Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı olsun vildanım valla bende sizi çok özlüyom gı
ruhnaz anadoludamı banada tavsiye ediyolar ama gitmicem yaza tüp bebek başka çare yok
daha kaybedecek zamanımda kalmadı çitos nasıl herşey yolundamı
bak özlemiyonmu falan deme aglarımsenağlama

hee ruhnaz anadoludaa.s
beni tanıdı valla en son 8 sene önce kızımı doğurtturduydu:jeyyar:
sempatik garı ben seviyom-tatlicadiarzu-
senin içinde hayırlısı olsun inşallah tüp bebekten sonuç alırsın cnm :Saruboceq:
citos iyidir heralde ben 4 gündür yoktum yeni girdim aha şincik girdiydim seni gördüm :))))

ağlama ağlama özlediğini biliyok gulüm biz:teselli:

bende 3gündür sivastaydım görümcem fenaşlaştı ünüverstenin acilinde 3gün kaldın anam agladı valla
piskolojim alt üst oldu allah beterinden saklasın neler var gı
tabiki özlüyorum gülüm biz vefalı arkadaşlarız unuttunmu vildoşşş

geçmiş olsun cnm görümcene
neyi vardı şimdi nasıl inşallah iyidir cnm
şu net işinizi ne zaman hallediyonuz yaw böyle olmuyo valla
bak benim kangallıma hemen aldı
netsiz ben çok solgun durgunmuşum
sende ecik numara çekseydinya kocişe

yanlış ilaç içmiş zehirlendi şimdi iyi çok şükür
net işi belli degil gülüm ben nete çok takılıyodum saatlerce net olmayınca daha iyi olmuşum
bilmiyorum haklıdır belki bitek sizi özlüyom gı yoksa netsizde hayat güzel birde ben bu bebek konularına çok takılıyodum eşim diyoki pisikolojin bozulmak üzreydi seni kurtardım diyo
sanki normalde çok normalimmişim gibi:):):)

o öyle sansın
neyse kendi bilir
görümcene tekrar geçmiş olsun
arada gir iyi haberler ver o bile yeter napalım buna şükür :))

yadelcim ben çıkıyorum ...biraz daha burda kalırsam masada uyuycam
rahat yerim varken burda sürünmeyim demi-tatlicadiarzu-
sana iyi geceler canım yine görüşürüz inşallah en kısa zamandaŞeniz

buraya geldikçe giriyom gülüm bende merak ediyorum gelişmeleri
ben zaten kendimden ümidi kestim ama rabbimden aslaaa
biliyorumki bi gün olacak o günü sabırla bekliyom sacını başını yolacam sıpanın

tatlı uykular canım benimde uykum geldi
en kısa zamanda görüşürüz inş çok çok öptümmm

günaydın bütün hamişler ve hamiş adayları güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Son düzenleme:
günaydınlar bayanalar hepinizin günü iyi geçer inş benimki pek iyi geçmiycek bugün doktora gidicem doktora gidecegim gün çook kasılıyorum yaaa hiiç sevmiyorum doktora gitmeyi ama mecbur

a selam canım ganopen tedavisi görüyorum bu ayda hamiş kalamadım yaaa doktor yine ultrasyonla bakacak çook kötü bişey bu yaaaa sizde ultrasyonla baktırıyosanız aynı şeyleri hissediyomusunuz yoksa ben mi abartıyorum bide kendimi kkastığım için canım acıyo hastaneyi ayaga kaldırıyorum valla bana dua edinde bugünde ölee olmasın yaaasenağlamasenağlamasenağlama

geçmişi o kudum birazda vildaınım hoşş geldin özlettin kendini çook şükür taşınmışsın yeni ewinde güle güle otur canım hayılı olsunhihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah yardımcın olsun arkadaşım, üzülme inşallah bir sonraki aya kalırsın, ayrıca kendini sakın sıkma senin için zor olur, herşeyde bi hayır vardır, dualarımız hepimiz için ....

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım ne oluuur benim için dua edin muayenem iyi geçer benim duaalrım sizlerle:roflol::roflol::roflol:senağlamasenağlamamirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…