canım arkadaşlarım beniiiiiimmmmmmm
Allah razı olsun hepinizden....benim için dualar etmişsiniz..çok duygulandırdınız beni...
isteyen herkese versin Rabbim ennnn kııısaaa zamanda inşallah...inanın her vakitte dua ediyorum hepinize...
vallahi bende inanamıyorum daha,çizgi okadar silik ki,belli belirsiz...
nasip olursa pazartesi kan testi yaptırcam,belki pazartesine de kalmaz bi tıp merkezine gidip yaptırsam diyorum...
önceki hamileleiğim gibi ateş basmalarım falan olmuyo çok rahatım şükür sadece başım dönüyo ve sürekli yorgunluk halindeyim.
inşallah bebişim içimdedir ve bana sıkıca tutunur:Saruboceq:
Buarada sessizdeniz tebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin:1hug:
tebrik ederim sessizdeniz allah hepimize bu duyguları tattırsın inşallah
inşallah öyledir cnm .ama öyle olduğuna inanıyorum iyi bak kendine .sabah bidaha yap ilk idrarında inşallah şöölee kıp kırmızı çıkar ben burdayım der.
Bilmiyorumki canım ya ben bu konuda pek ümitli değilim hala adet olmadım ama bu ilk defa başıma gelmiyor hep yaşadığım bir problem bu oyüzden testi tekrarlamayı düşünmüyorum zaten öyle belirgin bir belirtimde yok hepsi psikolojik eminim-tatlicadiarzu-sağol bitanem,darısı sana olsun inşallah:Saruboceq:
canım test yapmışsın sende,ama biliyomusun benimde 2 gün önce yaptığım testte hiç bişey çıkmadı hemde başka bi markadan tekrar yaptık yine çıkmadı.ama şimdi belli belirsiz bi çizgi var.belki seninde öyle olur.bi kaç gün daha beklesen de tekrarlasan testi?
canım bişe yoksada morelini bozma ve kafana takma..ben ne zaman kafamdan attım,hamile kaldım...
inşallah senin ve tüm isteyen melek arkadaşlarımın meleklerini en kısa zamanda yollar Rabbim dualarımdasınız.....
canım arkadaşlarım beniiiiiimmmmmmm
Allah razı olsun hepinizden....benim için dualar etmişsiniz..çok duygulandırdınız beni...
isteyen herkese versin Rabbim ennnn kııısaaa zamanda inşallah...inanın her vakitte dua ediyorum hepinize...
vallahi bende inanamıyorum daha,çizgi okadar silik ki,belli belirsiz...
nasip olursa pazartesi kan testi yaptırcam,belki pazartesine de kalmaz bi tıp merkezine gidip yaptırsam diyorum...
önceki hamileleiğim gibi ateş basmalarım falan olmuyo çok rahatım şükür sadece başım dönüyo ve sürekli yorgunluk halindeyim.
inşallah bebişim içimdedir ve bana sıkıca tutunur:Saruboceq:
hayırlı olsun cok sevındım senın adına ıysallah hersey ıstedıgın gıbı olur
Teşekkür ederim saracım hala olmadım ama hamile değilim bu testten sonra tam emin oldum artık birdahaki sefere denicez şansımızı:çok üzgünüm:slm dilnurcum 2 dakika görünüp çıkayım dedim .merak ettik seni inşallah bidaha kine ama eğer olmadıysan test hemen sonuç vermeyebilir.yinede dikkat et ,üzülme :teselli:
İnşallah canım Allahım tüm isteyenlere versin hepimizin temennisi bu:Saruboceq:teşekkür ederim dilnur inşallah bi dahaki aya hamiş listesine geçerim
sessizdeniz allahtan dileğim dileklerin kabul olur hem çocuğuna hem san sağlıklı ve mutlu bir yaşam verir. bizim için ettiğin dualar için sana teşekkür ederim. allah hepimiziede br bebiş nasip etsin.
Beryalim keşke sana güzel haber verebilseydim canım ama yine ikimizde fos çıktıkdilnur ve nilüfer nerdesiniz testler yapıldımı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz .inşallah iyi olur sizin için .hamile değilsenizde üzülmeyin lütfen :1hug: bir daha ki ay olur .ben 3 yıl bekledim unutmayın .klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?