Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

moralim bozuktu zaten kısslar bide bugun bi haber aldım içten içe çok üzüldümm bi yandan sevindim ablamın hamiş oldugunu öğrendim ilk çocugu bu sene dördüncü senesi evliliğin ama onlar bi seferde tutturdu hiç düşünmediler çocuk üç sene istemediler şimdi hamiş teyze olcam die sevindim ama ben ondan önce hamiş olcagum diyodum çokmu buyuk konuştum kafam çok karısık yinede hamiş olmasına sevindim annemlerin ilk torunu olcak ben ilk torunları benden olsun istemiştim varya artık istemiyorum çocuk o derecede bozuldum kendime kızıyorum

bende 1,5 yıllık evliyim 1 senedir deniyorum ama hala yok bebek. doktora gittim glukofen veri bana 6 ay kullan dedi, 4 aydır kullanıyorum ama yine yok

canım glukofen bende kullandım hamileyim ve halen de kullanıyorum .senin yumurtlama ile mi ilgili sorunun .ben klomen femara glukofen ve en son da çatlatma iğnesi vuruldum ve hamile kaldım .

hoşbuldum arkadaslarım canlarım saolun varolun moralim cok feci bozuk ağlamamak için zor tutuyom kendimi ablamın hamiş oldugunu duyunca gözümden yaşlar boşaldı hemen

olsun cnm senınde olur bosver hem senınkı olunca ablanınkı nın pabucu dama atılılır once senın olsaydı senınkı atılırdı demı ama hem belkı bırınızın kızı bırınızınde oglu olur o zaman ıkınızınkıde ılk olmuz olur

kendimi işe vercem bundan sonra burayada sık gelmeyi düşünmüyom çünkü çok umutlanıyom burda azıcık kendime çeki düzen vercem beni unutmayın oldumu hepinizi çok seviyorum evde hep yalnız oluyom butun zamanımı burda geçiriyodum biraz deişiklik yapmayı düşünüyom artıkk elişi fialn belki ablmaa bebişi için bişiler örerim kafamı başka seylerle mesgul edeceğim canlarım pskolojim bozuldu sanki biraz moral istiyom yaa

ben geldimm kocişim bana yemek yapmış (her zaman olduu gibi) xD yedim geldim =) mavi_gozlu sende hos geldin uzulme canım yaa seninde olucak inş. dua edicem sana yatmadan önce bende üzüldüm bak şimdi senağlama

hoşgeldin mavi_gözlü yeniden diyeyim ya güzelim bu kadar ne diye dert ediyorsunuz anlamam anam olsun hm bşir yiğen seversin ki bak diyorsun 4 senelik evliler diye olabilir onlar ilk denemede olur seninki bir kaç denemede olur anacım hayırlısını dile sen allah bir şekilde vericektir hepimizede

saol ccanım inş morala ihtiyacım hemde çok ihtiyacım var gerci daha adt olmadım ama umudum yok bu ay belki doktr giderim bi güzel bakınırım kendime neyim var die bakalım :1hug:

canım niye böyle düşünüyorsun ki kıyamam sana .tamam hamile hab eri alınca insan düşünüyo ben niye kalamıyorum diye ben de çok yaşadım ama şimdi bak hamileyim .rabbim zamanı gelince senin de meleğini gönderecek ama bu senin istemenle olmuyo biliyosun .rabbim zamanını biliyo.üzülme ve düşünme artık bak teyze oluyosun .sevin haydii.sen bvöyle karamsar olursan meleğin gelmez bak sana küser sonra annesi.sen rahat ol ve artık kafana takma .ben de çok düşünüyordum kafama takmamaya başladım ve bebişim oldu .sen de öle yap at şu karamsarlığı üetünden .bende abimden önce evlendim ama o evlendiği gün eşini hamile nırakmış ve benden önce bebişleri oldu olsun ne güzel hala oldum .ben de şimdi hamileyim rabbim bana şimdi yolladı meleğimi hayırlısı böyleymiş demekki.herşeyden önce hayırlı evlat iste allahtan .canım benim üzülme tamammı .gel teyzesi nohutum bi öpsün seni Şeniz

anam sen ciddi ciddi burayadamı küstün kız burası insanın hiç değilse kafasını dağıtma yeri. ya bak diyorsun 4 senelik evliler diye sıkma bu kadar canını

beryalcim valla biz bu karamsarlıkla senin bebişe bir kardeş getiremiyce görünüşe göre ya baksana bugün herkes karamsar.

ayy saçmalama sık sık girmiyicemde ne demek =)) ben girmeseydim heralde şuanda bi köşede oturmuş allahım ne halt edicem ben diye ağlıyıp duruyodum burası kafa dağıtma yeri yaa üzülme daha fazla ben eminim bi gün sennide bebişin olucak =)))))))) yerimseniben

anam sen ciddi ciddi burayadamı küstün kız burası insanın hiç değilse kafasını dağıtma yeri. ya bak diyorsun 4 senelik evliler diye sıkma bu kadar canını

yok canım o anlamda demedim yanlış anlamayın sizi bırakmam asla tabiki gelicem başka uğraslar vercem kendime belki oda belki moralim bozuk die öle konustum düşünmeden sizlerle tanıstıgıma çok memnunum herkes anlatıyo ne güzel destek oluyoz birbirmiz için dua ediyoz tabiki küsmedim sadece morale ve ilgiye ihtiyacım var canım benim :1hug: yanlış anlama olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…