Allah yardımcın olsun arkadaşım, üzülme inşallah bir sonraki aya kalırsın, ayrıca kendini sakın sıkma senin için zor olur, herşeyde bi hayır vardır, dualarımız hepimiz için ....
neyse kızlar ben çıkmak zorundayım ne oluuur benim için dua edin muayenem iyi geçer benim duaalrım sizlerle:roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamamirmirmirmirmirmirmirmir
neyse kızlar ben çıkmak zorundayım ne oluuur benim için dua edin muayenem iyi geçer benim duaalrım sizlerle:roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamamirmirmirmirmirmirmirmir
slm çitoscum kaç defa yazdım ama kimseden ses yok ya bari sen bir şeyler söyle beni özlememiş kimse bende küstm gidiyorum işte benneyaptımkigünaydın kızlar nasılsınız benbi geçmişi okuyup gelemkaydirigubbakcemile
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişi okuyamadım tam olarak.
vildancım canım yeni evinizde güle güle oturun,sağlık,mutluluk ve huzurla. dinlenebildin mi?
beryalcim sen nasıl oldun yeğenimiz nasıl?
citosum sen nasılsın? yeğenimiz nasıl?geçmişi okuyamadım maaşallah muhabbet koyuymuş ama ben yoktum. bir gelişme var mı?
yadelcim sende topiğe uğramışsın görüşemedik nasılsın?
tatlibebek sen nasıl olsun canım?
nilüfer,dilnur,rufeyde,papatya,pınkrose,merve85,bircan,yasemennnnn,ceyda,smhsmh,alin,mona rosa,interhat,okyanus,belanay,sultan,merveburc,sara,selra,benbilirim,tatlicadi veeeeee adını sayamadığım diğer kızlar sizler nasılsınız?
ya banane beni neden sormuyorsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm çitoscum kaç defa yazdım ama kimseden ses yok ya bari sen bir şeyler söyle beni özlememiş kimse bende küstm gidiyorum işte benneyaptımki
slm çitoscum kaç defa yazdım ama kimseden ses yok ya bari sen bir şeyler söyle beni özlememiş kimse bende küstm gidiyorum işte benneyaptımki
escales canımsen nasılsın? ben 2 gündür girmiyordum haftasonuda tam olarak geçmişe bakamadım maaşallah geçmiş baya yoğun nasıl okuycam onu düşünüyorum.
selracığım canım nerdesin hiç göremiyorum seni?
hakcam sende hg canım özlettin kendini kaç gündür göremedim merak ettim bebişinle sen iyisiniz dimi okyanusumunda kızı olucakmış teyzesi naniknanik
canım bende özledim insan alışınca çok zor oluyor.bizde iyiyiz teyzesi.okyanusa yazmıştım haftasonu. senide sordum citosum sen nasılsın diye:1hug:
çok sevindim inşallah bizde sağlıkla cinsiyetini öğreniriz ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?