Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah öyledir cnm .ama öyle olduğuna inanıyorum iyi bak kendine .sabah bidaha yap ilk idrarında inşallah şöölee kıp kırmızı çıkar ben burdayım der.

Buarada sessizdeniz tebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin:1hug:

sağol bitanem,darısı sana olsun inşallah:Saruboceq:
canım test yapmışsın sende,ama biliyomusun benimde 2 gün önce yaptığım testte hiç bişey çıkmadı hemde başka bi markadan tekrar yaptık yine çıkmadı.ama şimdi belli belirsiz bi çizgi var.belki seninde öyle olur.bi kaç gün daha beklesen de tekrarlasan testi?

canım bişe yoksada morelini bozma ve kafana takma..ben ne zaman kafamdan attım,hamile kaldım...
inşallah senin ve tüm isteyen melek arkadaşlarımın meleklerini en kısa zamanda yollar Rabbim dualarımdasınız.....

tebrik ederim sessizdeniz allah hepimize bu duyguları tattırsın inşallah

çok sağol canım
amin inşallah,hep dua ediyorum..

inşallah öyledir cnm .ama öyle olduğuna inanıyorum iyi bak kendine .sabah bidaha yap ilk idrarında inşallah şöölee kıp kırmızı çıkar ben burdayım der.

inşallah saracım ya
yarın tekrar edicem testi,hayırlısı olur inşallah

Bilmiyorumki canım ya ben bu konuda pek ümitli değilim hala adet olmadım ama bu ilk defa başıma gelmiyor hep yaşadığım bir problem bu oyüzden testi tekrarlamayı düşünmüyorum zaten öyle belirgin bir belirtimde yok hepsi psikolojik eminim-tatlicadiarzu-
Seni tebrik ederim canım inşallah Allahım kucağına almayıda nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun cok sevındım senın adına ıysallah hersey ıstedıgın gıbı olur

TARİH : 21.03.2009 SAAT : 13:35

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
8.İNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg

KIZLAR LİSTEYİ YENİLİYORUZ YENİ LİSTE BU[/QUOTE]

sessizdeniz allahtan dileğim dileklerin kabul olur hem çocuğuna hem san sağlıklı ve mutlu bir yaşam verir. bizim için ettiğin dualar için sana teşekkür ederim. allah hepimiziede br bebiş nasip etsin.

slm dilnurcum 2 dakika görünüp çıkayım dedim .merak ettik seni inşallah bidaha kine ama eğer olmadıysan test hemen sonuç vermeyebilir.yinede dikkat et ,üzülme :teselli:
Teşekkür ederim saracım hala olmadım ama hamile değilim bu testten sonra tam emin oldum artık birdahaki sefere denicez şansımızı:çok üzgünüm:

sessizdeniz allahtan dileğim dileklerin kabul olur hem çocuğuna hem san sağlıklı ve mutlu bir yaşam verir. bizim için ettiğin dualar için sana teşekkür ederim. allah hepimiziede br bebiş nasip etsin.

canlarım benim ya...
burada olmak okadar güzel ki,birbirimizin yüzünü hiç görmüyoruz ama birbirimize Allah rızası için dua ediyoruz...

escales Rabbim seninde tüüüm dileklerini hakkında hayırlı kılıp versin inşallah:Saruboceq:a.s.a.s.

amin canım inşallah sağlıklı bir şekilde bir ufaklık nasip eder hepinize içinizdede bana.

doktorum bu ay umut var dedi klomenle 2 yumrta oluşmuş inşallah biri tutar anne olurum

arkidişlerim ben çıkıyorum şimdilk..
nasip olursa gelirim tekrar
öptüm hepiniziŞeniz

Beryalim keşke sana güzel haber verebilseydim canım ama yine ikimizde fos çıktık
Artık bidahaki sefere dediğin gibi moralimi bozmıycam daha çok çalışırız napalım:1rolleyes:

size bir şey yazacağım abi isterseniz. ben bundan ciddi bir anlamda ders çıkardım çünkü allah verirken sağlıklı bebişler versin. bebişlerimizin sağlıklı olması aileninde sağlıklı olmasını sağlıyor çünkü. bir ailenin mutluğu olduğu kadar hüznüde oluyor. dilnur cum bu yazıklarımı okursan hiç moralinini bozmaman gerektiğinide anlarsın. canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…