Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok be gülüm yanlış anlama değilde şimdi şöyle bir şey var ki benim sana bunu söylememede gerek yok herşeyin muhakkak vakti ve zamanı vardır yok benim neden bu yok neden şu şöyle dersen hem kendini mahvediyorsun hem etraftakinede huzursuzluk verirsin ve sonunda zararlı çıkan tek kişi sen olursun az biraz daha sabret olmadı dediğin gibi bir doktora görün herşeyin muhakkak bir sebebi vardır sıkma bu kadar canını anacım

sekiz aylık canım biliyom erken dicen ama ben taktınmı fena takıyom bitap düşüyom hasta oluyom üzüntüden kafam yara oldu

hayır demiycem ama bak gördün mü sen zararlı çıkıyorsun işte hiç doktora gittinmi bu kadar kafayı takıyoran git bir doktora durumunu izah et senin bu yaptığın sadece kendine eziyet yazık sanada anacım

saol canım insan ne yapacagını şasırıyor heleki yakınından böle şeyler duyunca artık akıllancam artık takmıcam artık düzelicem söz canım düzeltecem kendimi günümü güzel geçirip herseye olumlu bakacagım

canım glukofen bende kullandım hamileyim ve halen de kullanıyorum .senin yumurtlama ile mi ilgili sorunun .ben klomen femara glukofen ve en son da çatlatma iğnesi vuruldum ve hamile kaldım .

bende kullanıyorum haziranda kontrole gidicem bilmiyorum ne olacak. sen ne kadarlık hamilesin

allah bazılarına verdirir adamı bebiş yüzünden evi terkeder bazılarınada vermez senin gibi kafasında yara dökütürü bak ne güzel aki.no.bebinin dediği gibi yeniden evlisin zaten olucaktır muhakkak bu arada seni örnek gösterdim ama sakın alınma arkadaşıım.

yok dr bi kere gittim sadece ultrason çekti yumurtalıkların sağlam dedi sağlıklısın bişiyin yok dedi ama eşim görünmedi henüz belki bu ay adt olursam eşim dr gidecek karamsar olmucam artık canım ii düşündüm sölediklerinizi

alınmadım canım

yani bak benim dediğimi yaparsan emin olki hayatın daha çok düzene girer. sıkma bu kadar canını hem bak ne güzel senin bir yiğenin olucak ben evin en büyüğüyüm bizde sevicek bebişte yok onuda bolb bol sever mıncıklarsın adamın başınıda yersin tabi bu arada

ya deme öyle ya adamım kendini hazır hissetmiyo belki o benim bebişim döndü evine zaten uyy seviyorum bu adamı artık oda istiyo hem

ha şöyle sakın ha girmemezlik yapma sen demedinmi evden dışarı çıkamıyorum eşim kısıtlıyor falan diye böyle yapınca dahamı iyi olcağını sanıyorsun yok valla sadece kafayı yer oturursun

aanaa bebişi bana teyze dicek benim ikizim var acaba karıstırırmı teyzelerini ikizim evli deil bekar ama cok benziyoz

ha şöyle sakın ha girmemezlik yapma sen demedinmi evden dışarı çıkamıyorum eşim kısıtlıyor falan diye böyle yapınca dahamı iyi olcağını sanıyorsun yok valla sadece kafayı yer oturursun

haklısın canım tamam girmemezlik yapmıcam söz canımın içi :1hug:

aanaa bebişi bana teyze dicek benim ikizim var acaba karıstırırmı teyzelerini ikizim evli deil bekar ama cok benziyoz

ana ne güzel eşimde ikiz istiyor tabi kader kısmet bazen bende istiyorum bir ikizimiz olmasını ozaman ben kendi eşimi düşünemiyorum benden daha çok hevesli bu bebiş meselesine ilk başında ben diyip duruyordum daha erken diyordu şimdi ne bileyim izmirde bebiş mağazalarına girdiğimizde bak şunu şöyle yaparız bende hele bir dur olsunda diyorum allah hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…