saol ccanım inş morala ihtiyacım hemde çok ihtiyacım var gerci daha adt olmadım ama umudum yok bu ay belki doktr giderim bi güzel bakınırım kendime neyim var die bakalım :1hug:
yok canım o anlamda demedim yanlış anlamayın sizi bırakmam asla tabiki gelicem başka uğraslar vercem kendime belki oda belki moralim bozuk die öle konustum düşünmeden sizlerle tanıstıgıma çok memnunum herkes anlatıyo ne güzel destek oluyoz birbirmiz için dua ediyoz tabiki küsmedim sadece morale ve ilgiye ihtiyacım var canım benim :1hug: yanlış anlama olurmu
sen ne kadarlık evliydin canım
sekiz aylık canım biliyom erken dicen ama ben taktınmı fena takıyom bitap düşüyom hasta oluyom üzüntüden kafam yara oldu
sekiz aylık canım biliyom erken dicen ama ben taktınmı fena takıyom bitap düşüyom hasta oluyom üzüntüden kafam yara oldu
yok be gülüm yanlış anlama değilde şimdi şöyle bir şey var ki benim sana bunu söylememede gerek yok herşeyin muhakkak vakti ve zamanı vardır yok benim neden bu yok neden şu şöyle dersen hem kendini mahvediyorsun hem etraftakinede huzursuzluk verirsin ve sonunda zararlı çıkan tek kişi sen olursun az biraz daha sabret olmadı dediğin gibi bir doktora görün herşeyin muhakkak bir sebebi vardır sıkma bu kadar canını anacım
canım glukofen bende kullandım hamileyim ve halen de kullanıyorum .senin yumurtlama ile mi ilgili sorunun .ben klomen femara glukofen ve en son da çatlatma iğnesi vuruldum ve hamile kaldım .
allah bazılarına verdirir adamı bebiş yüzünden evi terkeder bazılarınada vermez senin gibi kafasında yara dökütürü bak ne güzel aki.no.bebinin dediği gibi yeniden evlisin zaten olucaktır muhakkak bu arada seni örnek gösterdim ama sakın alınma arkadaşıım.
yani bak benim dediğimi yaparsan emin olki hayatın daha çok düzene girer. sıkma bu kadar canını hem bak ne güzel senin bir yiğenin olucak ben evin en büyüğüyüm bizde sevicek bebişte yok onuda bolb bol sever mıncıklarsın adamın başınıda yersin tabi bu aradasaol canım insan ne yapacagını şasırıyor heleki yakınından böle şeyler duyunca artık akıllancam artık takmıcam artık düzelicem söz canım düzeltecem kendimi günümü güzel geçirip herseye olumlu bakacagım
allah bazılarına verdirir adamı bebiş yüzünden evi terkeder bazılarınada vermez senin gibi kafasında yara dökütürü bak ne güzel aki.no.bebinin dediği gibi yeniden evlisin zaten olucaktır muhakkak bu arada seni örnek gösterdim ama sakın alınma arkadaşıım.
ya deme öyle ya adamım kendini hazır hissetmiyo belki o benim bebişim döndü evine zaten uyy seviyorum bu adamıartık oda istiyo hem
ha şöyle sakın ha girmemezlik yapma sen demedinmi evden dışarı çıkamıyorum eşim kısıtlıyor falan diye böyle yapınca dahamı iyi olcağını sanıyorsun yok valla sadece kafayı yer oturursun
anacım kızma ben örnek gösterdim nasıl olsa senin herif dönmedimi
aanaa bebişi bana teyze dicek benim ikizim var acaba karıstırırmı teyzelerini ikizim evli deil bekar ama cok benziyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?