Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

oo şimdi durmuş bana oglumuz olsun ona karate falan ögretirim kız olsada öğretirim gerçi farketmez diyo (kendisi karete& break dans hocasıda)

heee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey alemsin sen ya

escalescim bende hadi bu ay test yapmim diyorum öyle bigün oluyor ki sekiz on gün gecikiyor umutlanıyorum derken adet oluyorumsenağlama:1no2:

başına gelmeyen anlamıyor yok acele etmeyin yok bu ne acele anlamadım gitti milleti :teselli:

hoşgeldin canım senin sorun sadec adet gecikmesimi.tedavi oldunmu peki.kaç yıllık evlisin ve ne zamadır istiyorsunuz bebiş.tanıyalım seni diye sordum şeker.

işte ne bileyim canımm ya insan ister istemez takıyor ama biz insanoğlu hemen olsun istiyoruz bazı şeyleri değil mi?

işte ne bileyim canımm ya insan ister istemez takıyor ama biz insanoğlu hemen olsun istiyoruz bazı şeyleri değil mi?

haklısın ama canım herşeyin bir vakti ve zamanı var biz ne kadar çırpınırsak çıpınalım allah zamanını ve yerini biliyor birazda bu konuya kafayı takmıyacaksın canım asıl sorun bizde o işte kafayı çok taktığımızda hem hayatı kendimize zindan ediyor hemde etrafa başka şeyler düşündürüyoruz.

bencede aklısın canım valla etrafımda bile hamile görünce o kadar takıyordum ki kafama ama şimdi saldım engine napalım

bencede aklısın canım valla etrafımda bile hamile görünce o kadar takıyordum ki kafama ama şimdi saldım engine napalım

en mantıklısı bu bence ben evlenmeden önce herşeyi kafaya takardım şimdi varya gün oluyor hiç bir şeyi duymuyor görmüyorum en mantıklısı bu çünkü kafayı taktığın anda vücudunun bütün dengesi bozuluyor sanki allah bizi bir daha dünyaya getirecek ve yeniden bu hayatı yaşıyacağız takma kafanı allah bir gün nasip eder ve seninde benimde hepimizinde bir bebişi olur

tamamda tek taraflı yazıyoruz anacım sizde katılsanıza valla benim ellerim yoruldu birazda bana acıyın ama da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…