sırnaşık şeysırnaşık şey

sağolasın canım benim inşaalah burda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile5
bebişinin popsunu ısırem ben sırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah canım .bak ben ne kadar zor günlerden sonra bebişime kavuştum .yani allah hayırlısıyla doğmak nasip ederse kavuşacağım.
sakın umutsuz olma.biliyosun ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 29 yaşındayım..10 ay önce 2 tane kist ve solyumurtalığım alındı rahmimden .doktorlar pek umut etmemem gerektiğini söylediler.çünkü sağ yumurtalığımda da çok az yumurta vardı .ama ben pes etmedim doktorumun verdiği ilaçları kullandım .en son olarak ta yumurta geliştirici ilaç içtim ve yumurtam iyice kıvama gelincede çatlatma iğnesi vuruldum .aslında hiç ümidim yoktu ama oldu işte .hala şaşkınım .hala inanamıyorum ama 10 haftalık hamileyim yani demek istediğim yılma bıkma usanma .doktoruna inana güven ve umudunu yitirme sakın .meleğin gelecek kollarına.:asigim::asigim::1hug::1hug:

nlgunakdnz senide gördüm sobe sobe :mymeka: saklanma katıl aramıza. klava:klava:

--------------------------------------------------------------------------------

TARıH : 21.03.2009 SAAT : 13:35

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Merhaba kızlar ben geldim ama pek hayırlı haberle gelmedim çünkü testi yaptım yine negatif çıktı bebiş falan yok yani:1no2:
Ben biliyodum zaten böyle olacağını insan bilmezmi kendini hep böyleyim ben 3 ay olmadığımı bilirim:mymeka:
Neyse sağlık olsun başka sefere artık pes etmek ve karalar bağlamak yok tabi çalışmalara devam beni hiçbir sonuç yıldıramaz:lepi:

canım arkadaşlarım beniiiiiimmmmmmm
Allah razı olsun hepinizden....benim için dualar etmişsiniz..çok duygulandırdınız beni...
isteyen herkese versin Rabbim ennnn kııısaaa zamanda inşallah...inanın her vakitte dua ediyorum hepinize...

vallahi bende inanamıyorum daha,çizgi okadar silik ki,belli belirsiz...
nasip olursa pazartesi kan testi yaptırcam,belki pazartesine de kalmaz bi tıp merkezine gidip yaptırsam diyorum...

önceki hamileleiğim gibi ateş basmalarım falan olmuyo çok rahatım şükür sadece başım dönüyo ve sürekli yorgunluk halindeyim.
inşallah bebişim içimdedir ve bana sıkıca tutunur:Saruboceq:

slm dilnurcum 2 dakika görünüp çıkayım dedim .merak ettik seni inşallah bidaha kine ama eğer olmadıysan test hemen sonuç vermeyebilir.yinede dikkat et ,üzülme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…