Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Allah yardımcın olsun arkadaşım, üzülme inşallah bir sonraki aya kalırsın, ayrıca kendini sakın sıkma senin için zor olur, herşeyde bi hayır vardır, dualarımız hepimiz için ....

teşekkür ederim canım temennilerin için inş iyi geeçr yaaa ben hep diyorum hepimiz hamiş kalalım bu sene nüfus patlaması yapalım inşa.s.a.s.

günaydın kızlar nasılsınız benbi geçmişi okuyup gelemkaydirigubbakcemile

kızlar 2 gündür giremedim. geçmişi okuyamadım tam olarak.
vildancım canım yeni evinizde güle güle oturun,sağlık,mutluluk ve huzurla. dinlenebildin mi?
beryalcim sen nasıl oldun yeğenimiz nasıl?
citosum sen nasılsın? yeğenimiz nasıl?geçmişi okuyamadım maaşallah muhabbet koyuymuş ama ben yoktum. bir gelişme var mı?
yadelcim sende topiğe uğramışsın görüşemedik nasılsın?
tatlibebek sen nasıl olsun canım?
nilüfer,dilnur,rufeyde,papatya,pınkrose,merve85,bircan,yasemennnnn,ceyda,smhsmh,alin,mona rosa,interhat,okyanus,belanay,sultan,merveburc,sara,selra,benbilirim,tatlicadi veeeeee adını sayamadığım diğer kızlar sizler nasılsınız?

slm triyanfilcim nbr nasıl gidiyor benim bir günüm kaldı yada 4 günüm bende çok heyeceanlıyım bu ay

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım ne oluuur benim için dua edin muayenem iyi geçer benim duaalrım sizlerle:roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamamirmirmirmirmirmirmirmir

canım muayenen iyi geçer inşaalah bol şanslar sana a.s.

ya banane beni neden sormuyorsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya banane beni neden sormuyorsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aşkolsun triyandafil canım nasılsın? isimler aklıma geldikçe yazıyorum. senin adını unutmuş değilim. hatta bazen geçmişi okuyunca not alıyorumkaydirigubbakcemile3 unutmayayım diye.

slm çitoscum kaç defa yazdım ama kimseden ses yok ya bari sen bir şeyler söyle beni özlememiş kimse bende küstm gidiyorum işte benneyaptımki

escales canımsen nasılsın? ben 2 gündür girmiyordum haftasonuda tam olarak geçmişe bakamadım maaşallah geçmiş baya yoğun nasıl okuycam onu düşünüyorum.

slm çitoscum kaç defa yazdım ama kimseden ses yok ya bari sen bir şeyler söyle beni özlememiş kimse bende küstm gidiyorum işte benneyaptımki

slm escales küsme gülüm geçmişi okuyordum anca bitti nasılsın bakalım :1hug:

escales canımsen nasılsın? ben 2 gündür girmiyordum haftasonuda tam olarak geçmişe bakamadım maaşallah geçmiş baya yoğun nasıl okuycam onu düşünüyorum.

hakcam sende hg canım özlettin kendini kaç gündür göremedim merak ettim bebişinle sen iyisiniz dimi okyanusumunda kızı olucakmış teyzesi naniknanik

YADELİM gelmiş gece onuda göremedim senide çok özledim yadel gel artık sende aramıza senağlamasenağlamasenağlama

VİLDOŞta gelmiş artıgın yeni evi hayırlı uğurlu olsun inşaalah yeni eve bebişide gelsin inşaalah :lepi:

hakcam sende hg canım özlettin kendini kaç gündür göremedim merak ettim bebişinle sen iyisiniz dimi okyanusumunda kızı olucakmış teyzesi naniknanik

canım bende özledim insan alışınca çok zor oluyor.bizde iyiyiz teyzesi.okyanusa yazmıştım haftasonu. senide sordum citosum sen nasılsın diye:1hug:
çok sevindim inşallah bizde sağlıkla cinsiyetini öğreniriz ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına.

günaydın herkezea.s.
hakça canım nasılsın???nasıl gidiyor varmı hiç problemin??
beni sorarsan bildiğin gibi hiç bi değişiklik yok

aminnnn canım darısı başımıza :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…